Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Внасянето на закон за регистрация на чуждите агенти безотказно и веднага води до разкриването на същите - просто те са първите, които се обявяват срещу него:) Ето, американската радиоточка "Поробена Европа" ги е изброила точно и акуратно:)
Както се казва - законът още не е приет, а вече работи:)

BeYkfikAUMX443esXHGh0A4gUULvryhDXaJ_RBCk

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Аре копейки, агентите на Русия, чужди агенти ли са ?

Щото ако е тъй, Коцето е чужд агент та дрънка.

Начи баш дерибея Пеевски гони дерибеите, а баш чуждия агент Костадинов гони чуждите агенти.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Искаше доказателства че такива неща се случват и в БА

Я цитирай, кога съм искал такова нещо. Ти верно живееш в собствен свят :giggle1: 

И пак за някаква "опорка" бълнуваш", дето не знаеш каква е. Лекувай се бе, човек. Шизофренията е сериозно нещо. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Я цитирай, кога съм искал такова нещо. 

Баси безпомощния трол. Май не е много приятно в под на кучето опашката, а :laughing5:

Ето, даже даде едни обещания дето не изпълни:

преди 20 часа, N1K17Y написа:

Когато български войници почнат пияни да ограбват къщите на българи, а десетки съпротивлявали са се, са убити, някои жени изнасилени, тогава ще ти кажа, че БА е лоша и гадна като ЧА. 

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Баси безпомощния трол

Тошев пак си пише автобиографията.

Ние знаем, че си безпомощен трол.

Мен ме интересува по темата. Ти на чия страна си ?

За да не се улигавиш пак с бисери и вицове уточнявам.

Коцето фалиш ли го или го плюеш ?

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Баси безпомощния трол. Май не е много приятно в под на кучето опашката, а :laughing5:

Ето, даже даде едни обещания дето не изпълни:

Както обича да казва макстонката, проекции. 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Както обича да казва макстонката, проекции. 

Какво се оказа сега? Тези думи, които цитирах в твоят пост… не са твои ли?

Някой ти хакна профила и написа от твое име неща, които ти не би написал?

преди 7 часа, N1K17Y написа:
преди 18 часа, ivottoshev написа:

Искаше доказателства че такива неща се случват и в БА

Я цитирай, кога съм искал такова нещо. Ти верно живееш в собствен свят :giggle1: 

И пак за някаква "опорка" бълнуваш", дето не знаеш каква е. Лекувай се бе, човек. Шизофренията е сериозно нещо. 

Неговото е болезнена комплексарщина :)

Само  гледа как да спекулира да извърта думи и нагло да повтаря стари опровергани фейкове :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Какво се оказа сега? Тези думи, които цитирах в твоят пост… не са твои ли?

Някой ти хакна профила и написа от твое име неща, които ти не би написал?

Оказа се, че имаш проблем с четенето с разбиране. Всъщност нямаш де, но си трол-фейкомет. 

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Мен ме интересува по темата. Ти на чия страна си ?

Коцето ми е през оная работа... 

Гласувах за него само защото беше политикът, който би събрал най-много гласове от всички, които бяха против бутането на Моча. Не считам че това трябваше да става без да се попита народа. Иначе по принцип гласът ми би отишъл за ИТН.

Сега пак за Копейкин ще гласувам. Демек отново "протестен вот"

Дреме ми на шапката какво ти е мнението относно тази моя позиция :bubblegum:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Оказа се, че имаш проблем с четенето с разбиране. Всъщност нямаш де, но си трол-фейкомет. 

Оказа се че нямаш чест и морал на човек, който като обещае нещо го изпълнява. Не допускаше че не си прав и се изхвърли като чик*я на мокър пясък. Сега обаче лъсна голият ти задник :)

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Коцето ми е през оная работа... 

Гласувах за него само защото беше политикът, който би събрал най-много гласове от всички, които бяха против бутането на Моча. Не считам че това трябваше да става без да се попита народа. Иначе гласът ми щеше да отиде за ИТН.

