Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, АСПЕКТ написа:

Че той си го каза.

Уби ме.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Те щом са в тази тема, значи са си избрали, за кого да гласуват, бре мамин сладък, бъдеш депутат от фирма Величие АД и лидер с 1 процент актив във фирма Исторически Парк АД.

Въпросът е да отидат и да гласуват.

Имам висше и завършено средно образование за химия в гимназията в Менделеев във Варна.

https://pghhvt-varna.com/

1 стотинка не съм инвестирал ни у Величие, ни у някой друг, освен мен.

Цитат

Как така съм необразован?

Кой би изривал чуждо ако за пари, ако можеше нещо повече? Пак ли да ти цитирам, че не можеш да се оправяш сам в Германия, колко пъти вече? Сам ти написа тия неща. Турбо мега лузер.

Че той си го каза.

Пущам за Величие, имам много съмнения с тия, ама Копейкин им направи не е истина каква реклама.

Дори активист може да им стана.

За бизнесменът Ивелин и най-богатата фризьорка в България. С 1000 имоти.

Да, за тия! Копейкин е 100 пъти по-измекяр. Много се изложи, дето ги нападна. Зорлем им напълни залите. Напук ще ги подкрепим.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Я мирно всички, старшина Киров е тука!

А ти за кого гласуваш бре Ваньо?

Кирчо и Кокорчо, Тиквата, Прасчо, някой друг?
Ся да не го приемеш като заяждане, просто питам.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Всички те знаем, не е нужно да го казваш, мислиш само за собствения си г*з и мислиш с г*за си. Защо не отидеш утре и не пуснеш направо глас за прасето, така поне ще си сигуен, че на нас ще ни е гадно а ти ще се чустваш удовлетворен от това.

преди 9 минути, arcovk написа:

Всички те знаем, не е нужно да го казваш, мислиш само за собствения си г*з и мислиш с г*за си. Защо не отидеш утре и не пуснеш направо глас за прасето, така поне ще си сигуен, че на нас ще ни е гадно а ти ще се чустваш удовлетворен от това.

Вървете в казармите на Копейкин, отивайте в Белене, вървете по безбройните каторги, с които заглавичка бабичките.

Покажете, че мислите за нещо повече от вашия ГЗ.

Защото поколенията ви искрено ви презират, гласуваха с краката си, 3 милиона се изнесоха, по данни на Вн. министерство.

Чудете се още каква мизерия да им завещаете. Теглят заеми в момента, да ви платят пенсиите. Изнесе си зад.ника, приказваш ми от през 9 планини в десета, как трябвало да се жертвам, Ти що не се жертва???

След изборите ще разчитате на ... подскажи ми, не мога да се сетя. Тия, дето не са избягали.

Ти поне се спаси, да ми морализаторстваш от Франция!

Опс, чакай, че те обърках с другия двуличник.

Все тая, едни и същи паразити сте! Някой друг да гърби, вие да сте добре!

Разкажи за соросоидните пари, дето носят консервите на Копейкин за Никулден?

И лютеницата.

Изобщо не се крият с Велина, разведоха се, да крият квото успяват да докопат. Заедно са из Варна. Утре ще се врътне като Волен, вие пак излъгани, за 10-ти път.

"Ние сме малък, но много прост народ!"

преди 58 минути, IvanKirov написа:

Кой би изривал чуждо ако за пари, ако можеше нещо повече? Пак ли да ти цитирам, че не можеш да се оправяш сам в Германия, колко пъти вече? Сам ти написа тия неща. Турбо мега лузер.

Пущам за Величие, имам много съмнения с тия, ама Копейкин им направи не е истина каква реклама.

Дори активист може да им стана.

Да, за тия! Копейкин е 100 пъти по-измекяр. Много се изложи, дето ги нападна. Зорлем им напълни залите. Напук ще ги подкрепим.

