Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Ивелин се нуждае от такива като тебе. Дори и министър ще те направи.

Ми що не.

Копейкин го издига, идея си няма как се застреля в крака, дето тръгна с/у ист. парк.

преди 15 минути, IvanKirov написа:

Ми що не.

Копейкин го издига, идея си няма как се застреля в крака, дето тръгна с/у ист. парк.

Ами, сега? 🤔 Костадин им каза. 

https://business.dir.bg/ikonomika/edin-ot-golemite-rabotodateli-v-ruse-napuska-grada

От Турция идват и основните суровини за производството, а страната не е в ЕС и е запазила търговските си връзки с Русия, което по време на войната в Украйна й дава несъмнени предимства.

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Ми що не.

Кат станеш министър, да смениш колата ей, че вече плаче за белканто. 

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Кат станеш министър, да смениш колата ей, че вече плаче за белканто. 

Моли се да не взема власт, щото сбъдвам мечти. Копейките отивате запас, 6 месеца, нали все за Швейцария ми ревете и показвате?

Баш копейката отива в Белене, както пожела, тъй де, където ни праща всички.

Бабичките отиват да копат тунела под Шипка, ама с кирките като по соца. Обещавам баня всеки 10 дни, байраци ще вдигат, огньове ще палят, бригадирски песенки ще пеят. Ще се пощипват по ГЗ вете. Ще им нося вестници за нужника, ще чакат на 3 опашки по магазините. Петък вечер ще имат руска ТВ, и ще им гася тока в режим 2 на 2. На изборите ще имат 2 бюлетини - едната за мене, другата за Ивелин.

Нали за туй ревете?

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Моли се да не взема власт, щото сбъдвам мечти. Копейките отивате запас, 6 месеца, нали все за Швейцария ми ревете и показвате?

Бабичките отиват да копат тунела под Шипка, ама с кирките като по соца. Обещавам баня всеки 10 дни, байраци ще вдигат, огньове ще палят, бригадирски песенки ще пеят. Ще се пощипват по ГЗ вете. Ще им нося вестници за нужника, ще чакат на 3 опашки по магазините. Петък вечер ще имат руска ТВ, и ще им гася тока в режим 2 на 2. На изборите ще имат 2 бюлетини - едната за мене, другата за Ивелин.

Нали за туй ревете?

Опази боже, промит мозък да управлява държава, това ще е краят със сигурност. 

Къде ни връщаш в соца, изобщо не си в час с политиките на Възраждане, ама грам даже, чул си нещо от някъде, и го въртиш както на теб ти е кеф, а дали отговаря на истината, със сигурност този въпрос не е стигнал до главния, защото си кон с капаци. 

преди 18 минути, arcovk написа:

Опази боже, промит мозък да управлява държава, това ще е краят със сигурност. 

Къде ни връщаш в соца, изобщо не си в час с политиките на Възраждане, ама грам даже, чул си нещо от някъде, и го въртиш както на теб ти е кеф, а дали отговаря на истината, със сигурност този въпрос не е стигнал до главния, защото си кон с капаци. 

Нали казарма ще връщате? С туй подмокря баботията. И Белене.

Кат ша е гарга-рошава да е!  Турбо копейкин режим, 350 лв. заплата по курса на рублата, и затваряне към ЕС. Мокрите блянове на всеки неумрял фосил.

И обществен кенеф не е управлявал Копейкин, на 100 пъти е по-зле от Ивелин.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Копейките отивате запас

ти си копейка. А аз не съм излизал от запас, ама (относително)скоро ще е, ако не удължат възрастта за повинност. Хубу, че не съм офицер, тях ги държи поне 5 години в повече запаса. 

преди 16 часа, IvanKirov написа:

Нали за туй ревете?

Ето защо не трябва да избирате партия Величие. Това са плановете на партия Величие.

Номер 12 в неделя. Време е за Възраждане. Стига комунизъм.

на 23.10.2024 г. в 20:41, IvanKirov написа:

За Величие съм.

Всъщност "Възраждане" са много повече "комунисти" от "Величие".

