Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 5 минути, Flashback написа:

Според заложника на посолствоТО, а именно Шиши, този закон заплашвал "суверенитета" на България, ахахаха. 

Да се смееш ли, да плачеш ли! 

Заплашва неговия личен суверенитет, щото ще му лъсне дебелия задник че е на синджир в Лозенец.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Всички вече знаем че си роден за трололол. Кандидатства ли вече в Тролската централа? Там биха те оценили. Та ти пусна пробитата опорка цели две години преди тях :)

Нито първия път ти разбрах брътвежите, нито сега. Толкова ли те жегна тоя списък, че получи инсулт? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Нито първия път ти разбрах брътвежите, нито сега. Толкова ли те жегна тоя списък, че получи инсулт? 

На този списък се смяхме още преди две години, когато ти показа клипче с него. За т'ва ти казвам, че в Централата ще си като дялан камък. Та ти си сетил много преди тях че убитите две овци и едно младо конче могат да се припишат като жертви на ЧА и явно имаш скритият талант да им помогнеш да си освежат пробитите опорки, които са горе-долу еднакви през последните години  :)

преди 3 минути, ivottoshev написа:

На този списък се смяхме още преди две години, когато ти показа клипче с него. За т'ва ти казвам, че в Централата ще си като дялан камък. Та ти си сетил много преди тях че убитите две овци и едно младо конче могат да се припишат като жертви на ЧА и явно имаш скритият талант да им помогнеш да си освежат пробитите опорки, които са горе-долу еднакви през последните години  :)

Да, загладения ти руzки мозък, съм сигурен, че се смее когато чете, че българи биват колени в домовете си от завладялата ги армия. Аз не съм се смял, не съм продажен изрод. 

И не съм се сещал нищо, източникът си е все държавните архиви. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Да, загладения ти руzки мозък, съм сигурен, че се смее когато чете, че българи биват колени в домовете си от завладялата ги армия. Аз не съм се смял, не съм продажен изрод. 

И не съм се сещал нищо, източникът си е все държавните архиви. 

Завладялата ни армия? Мммм чудя се дали лично Сталин е заповядал убийството на горкото конче и двете овци, или заповедта е дошла от някой от заместниците му?

пп: Като се научиш да правиш разлика м/ду битови инциденти и злополуки от една страна и "колене на българи от завладялата ги армия" от друга - ела да дискутираме. До тогава си жъни присмех и подигравки колкото си искаш. Аз съм се подготвил с :popcorn2:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Завладялата ни армия? Мммм чудя се дали лично Сталин е заповядал убийството на горкото конче и двете овци, или заповедта е дошла от някой от заместниците му?

пп: Като се научиш да правиш разлика м/ду битови инциденти и злополуки от една страна и "колене на българи от завладялата ги армия" от друга - ела да дискутираме. До тогава си жъни присмех и подигравки колкото си искаш. Аз съм се подготвил с :popcorn2:

Като спреш да вярваш на патологичния лъжец  и фурнаджийска лопата Копейкин, после като спреш да тролиш тогава ела.

Жалко, че не мога да си разширя подписа, да те чете целия форум как се смееш на това

image.png.ead0439dcdce1dd9a2f7019a9f8bcff8.png

продажен русороб. 

преди 22 минути, N1K17Y написа:

Като спреш да вярваш на патологичния лъжец  и фурнаджийска лопата Копейкин, после като спреш да тролиш тогава ела.

И сега у нас има такива неща. Примерно това долу означава ли че БА е убила този полицай?

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/656585-varhovniyat-kasatsionen-sad-osadi-voennosluzhesht-na-7-godini-zatvor-za-ubiystvo

пп: Казах ли ти че съм се запасил с :popcorn2: 

пп2: т'ва беше първият линк от Гугъл. Да вадя ли още, или ще подвиеш опашка. 

пп3: Всъщност давай, образувай ми още смях. Днес си в силата си а аз съм подготвен с... :popcorn2:

преди 49 минути, N1K17Y написа:

Толкова ли те жегна тоя списък, че получи инсулт? 

Свестен човек никога нямаше да изтърси това с инсулта, след като човека наистина го е преживял! След това си изказване се затвърди убеждението ми, че реално си пълен боклук! Върви и ме докладвай, но до толкова съм отвратен от тебе, че нямам нищо против да изкарам пореден бан!

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Свестен човек никога нямаше да изтърси това с инсулта, след като човека наистина го е преживял! След това си изказване се затвърди убеждението ми, че реално си пълен боклук! Върви и ме докладвай, но до толкова съм отвратен от тебе, че нямам нищо против да изкарам пореден бан!

Стига, не му разваляй хатъра. Тамън човека беше решил да забавлява аудиторията...

Сега ако ми отидат пуканките зян - теб ще обвинявам :D

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Продажника, който се хили на списък с убити българи, не те ли отврати? Или краставите магарета.. как беше? А не му знаех за инсулта, радвам се, че поне има оправдание за мозъчните си увреждания. 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

И сега у нас има такива неща. Примерно това долу означава ли че БА е убила този полицай?

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/656585-varhovniyat-kasatsionen-sad-osadi-voennosluzhesht-na-7-godini-zatvor-za-ubiystvo

пп: Казах ли ти че съм се запасил с :popcorn2: 

пп2: т'ва беше първият линк от Гугъл. Да вадя ли още, или ще подвиеш опашка. 

пп3: Всъщност давай, образувай ми още смях. Днес си в силата си а аз съм подготвен с... :popcorn2:

Да се задавиш с пуканките дано.Ако нямаме такъв късмет, след няколко години ще е готов списък с десетки хиляди убити украинци от руски военни. Е тогава със сигурност ще си умреш от смях да го четеш. 