Партията на народа, викаха на БКП. Явно те влече комунизъма.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Партията на народа, викаха на БКП. Явно те влече комунизъма.

Нищо не помните от соца, мерзавци! Едните доноси и липса на грам достойнство и себеуважение, са ви научили. Бабите ви.

Абе, няма ли да снимаш кво чистиш на работа, беше се зарекъл да го публикуваш!

преди 5 часа, Филипов написа:

... Като виждат, че не могат да се справят по този начин те се опитват вече да създават отровни гъби двойници, чиято цел е да разсейват хората, защото тези отровни гъби двойници имитират говоренето на Възраждане, но през цялото време плюят Възраждане.
Става въпрос за две формации, които се наричат със странните леко инфантилно олигофренски имена - 'Величие' и 'МЕЧ'
Не знам какво ще е следващото, може би ще е 'КОЧ' - според мен звучи добре, а след това сигурно ще е 'БИЧ'. Не знам, нещо което трябва да бъде хем лесно запомнящо се хем така ...  🤣

---------------
Много силно финално слово на Костадинов. Сарказъм шедьовър също. 

иванка не случайно се бута да изкара пари извън програмирането. Вече му треперят черешките като гледа как айтитата ги изритват на тълпи заради "аи".

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

иванка не случайно се бута да изкара пари извън програмирането. Вече му треперят черешките като гледа как айтитата ги изритват на тълпи заради "аи".

В тоя форум се логнах именно заради ненавистта ми към разрушителната програма на Копейкин.

Смяташ ли, че някой трябва да ми плаща, да мразя всичко дето той прокламира?

Мислиш, всички тия хиляди дето се отвърнаха, им плаща някой?

ИИ е дъвка за неграмотни шкембелии дядки. Спести ми поне това!

Цитат

.. Като виждат, че не могат да се справят по този начин те се опитват вече да създават отровни гъби двойници, чиято цел е да разсейват хората, защото тези отровни гъби двойници имитират говоренето на Възраждане, но през цялото време плюят Възраждане.
Става въпрос за две формации, които се наричат със странните леко инфантилно олигофренски имена - 'Величие' и 'МЕЧ'
Не знам какво ще е следващото, може би ще е 'КОЧ' - според мен звучи добре, а след това сигурно ще е 'БИЧ'. Не знам, нещо което трябва да бъде хем лесно запомнящо се хем така ... 

Фиктивно разведен с Велина, трупат имоти, плюе Сорос - взема пари от Сорос. Ваксинирани антиваксъри, Волгин - пръв джендър.

Цирк!

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Смяташ ли, че някой трябва да ми плаща

Ами не, не трябва. Биваше когато ни веселеше с тонове карикатури. Сега само лаеш, а такива с лопата да ги ринеш, много са, на кой по-напред бакшиша.

преди 42 минути, Sliderum2 написа:

Ами не, не трябва. Биваше когато ни веселеше с тонове карикатури. Сега само лаеш, а такива с лопата да ги ринеш, много са, на кой по-напред бакшиша.

Покрай пребитите от Копейкин, вземам мерки, картинките идат тегави за жицата.

Брутална мафия се оказахте!

...леко преработих едно ,,древно" четиристишие от мойта ,,бледа" младост...

-когато се активизират герберугите

и държавата ни тръгне зле

еви им м@йката на тях,а и на другите

гласувай с номер дванайСЕ...

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Мутри вън! Никакво връщане!

Туй са цветовете (на текста) са и на флага на Украйна. Некой си е направил некви хитри намеци с тоя плакат и аз се чудя какви. Да помогне, или да навреди на тази партия.

Е, драги ми възрожденци, доволни ли сте от резултатите? Нещо голяма тишина тука. Доволни ли сте, че убихте братчето си, а? От къде извадихте 60 иляди свежи гласа, барабар с герб стотачка и депесетата и те сто хилки отгоре? Как стана тая магия? И как гелосания и той намаза? Тоя пеевски яко е поработил.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.