Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Dir.BG - не получава имейли

Featured Replies

• Автор

Факт е, обаче, че има проблем и с получаването на съобщения от icloud.com

• Автор
Цитат

Здравейте,

Поради технически причини част от писмата изпратени до вашата поща е възможно

да се бавят или да не бъдат доставени. Работим по отстраняване на проблема.

След приключване на миграционния процес и преминаване към новата пощенска услуга

ще бъде възстановена нормалната функция на услугата.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното  разбиране!

Поздрави,

Customer Support

Dir.bg

Това е пълен абсурд. 

преди 44 минути, kre10 написа:

Това е пълен абсурд. 

Ти какво искаш да ти кажат?

Да омазали сме пощата ти, писмата ти отиват в 3-та глуха, никой не е забелязал проблема до сега, защото ни е все тая ... и т.н.

Дай им малко време - вероятно сега чуват за проблема който най-вероятно е при тях и най-вероятно трябва да намерят недоставените ти писма който сигурно за забутани в някакви архиви.

Имал съм много по-сериозни проблеми и докато не сриташ кошера за да се разхвърчат пчелите нищо не става. Ти вече си го ритнал - сега чакаш да видиш какво ще стане.

Искрено съветвам всеки, кой както може, да изкорени зависимостта си от тази поща дир.бг! Ако някъде чак толкова не може, поне да редиректне всичко към друга поща, за силно предпочитане небългарска, и да спре всякакви връзки с тази поща, която по почти неразбираеми за мен причини се ползва още масово дори за фирми, които даже имат собствени домейни !! Навремето явно са ги хванали по някакви патриотични причини.... направо не ми се говори.

току-що, teglicha написа:

Искрено съветвам всеки, кой както може, да изкорени зависимостта си от тази поща дир.бг! Ако някъде чак толкова не може, поне да редиректне всичко към друга поща, за силно предпочитане небългарска, и да спре всякакви връзки с тази поща, която по почти неразбираеми за мен причини се ползва още масово дори за фирми, които даже имат собствени домейни !! Навремето явно са ги хванали по някакви патриотични причини.... направо не ми се говори.

На времето тази поща беше платена.

• Автор

Платена, неплатена, направо ме закопаха. Не могат да оправят проблема и не мога да си върна акаунта. Сега мигрирали към нова поща, заради технически проблеми. Направо ме закопаха. 

преди 25 минути, kre10 написа:

Платена, неплатена, направо ме закопаха. Не могат да оправят проблема и не мога да си върна акаунта. Сега мигрирали към нова поща, заради технически проблеми. Направо ме закопаха. 

За сега не знам, но този сайт не беше ли купен сравнително скоро. Минало ми е нещо през очите, но не го ползвам и ми е ... като на тях за твоята поща :)

• Автор
на 26.05.2020 г. в 19:54, plamen_petrov_80 написа:

но не го ползвам и ми е ... като на тях за твоята поща :)

Как пък си толкова сигурен през какво им е за за моята поща? Нали не е твоята? Как знаеш?

Опитаха се да помогнат хората и успяха, за което съм им благодарен. Е, разбира се, пощата я пускам по течението в канала.

преди 47 минути, kre10 написа:

Как пък си толкова сигурен през какво им е за за моята поща? Нали не е твоята? Как знаеш?

Опитаха се да помогнат хората и успяха, за което съм им благодарен. Е, разбира се, пощата я пускам по течението в канала.

Получаваш ли вече писма от споменатите домейни или не?

Пропускаш смисъла ми.

• Автор
преди 38 минути, plamen_petrov_80 написа:

Получаваш ли вече писма от споменатите домейни или не?

Пропускаш смисъла ми.

Хващам се за думите ти, че им е през .... за моята поща. Важното бе да получа кода и те ми помогнаха. Като мигрират изцяло на новата им поща(webmail.dir.bg), щял се оправи този проблем. Както казах, аз не им използвам пощата, и не ме интересува какво ще стане. Важното беше да видя кода и да си сменя праймъри пощата.

Ще оставя тази поща за съобщения от рода на: "Ние сме хакери и имаме ваше видео за онанизъм"

преди 4 минути, kre10 написа:

Ние сме хакери и имаме ваше видео за онанизъм

Току що им отговорих да действат смело, не ми се чакат 72 часа - ще ставам известен :)

Идеята ми беше, че целия сайт скоро сменя собственик или нещо такова (чувал съм го, както казах този сайт не попада в моето полезрение като цяло)- нали се сещаш колко промени могат да имат заради тези неща, съответно твоята поща е една прашинка и е оставена всичко да си се случва с общия "скрипт" така да го нарека. Когато имаш конкретен проблем и знаят кой и с какво - тогава се почва да се търси кое поражда проблема и си трябва време за да се реши, защото нерешими проблеми рядко има.

Със всяка поща може да се получи проблем, но когато там има много потребители - щанса друг да алармира за това е по-голям и ти дори няма да разбереш, че е имало проблем.

• 2 месеца по-късно...

Горе долу от това време спрях да получавам писма от доста места. Просто не се получават. Засега съм констатирал booking.com,ozone.bg и cisco.com. Писах им още тогава...отговор няма. Не мога да ги чакам. Проблема е 100 % при тях! Решението : Постепенно минавам към gmail....Не знам какво е това мигриране към нова версия година и половина . С тях съм от 2007 , даже и по рано... но край!....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.