Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Dir.BG - не получава имейли

Featured Replies

Здравейте! Първо, много се извинявам, ако не пиша в правилната тема, просто не открих къде да задам въпроса си. Второ, направих ужасната грешка, преди време да си регистрирам поща в Dir.BG Нямам толкова важни услуги, които ползват този имейл провайдър. Но имам една, която е важна и не мога.

Пощата е създадена преди 2017г със сигурност. През 2017г си регистрирах акаунт в EA Sports с тази поща. През 2018 година тази поща изведнъж просто изчезна и си регистрирах абсолютно същата и малко странно започнах да получавам съобщения все едно нищо не е станало. От тогава насам не мога да получавам съобщения от някои домейни(не знам 100% кои), но 2 от тях са на  EA Sports и icloud.com Нямам блокирани домейни във филтъра. Нямам и съобщения в СПАМ папката. Просто не ги получавам.

Имате ли някакви идеи как да излъжа тези от съпорта на EA? Не искат да ми помогнат да си възстановя акаунта, ако не потвърдя, че пощата е моя, чрез някакъв код, който ми пращат. Код, който аз не получавам. 

Има ли как да използвам данните на Dir.BG, за да настроя някакъв клиент? Едва ли ще има промяна, но не се сещам за друго. 

Пробвах с двете уеб пощи - mail.dir.bg и webmail.dir.bg - май се различават само по дизайна.

Моля, някой модератор, ако сметне, че темата не е за тук, да я премести. Извинявам се, ако е така.

• Автор
преди 2 минути, baitexpo написа:

Писа ли на съпорта на dir.bg? 

Да, чакам отговор от тях. 

• Автор
току-що, plamen_petrov_80 написа:

Пробва ли с поддръжката на EA да пишете през тази поща? Не говоря за писмата автоматично получавани от системата им.

Да, пак не става. Когато използвм тази поща при съпорта, не получавам нищо от тях. 

Как така е изчезнала тази поща? Ползвам dir.bg от 10 години. Нямам проблеми с тях. Да, от страна на секюрити малко куцат, но пък си има софтуери затова.

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Как така е изчезнала тази поща? Ползвам dir.bg от 10 години. Нямам проблеми с тях. Да, от страна на секюрити малко куцат, но пък си има софтуери затова.

Ей така изведнъж нямах поща. Опитах да регистрирам нова със СЪЩОТО име и стана. От тогава насам получавам съобщения все едно нищо не е станало. Супер страно, но факт. Иначе и аз ги ползвам близо 7-8 години.

От Gmail получавам веднага без проблеми.

преди 6 минути, kre10 написа:

Ей така изведнъж нямах поща. Опитах да регистрирам нова със СЪЩОТО име и стана. От тогава насам получавам съобщения все едно нищо не е станало. Супер страно, но факт. Иначе и аз ги ползвам близо 7-8 години.

А как стоят нещата когато изпращаш и получаваш мейли в тази поща?? Пробвал ли си да тестваш от друг интернет доставчик. Може IP адресът ти да е в блеклист.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

Spoiler
току-що, Емил Костов написа:

А как стоят нещата когато изпращаш и получаваш мейли в тази поща?? Пробвал ли си да тестваш от друг интернет доставчик. Може IP адресът ти да е в блеклист.

От Gmail със сигурност нямам проблем и с двете - с пращането и получаването. 

Проблем, както казах, имам с icloud, примерно.

Не съм пробвал с друг IP адрес. Сега ще пробвам, макар да ме съмнява.

преди 20 минути, kre10 написа:

преди 21 минути, kre10 написа:

Опитах да регистрирам нова със СЪЩОТО име и стана.

Или не е същото името или dir са изтрили старата.
В gmail си пренасочи в gmail да се получават всички писма от старата.

• Автор
преди 15 минути, DarkEdge написа:

Или не е същото името или dir са изтрили старата.
В gmail си пренасочи в gmail да се получават всички писма от старата.

Абсолютно същото е името, защото получавам писма от стари регистрации преди да я затрият. Не знам какво е станало, но изведнъж пощата ми я нямаше и името ми беше свободно. Регистрирах се и започнах да получавам съобщенията все едно нищо не е станало.

Това за gmail не разбрах какво имаш предвид, извинявай.

преди 30 минути, Емил Костов написа:

Пробвах с мобилен интернет - няма разлика.

