Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ”мисленето” от страна на компютъра с хардуера

Featured Replies

• Автор

Колкото до батериите, всеки път опитвам различни и тази дето сега спря работеше повече време от миналите три

преди 2 минути, ivan_pop написа:

А като откаже да работи компютъра, ако му свалиш батерията, изчакаш 30мин. и я върнеш обратно, какво става?

Нищо, просто пак не тръгва и това съм опитвал

• Отговори 58
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изларай захранването, закачи го на ланораторен тестер, виж напреженията под товар, после обратното - дъното на тест... и т.н

Не са проблем батериитe - има друг проблем. Както ти казаха, дъното ще запали (може ОС фа се разсърди) и без хапчето

• Автор
преди 6 минути, street racer написа:

Изларай захранването, закачи го на ланораторен тестер, виж напреженията под товар, после обратното - дъното на тест... и т.н

Не са проблем батериитe - има друг проблем. Както ти казаха, дъното ще запали (може ОС фа се разсърди) и без хапчето

Аз знам, че батерията не е само тя виновна, но докато работи със смени ще си карам така. Аз не мога да разбера какви са му проблемите. Докато мога да си го подкарвам аз, няна да види сервиз. (Обяснил съм защо и да може буквално да ни изпържиха преди години, но веднъж изпиатил си предлазлив.

• Автор
преди 1 минута, JKirilov написа:

Ще счупиш гнездото и до там. След като си толкова оторен, намери едно захранване за проба.

Аз бях купил захранване,за да видя дали батериите които спират да работят на новия, а вървят на стария комп ще работят. Ми, не и го върнах понеже беше същата история, може да изгорях с 13 лева залудо, но поне разбрах. Проблема е с друго, едва ли ще го разбера и компютъра ми все някога ще отида на ”майстор”, само че ще е възможно по - късно.

• Автор
преди 7 минути, street racer написа:

Като имаш излишни пари..ок

Мисля, че за това дъно има шанс...все още. 

ТНтМ умря отдавна

Живо е, благодаря за съчувствието... Аз отлагам майстора заради принципи, не за да спестя или нещо. Всичко някога мре, да не говорим за техниката. Предпочитам да умре от мен, от колкото от ”Майстор” който ще каже: Съжаляваме, случва се, но нашата страна фирма предлага и изгодни компютърни конфигурации. (Разбираш ли ти)

Три компютъра там умряха, а бяха добре, само преинсталация трябваше. 2/3 пъти го направиха и буум, после ние предлагаме... (трите конфигурации им ги давахме в различен времеви период)

преди 2 часа, Божидар Богутев написа:

Аз отлагам майстора заради принципи

Като имаш...давай - аз си бича на машини от ерата на динозаврите и нямам ядове (зa рутер, NAS,,,,,

2/3 пъти го направиха и буум,

Когато ЗКУ не сработва, никой не може да помогне

а бяха добре, само преинсталация трябваше

Това е твое мнение. И явно грешно....да не кажа нещо по твърдо

преди 10 часа, Божидар Богутев написа:

Три компютъра там умряха, а бяха добре, само преинсталация трябваше. 2/3 пъти го направиха и буум, после ние предлагаме... (трите конфигурации им ги давахме в различен времеви период)

А примо-предавателни протоколи има ли за влизане/излзане в/от сервиз?
Смени си сервиза.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.