Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишката започна да се движи сама?

Featured Replies

Здравейте, от доста време нямах този проблем, но ето че днес мишката ми започна да се движи сама. Като цяло е нова, за 70 лева. Вчера нямаше ядове, но днес постоянно подскача наляво, надясно и само ми обърква нещата. Какво е решението, освен нова миша? Не ползвам пад, седи отгоре на бюрото. Може би единия вариант е да закупя 1 пад и да видя как е с него. 

• Автор

Да, хвърчи наляво, надясно, дори сега докато пиша мърда с по 1-2 см нагоре, надолу и си прави някакви кръгчета. Всичко си е същото като вчера, не съм пробвал да сложа пад, защото нямам такъв все още. Преди когато ставаше така, направо хвърлях мишката, защото не помагаше нито чистене, нито пад... дано не се окаже пак същия случай. :)

Сложи един лист А4 или вестник на бюрото и виж върху него ще мърда ли

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 минути, qnkov написа:

Да, хвърчи наляво, надясно, дори сега докато пиша мърда с по 1-2 см нагоре, надолу и си прави някакви кръгчета. Всичко си е същото като вчера, не съм пробвал да сложа пад, защото нямам такъв все още. 

Тя от вчера ли е?

Пробвай с лист хартия .

Съвсем сериозно - помощ ли искаш или се гъбаркаш ?

• Автор

Явно се опитва да ми каже нещо... ама като съм бавен, не мога да я разбера. Разбира се, че не се бъзикам. Листа не помага. Пробвах го вече. Най-дразнещото в случая е, че се бъзика и кликането (задържа го) :)

• Автор

Да, имам и тя мърда. Освен да сканирам с някоя програма за вирусчета, друго не остана май. :)

• Автор

Мда. Ще сканирам с 2-3 програми и ще ресна лаптопа, пък белким се оправи параноята им. :)

преди 3 минути, qnkov написа:

Да, имам и тя мърда. Освен да сканирам с някоя програма за вирусчета, друго не остана май. :)

От вирус мишката не прави така. Вероятни причини за проблема.

1. Замърсена лупа, отдолу. Мишката се почиства хубаво със спирт или друг подобен препарат.

2. Повърхността, върху която се движи разсейва лазера и не се отчитат правилно движенията. Хубаво е винаги да се ползва подложка за мишка.

3. Повредена мишка. Тестваш мишката на друга машина и ако там прави същото я сменяш с друга. Дошло и е времето.

• Автор

Ооо, това кога съм го направил... темата не бях пуснал още. :))

преди 9 минути, qnkov написа:

Ооо, това кога съм го направил... темата не бях пуснал още. :))

Кое от всичките неща си направил преди да пуснеш темата??

Вземи си една подложка и готово.Друга опция е да си вземеш

: IMG_1926_2048x2048.JPG?v=1571439002

И да пишеш какво показва мишката.

преди 26 минути, qnkov написа:

.... Преди когато ставаше така, направо хвърлях мишката, защото не помагаше нито чистене, нито пад...

И това хвърляне как да се разбира? Нежно мятане или злобно, като лимонка? LiveCD имаш ли на идея какво е?
Пробвай втория въпрос и ако там е същото поведение, отговори на първия. Той е по-важен.

току-що, Profruit написа:

И това хвърляне как да се разбира? Нежно мятане или злобно, като лимонка? LiveCD имаш ли на идея какво е?
Пробвай втория въпрос и ако там е същото поведение, отговори на първия. Той е по-важен.

Той ако я е хвърлял или удрял цялата тема е безмислена. 

преди 35 минути, baitexpo написа:

Човека е изхвърлял предишните мишки. Тоест поставял ги е в съд за отпадъци. 

Като гледам май обича да си ги шамари, но да видим дали ще си признае :)

преди 22 минути, Емил Костов написа:

Като гледам май обича да си ги шамари, но да видим дали ще си признае :)

То ако е шамарене само би било хубаво, друг е въпроса ако се стига до тукати и юмруци...

преди 3 минути, grizly написа:

То ако е шамарене само би било хубаво, друг е въпроса ако се стига до тукати и юмруци...

Е аз това имах в предвид под шамарене. Може би трябваше да сложа кавички.

преди 4 часа, upper@D написа:

Верно ли сама щъка :)

Мутирала е! Докарал й е някой "бръмбар" от ремонта на V блок! :D 
Сега с премиите ще си купи цял кашон! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.