Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снукър - гледате ли, играете ли?

Featured Replies

Ебдън не го подценявайте....голям мяч на Съливан и Уилямс,красота.До момента той и на Фу-Динг най ми харесват.Турнира стана много завързан,засега като гледам Съливан-Хендри ;) горе и пак Магуаяр долу :speak:

• Отговори 176
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гледах на живо деветия 147 точков брейк на Рони, гледах го и на повторението, браво на О'Съливан, браво и на Уийлямс за усилията за възвръщане на формата и за джентълменската му игра. Удоволствието бе пълно и с професионалния коментар на екипа на Евроспорт България - на Йордан Божинов, както разбира се и на колегата му Асен Спиридонов на първата сесия Публикувано изображение

Редактирано от kmvasilev (преглед на промените)

О'Съливан си е О'Съливан. Няма друг такъв играч. Доказа за пореден път, че е най-великия играч на света, като направи поредния си максимален брейк. Ще чакаме сблъсък с Хендри.. ;)

Леле..просто не мога да повярвам. Втори максимален брейк за един турнир. Тия пренаписаха историята на снукъра :P Това само може да ме радва..искам още :nono:

Нещо като гледам Хендри как играе...Нещо май не е във форма. Трябва да се стегне, щото иначе дали ще има двубой?

Редактирано от oggy_bogy (преглед на промените)

Леле..просто не мога да повярвам. Втори максимален брейк за един турнир. Тия пренаписаха историята на снукъра :huh: Това само може да ме радва..искам още :)

Кой,кога,защо?

Еййй,веднъж да пропусна да гледам и то ще стане много интересно,първия максимум брейк на Рони го гледах,кой е направил втория?

Кой,кога,защо?

Еййй,веднъж да пропусна да гледам и то ще стане много интересно,първия максимум брейк на Рони го гледах,кой е направил втория?

Алистър Картър/партнйора на О'Съливан в тренировките:)/...определено е във форма,щом би и Шон Мърфи...

Редактирано от grufekt (преглед на промените)

Благодаря за отговора,сега остава да чакаме трети максимум.Дайте да залагаме Публикувано изображение

Къде в БургаС мога да се запиша да тренирам Снукър?!

--------

Тоя китаец...?! Публикувано изображение Първата сесия Ronnie O'sullivan не игра много добре, даже изобщо, ама ся 11:5.. По-бива,...

---------

Аз ги гледах при баба ми, ама в къщи иначе нямаме кабелна.. Дайте линк за онлайн "зяпане"?!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Аз ги гледах при баба ми, ама в къщи иначе нямаме кабелна.. Дайте линк за онлайн "зяпане"?!

От сайта на Евроспорт България влизаш в раздела за снукър и там се дават връзки за онлайн предаванията, обикновено от някой сървър на Евроспорт Франция - "майката" на този спортен канал. В момента няма пряко предаване и информацията не винаги е точна по време но какво да се прави, все пак е добър шанс за гледане на живо :)

В 21:40 наше време започва прякото предаване на Рони, той е победителят с 99% независимо от слабата му първа сесия с китайчето.

Заради дългата принудителна почивка имах възможност да гледам на живо и рекордният брейк на Али Картър, голямо удоволствие за мен.

От сайта на Евроспорт България влизаш в раздела за снукър и там се дават връзки за онлайн предаванията, обикновено от някой сървър на Евроспорт Франция - "майката" на този спортен канал. В момента няма пряко предаване и информацията не винаги е точна по време но какво да се прави, все пак е добър шанс за гледане на живо :)

В 21:40 наше време започва прякото предаване на Рони, той е победителят с 99% независимо от слабата му първа сесия с китайчето.

Заради дългата принудителна почивка имах възможност да гледам на живо и рекордният брейк на Али Картър, голямо удоволствие за мен.

Благодаря много!

Ще ги гледам..

А защо Буферира през 10 секунди и гласовете на коментатора и на съдията на мача да са като на куче???

А защо Буферира през 10 секунди и гласовете на коментатора и на съдията на мача да са като на куче???

Публикувано изображение Необходима е поне 1 mbps гарантирана скорост за безпроблемно гледане но те вече го дават на живо и по нашите кабеларки, лошото е, че започна и другия полуфинал за шампионскта лига :)

Къде в БургаС мога да се запиша да тренирам Снукър?!