преди 3 минути, kre10 написа:

Абсолютно същото е името, защото получавам писма от стари регистрации преди да я затрият. Не знам какво е станало, но изведнъж пощата ми я нямаше и името ми беше свободно. Регистрирах се и започнах да получавам съобщенията все едно нищо не е станало.

Явно по някаква причина dir.bg  са ти бастисали пощата.

преди 3 минути, kre10 написа:

Това са gmail не разбрах какво имаш предвид, извинявай.

Пренасочване на пощата.

• Автор
преди 19 минути, DarkEdge написа:

Явно по някаква причина dir.bg  са ти бастисали пощата.

Пренасочване на пощата.

Това препращане не е ли за Gmail акаунти? Тоест освен на този профил да се препращат съобщения до друг? На мен ми трябва по-скоро обратното. Ако е възможно, съобщенията до Dir.bg да отиват към Gmail.

Пренасочих съобщенията от Dir.bg към Gmail, но препраща само от Gmail. От icloud.com пак не иска. Явно има някакъв проблем при тях. Някой може ли да провери при него как?

преди 26 минути, kre10 написа:

Това препращане не е ли за Gmail акаунти?

От друга поща към дадената gmail поща.

• Автор
току-що, DarkEdge написа:

От друга поща към дадената gmail поща.

Да, пробвах, но не става. 

преди 54 минути, kre10 написа:

Да, пробвах, но не става. 

Е само по поща ли може да стане оторизацията в този сайт???

• Автор
преди 25 минути, Емил Костов написа:

Е само по поща ли може да стане оторизацията в този сайт???

Да бе, ебахти, все едно е онлайн банкирането ми. Казах им, че мога да им изпратя съобщение, за да се оторизирам, но не искат.

току-що, kre10 написа:

Да бе, ебахти, все едно е онлайн банкирането ми. Казах им, че мога да им изпратя съобщение, за да се оторизирам, но не искат.

Щом не си получил никаква грешка или проблем с недоставено съобщение и съпортите на двата сайта мълчат не виждам какво можеш да направиш...

Преди години съм виждал подобен проблем с АБВ Пощата, от някои сайтове забавяше съобщенията, а от други изобщо не ги получаваше. Свързването със support и т.н не даде резултат. Трябвало е още когато ти са е изтрил адреса по твоите думи да си смениш имейла във всички важни за теб сайтове.

• Автор
преди 7 минути, tepmu написа:

Преди години съм виждал подобен проблем с АБВ Пощата, от някои сайтове забавяше съобщенията, а от други изобщо не ги получаваше. Свързването със support и т.н не даде резултат. Трябвало е още когато ти са е изтрил адреса по твоите думи да си смениш имейла във всички важни за теб сайтове.

Така и направих. Просто не знаех, че за един ден ще скапе от нищото акаунтът ми в EA Sports. От нищото започна да ми дава "This account is invalid. Please visit ea.help.com...."Как мога да го предвидя това, деба. Смятай, ако съм налял пари някъде, какво ще кажат. Нещастници.

Няма такъв филм да не може едно писмо да не стигне от точка А до точка Б.

Докато не говориш със поддръжката на dir.bg и те сами не проверят какво става заедно с поддръжката на отсрещната страна - никой друг няма какво да направи.

• Автор
преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Докато не говориш със поддръжката на dir.bg и те сами не проверят какво става заедно с поддръжката на отсрещната страна - никой друг няма какво да направи.

Да, това е най-нормалното нещо. Просто исках да попитам тук, дали някой не е срещал подобен проблем и как го е решил.

Вече ми отказаха чрез онлайн формата за връщане на акаунт. Остава ми само съпорта на Дир.бг да успеят да асистират.

Ами проблемът не е в EA Sports в случая, от тяхна страна имаш изпратен имейл и трябва да потвърдиш самоличността си. Това е за твоята безопасност и сигурност, защото точно си вложил пари. А няма ли начин да си смениш имейла като предоставиш други данни? Примерно в Steam ако нямаш достъп до имейл или телефон може чрез cd keys, които си регистрирал или чрез банкови и други данни, от които си закупувал игри да си върнеш акаунта.

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

Проблемът е в комуникацията между двата сайта, тъй като dir.bg си получават от другаде имейли, а другите пощи получават от EA Sports, така че ако ги питаш тях и двете страни ти казват при нас няма проблем. Както казах виждал съм подобен проблем в АБВ Пощата, но проблемът не беше само с един човек. Ако този проблем го/я има само той/тя вече може да се търси проблема в него/я.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.