А Коцето направо си вкара автогол с това изявление за връщане на казармата.

преди 48 минути, M.Николов написа:

Всъщност "Възраждане" са много повече "комунисти" от "Величие".

Каква казарма, кви 5 лева? С цига.ни в казарма и къде? В някоя нарко комуна ли ще е казарма, някой мост на палатка.  Някой затвор сигурно.

Олигофрения.

Който иска казарма си има професионална. Да влиза, да отива, ако иска в Либия там на обучение. Да се включи в битка заедно със Северна Корея, ако иска, срещу Малорусия. Щом толкова много му кефи войната.

преди 54 минути, M.Николов написа:

Защо да е автогол? Костадинов в случая е в час какво се случва из Европата - връщането на наборната служба:
https://profit.bg/article/2024072109225288482

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ето защо не трябва да избирате партия Величие. Това са плановете на партия Величие.

Номер 12 в неделя. Време е за Възраждане. Стига комунизъм.

Величие не съм ги чувал да ми приказват за казарми и Белене.

Сещаш ли се кой ги приказва?

Поне да беше видял за какво гласуваш. 2 дни да те пратя в нея каторга, и ще забравиш за копейки. Все такива напикани баби и кенефчии, му се връзвате, да ни връща в средновековието.

Поне веднъж бърсал ли си си ГЗ с вестник?

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Величие не съм ги чувал да ми приказват за казарми и Белене.

Сещаш ли се кой ги приказва?

Поне да беше видял за какво гласуваш. 2 дни да те пратя в нея каторга, и ще забравиш за копейки. Все такива напикани баби и кенефчии, му се връзвате, да ни връща в средновековието.

Поне веднъж бърсал ли си си ГЗ с вестник?

Аз няма да гласувам за Възраждане, това е темата за Възраждане и техните привърженици. Затова им казах или написах да отидат да гласуват за Възраждане. Да има активност. Да не се повтори като миналия път. Да се даде възможност на ГЕРБ, ДПС и ПППП да спечелят пак.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аз няма да гласувам за Възраждане, това е темата за Възраждане и техните привърженици. Затова им казах да отидат да гласуват за Възраждане. Да има активност. Да не се повтори като миналия път.

Тебе ще чакат те, хигиенистче необразовано, да им кажеш за кого да гласуват. Соц да беше видял поне ЗА ДЕН.

Неслужил, необразован, неграмотен, докладва ли докладва, отрова за всяка тема и форум!

От зелена тиква семе не щем!

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Тебе ще чакат те, хигиенистче необразовано, да им кажеш за кого да гласуват. Соц да беше видял поне ЗА ДЕН.

Неслужил, необразован, неграмотен, докладва ли докладва, отрова за всяка тема и форум!

Те щом са в тази тема, значи са си избрали, за кого да гласуват, бре мамин сладък, бъдеш депутат от фирма Величие АД и лидер с 1 процент актив във фирма Исторически Парк АД.

Въпросът е да отидат и да гласуват.

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Имам висше и завършено средно образование за химия в гимназията в Менделеев във Варна.

https://pghhvt-varna.com/

Как така съм необразован?

Я мирно всички, старшина Киров е тука!

преди 21 минути, IvanKirov написа:

А ти за кого гласуваш бре Ваньо?

Кирчо и Кокорчо, Тиквата, Прасчо, някой друг?
Ся да не го приемеш като заяждане, просто питам.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Я мирно всички, старшина Киров е тука!

А ти за кого гласуваш бре Ваньо?

Кирчо и Кокорчо, Тиквата, Прасчо, някой друг?
Ся да не го приемеш като заяждане, просто питам.

За бизнесменът Ивелин и най-богатата фризьорка в България. С 1000 имоти.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

За бизнесменът Ивелин и най-богатата фризьорка в България. С 1000 имоти.

Ваньо за Величие?
Нещо не ми се вярва, но щом казваш...

току-що, Bubbles написа:

Ваньо за Величие?
Нещо не ми се вярва, но щом казваш...

Че той си го каза.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.