В България снукър може да се тренира само в София. В другите градове има маси (малко са), но в София е единствения снукър клуб, който организира тренировки с учител (не знам дали още съществуват, но почти сигурен).

В тази онлайн версийка няма коментатори, само публиката, съдията и топките се чуват Публикувано изображение

В България снукър може да се тренира само в София. В другите градове има маси (малко са), но в София е единствения снукър клуб, който организира тренировки с учител (не знам дали още съществуват, но почти сигурен).

Ех, много жалко.. Вчера попаднах на една маса, в няк'во заведение, ама беше за 8-Топки... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

В тази онлайн версийка няма коментатори, само публиката, съдията и топките се чуват Публикувано изображение

Все пак се вижда (макар да сече) и поне разбирам резултата..

Ех, много жалко.. Вчера попаднах на една маса, в няк'во заведение, ама беше за 8-Топки... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

"Реал Билярд" ООД, съвместно с "Роял Груп" ООД отвориха нов билярд клуб в град Бургас. Заведението носи името BILLIARD - KAFFE "TARGET" и се намира в центъра на града, във фоайето на Бургаската опера. Залата е оборудвана с три броя професионални 9-футови маси за пул билярд "OLYMPIC-II" и един брой професионална 12-футова маса за снукър. Масите са окомплектовани с възможно най-добрите за играта аксесоари, като сукно "SIMONIS-860", щеки "ONTARIO", специални осветителни тела за билярдни маси, така че гостите и ценители на билярда да изпитат пълното удоволствие от тази прекрасна игра.

Информацията е взета от real-billiard.com

Публикувано изображение Необходима е поне 1 mbps гарантирана скорост за безпроблемно гледане но те вече го дават на живо и по нашите кабеларки, лошото е, че започна и другия полуфинал за шампионскта лига :huh:

Да се чуди човек к'во да гледа :) .Тая вечер пък Байерн... между другото финал преди финала-О'Съливан-Хендри,май не са играли от както Ракетата хвърли щеката при 0:5 :wub:

Пускай Евроспорт,след малко почват Хендри и О'Съливан :wub: Сега като отпадна и Магуайър,взе да ми причернява пред очите :huh:

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Мача започна с леко позаспала игра и от двамата, ракетата успя да вземе четвъртия фрейм и да намали на 3:1 резултата. Очаквам вечерната сесия да е доста по-зрелищна. За мен има още един проблем в случая, понеже и двамата ми са любимци трябва май да викам за съдийката. Михаела е с нова прическа, леко поотслабнала е, по секси от всеки път досега и хваща око, дано не разсейва с лоши мисли двете звезди на масата Публикувано изображение

Информацията е взета от real-billiard.com

Оууу, ще ходя и там! Публикувано изображение

Благодаря много за информацията!

--------

Според мен ще бие Hendry. Аз съм за O'Sullivan, но явно...

Дано поне пак да не се откаже с думите:

"Писна ми, приятелю",

че много ще му стане.

Според мен ще бие Hendry. Аз съм за O'Sullivan, но явно...

Дано поне пак да не се откаже с думите:

"Писна ми, приятелю",

че много ще му стане.

Ти вярваш ли, че може да направи нещо подобно? Става дума за световно първенство, а не за кой да е друг турнир :P А и не бъди толкова сигурен за Хендри. Ако Ракетата потегли към космоса няма кой да я спре :)Публикувано изображение

Рони го разсипа, попиля, унищожи ! Само това може да се каже след сесия с резултат 8:0 за ракетата и сега 12:4 общ Сега почва другата им сесия, дано и в нея Рони покаже характер. Blink and you'll miss him cause here comes "The Rocket" Ronnie O'Sullivan

Ей, ти ме изпревари! 12:4, сега Rocket ако победи 1-ият фрейм и мача приключва. Да попитам: Победителя от този мач с кой ще играе?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ей, ти ме изпревари!

12:4, сега Rocket ако победи 1-ият фрейм и мача приключва.

Да попитам: Победителя от този мач с кой ще играе?

Това е полуфинал. Играе се до 17 спечелени фрейма, а не до 13. Победителя от този мач ще играе на финал с победителя от мача на Джо Пери и Капитан Картър ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.