Сега пак за него ще гласувам. Демек отново "протестен вот"

Дреме ми на шапката какво ти е мнението относно тази моя позиция :bubblegum:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

Оказа се че нямаш чест и морал на човек, който като обещае нещо го изпълнява. Не допускаше че не си прав и се изхвърли като чик*я на мокър пясък. Сега обаче лъсна голият ти задник :)

Съжалявам, че не живея в шизофреничната ти реалност, копейка :hush:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Съжалявам, че не живея в шизофреничната ти реалност, копейка :hush:

Съжаляваш единствено че изкарах на показ що за стока си. Предполагам че част от аудиторията не е била съвсем наясно с низката ти същност, но съм сигурен че всеки който е проследил дискусията ни, вече те е разкрил. 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Съжаляваш единствено че изкарах на показ що за стока си. Предполагам че част от аудиторията не е била съвсем наясно с низката ти същност, но съм сигурен че всеки който е проследил дискусията ни, вече те е разкрил. 

Себеподобните ти копейки сигурно така мислят, за съжаление в този форум повечето останаха такива. Нормалните хора те гледат как, гласуващия за КОпейкин, щото най-добре защитавал махането на МОЧА, се смее на списък със 120 убити българи и измести темата с български войник ограбил вицепремира през 99, че да не се коментират героите ти, завладели българите :hush:

Българската политика има своите неписани закони. Ето някои от тях:

1. Закон на Пеевски - когато Пеевски се изкаже по някой въпрос, дори и да каже абсолютна глупост, тя се цитира безкритично от всички медии.

2. Теорема на Петков - ако Пеевски се е изказал, задължително след него се изказва и Кирил Петков. В крайна сметка служителите винаги говорят след началника си.

3. Аксиома на Лена - ако Петков пропусне да каже някоя тъпотия, Палавото Ленче веднага го замества.

💡 Аксиомата по принцип няма нужда от доказване, но Палавото Ленче днес доказа за пореден път правдивостта на третия закон.

🤦🏻‍♀️ Били сме си плащали билети за БРИКС, клети копейки сме били, руски агенти сме били, не знам си още какво.

Има обаче още един допълнителен закон, който е универсален за всички и всичко в българската политика, и той гласи следното: - каквото и да каже Палавото Ленче за някого, то не се равнява и на една стотна от това, което целокупният български народ говори за него.

🔹Всеки нормален човек в положението на Лена Бориславова би си изкопал една дупка, би се наврял в нея, би се самозаровил и би излязъл от нея едва след като и последният българин забрави коя е тя и какво се говори за нея.

💢 Но както се казва в една стара българска поговорка - когато Господ иска да накаже някого, първо му взима акъла. После той се наказва сам.

m__fBrEb2Xhv3kChhwdWzbWft6pBczoY3XJTMeBE

Народните представители Даниел Петров и Кръстьо Врачев взеха участие в международния конгрес на патриотичните сили на тема “Свобода и мир” в Минск, Беларус. Друга делегация на #Възраждане е на посещение в Китай.

Там, където другите рушат, ние градим мостове.

Възраждане е уважаван партньор във всички краища на света.

Възраждане - националният отбор на България!

CTtXRnycMaQVhM4qpAXBYO6mLR0a49DbiQrVaqCL

ППДБ внесе промяна в Закона за детето, с която се предвижда възможност за кастрация на деца (която те наричат операция за смяна на пола). Мисля, че няма смисъл да коментирам. Коментарите оставям на вас.

Вчера сутринта четох декларация в парламента за разпада на българската войска и за трагичното състояние на нашите някога внушителни въоръжени сили. Няколко часа по-късно двама български летци станаха жертви на този разпад. Още по-трагичното е, че те загинаха при подготовката на авиационно представление, посветено на 20 години от влизането на България в НАТО. Не искам да търся символика в трагедията, но смятам, че тя буквално се набива на очи.

България не е във война, но заради клането, извършено от американските господари на страната ни над нашата войска, ние даваме жертви в мирно време. Защото за нашата армия пари уж няма, но същевременно сме подарили военна техника за стотици милиони левове на Украйна.

България няма повече мъже за губене! Крайно време е да кажем не на колониалната зависимост и да на националната независимост! Само така ще можем сами да гарантираме сигурността си и няма да даваме кръв без война.

yrNw1EpjZq4GGn9eLQnLk_x8x_JEtT41zyuy0KE0

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.