току-що, N1K17Y написа:

Да се задавиш с пуканките дано.Ако нямаме такъв късмет, след няколко години ще е готов списък с десетки хиляди убити украинци от руски военни. Е тогава със сигурност ще си умреш от смях да го четеш. 

Баси, човече ти на къде отнесе плувката :speak:

Какво стана с полицаят от линка. По твоята логика Българската армия ли го е убила?

:popcorn2:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

има оправдание за мозъчните си увреждания. 

А за твоите увреждания оправдания няма. 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

А за твоите увреждания оправдания няма. 

Отговори поне де, не те ли отврати "човек", който се смее на списък със 120 убити българи? Той свестен ли е?

Отговори поне де, не те ли отврати "човек", който се смее на списък със 120 убити българи? Той свестен ли е?

Ами смешни сте, като вадите изсмукани от пръстите доводи за това колко зла е ЧА. Аматьори!

Смея се на пробитата опорка и на нейните разпространители, не на убитите българи. Нищо не казваш за полицая от линка. Май няма да си правя нова порция пуканки :(

току-що, Joss Bomon написа:

Ами смешни сте, като вадите изсмукани от пръстите доводи за това колко зла е ЧА. Аматьори!

Както казах, краставите магарета... То от 2 години ви гледам "вас", хиляди в Украйна убити, изнасилени, измъчвани, не ви трогват, обаче някой да ви обиди, или по-лошо да спомена на Тошев инсулта, мамоу... 

току-що, ivottoshev написа:

Смея се на пробитата опорка и на нейните разпространители, не на убитите българи. Нищо не казваш за полицая от линка. Май няма да си правя нова порция пуканки :(

Опорката само в шизофреничната ти кратуна съществува. 

току-що, N1K17Y написа:

Опорката само в шизофреничната ти кратуна съществува. 

Обясни тогава полицая от линка как се вписва в цялата картинка. И БА ли е толкова лоша и гадна като ЧА?

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Обясни тогава полицая от линка как се вписва в цялата картинка. И БА ли е толкова лоша и гадна като ЧА?

Трябва наистина да почна да ти отварям линковете първият път като постваш, а не като продължаваш да питаш, все страшни попадения имаш

Цитат

по повод връзка на полицейския служител с бивша приятелка на извършителя

Когато български войници почнат пияни да ограбват къщите на българи, а десетки съпротивлявали са се, са убити, някои жени изнасилени, тогава ще ти кажа, че БА е лоша и гадна като ЧА. Теб няма как да те убедя, че 120 убити българи е нещо лошо де, какво да се прави.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

по повод връзка на полицейския служител с бивша приятелка на извършителя

Гъъъъъърч, понеже било заради приятелката на убития, значи убийството няма да го броим  :laughing5:

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Когато български войници почнат пияни да ограбват къщите на българи, а десетки съпротивлявали са се, са убити, някои жени изнасилени, тогава ще ти кажа, че БА е лоша и гадна като ЧА. Теб няма как да те убедя, че 120 убити българи е нещо лошо де, какво да се прави.

Добре. Вицепремиера Евгений Бакърджиев води ли се българин?

Военен ограби дома на вицепремиера Евгений Бакърджиев

Това не е къща, ама пък магазините са два и би трябвало да се брои, нали?

Военен ограби магазин за обувки и цветя за 2часа

За изнасилванията:

Съдят войник и трима негови приятели за зверско изнасилване

И земи научи най-накрая това толкова трудно "четене с разбиране". Казах ти че смешното е да използваш смъртта на тези хора за да си прокараш опорката, а не самата им смърт.

пп: Кога да очаквам да си изпълниш обещанието и да направиш това, което съм болднал в поста ти :bubblegum:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Гъъъъъърч, понеже било заради приятелката на убития, значи убийството няма да го броим  :laughing5:

Нещо като да се смееш, че мнозинството убити от 120-те българи са били блъснати от камион, щото руzzкия солдат карал пиян на мотика, а само по-малко от 60 са ръгани с нож или застреляни? Галошев, Гърчлошев, на всичкото на което се "смееш", го правиш ти, другарю лицемер :) 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нещо като да се смееш, че мнозинството убити от 120-те българи са били блъснати от камион, щото руzzкия солдат карал пиян на мотика, а само по-малко от 60 са ръгани с нож или застреляни? Галошев, Гърчлошев, на всичкото на което се "смееш", го правиш ти, другарю лицемер :) 

Искаше доказателства че такива неща се случват и в БА - дадох ти такива доказателства. По този начин също така ти доказах и че опорката е мъртвородена, каквато си беше още преди две години, когато ти я пусна. Това е.

Два пъти ти казах и на какво се смея в случая, но тъй като обект на смеха и подигравките ми сте ти и останалите соросоидни тролололове, реши да се правиш на луд и да продължаваш с малоумните си заключения.

Ясен си ми. Обикновено такава ви е реакцията, когато се окажете завряни в под на кучето опашката и малоумните ви опорки се озоват в кофата :getout:

Днес, по повод на внесения от Възраждане закон за регистрация на чуждите агенти лицето Пеевски казало, че "опитът да се транспонират в националното ни законодателство закони от Русия на Путин е безпрецедентен".

Едно изречение, две лъжи - нито е безпрецедентен (внасяме го в четвърти пореден парламент), нито е руски закон (преписан е от американския закон FARA).

Друго обаче не спира да ме мъчи. Знае ли въобще Пеевски какво означава думата "транспонирам"? Подозирам, че вероятно я бърка с транжирам или транспортирам:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.