Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снукър - гледате ли, играете ли?

Featured Replies

Хм, Божинов каза преди малко, че Евроспорт преминава от 25 май на НД стандарта на предаване, добра новина за тези с новите телевизори и не добре за нас със старите кошници (ТВ-та) ;)

• Отговори 176
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо няма френски коментатори ... малко е глупаво само Микаела Таб да слушам, но все едно че съм си платил и съм в залата Публикувано изображение

Още 2 фрейма да вземе ракетата и на финал

Нещо като гледам Хендри как играе...Нещо май не е във форма. Трябва да се стегне, щото иначе дали ще има двубой?

Аз поне не съм :speak:

Какво да кажа...най-добрият просто.При 0:3 си помислех,че пак старата песен почва но не....за разлика от предни турнири,не си рисуваше в тефтера,а наблюдаваше какво става на масата.. определено концентриран,да видим в неделя как ще е :speak:

Та..кой каза, че Хендри ще бие? Публикувано изображение

Аз, предположих.. Заради първата сесия.

Това е полуфинал. Играе се до 17 спечелени фрейма, а не до 13. Победителя от този мач ще играе на финал с победителя от мача на Джо Пери и Капитан Картър :speak:

E, от тия двамата съм за Perry! Щото Carter елиминира Murphy..., A иначе да спечели Ronnie O'Sullivan

Да, де.. 25 на осмина-финалите и четвърт-финалите, 17 на полуфиналите...

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

А кога е финалът ?

А кога е финалът ?

Би трябвало да започне утре...но не знам дали няма да дадат ден почивка на играча, който ще се класира днес за финала (съмнявам се в което..) :sobbing:

Би трябвало да започне утре...но не знам дали няма да дадат ден почивка на играча, който ще се класира днес за финала (съмнявам се в което..) :rolleyes:

Ахам, значи най-вероятно утре започва шоуто на Рони Публикувано изображение

Честита Световна Титла на Рони О'Съливан!!!! Може би най-големият талант в историята на снукъра.Помислих си че Али Картър ще даде повечко отпор,все пак тренират заедно,пък и беше в добра форма,но явно съм се заблудил....Освен това става и номер 1 в генералната ранглиста за следващият сезон,въпреки лабилната си психика и нежеланието за игра в два-три турнира :P Амиии май чак август ще отворим темата пак,така че...до нови срещи любители на играта :lol6:

Дам..честита титла на Рони :lol6: Общо взето мача се разви очаквано. А за отварянето на темата отново..на 20 и някой януари също ще има турнир.. :P

А за отварянето на темата отново..на 20 и някой януари също ще има турнир.. :lol6:

Не беше ли на 20-ти Юни ? Там някакви световни серии щяло да има ....

Не беше ли на 20-ти Юни ? Там някакви световни серии щяло да има ....

Не обърнах внимание на коя дата точно, но дочух 20 и месец юни..не знам дали е на 20-ти или 20 и някой юни. Не дочух и какъв точно търнир ще е, защото се бях заблеял Публикувано изображение но поне знам, че ще е юни месец Публикувано изображение

И Съливан и Картър играха много добре, но Рони показа класата си.

Не обърнах внимание на коя дата точно, но дочух 20 и месец юни..не знам дали е на 20-ти или 20 и някой юни. Не дочух и какъв точно търнир ще е, защото се бях заблеял Публикувано изображение но поне знам, че ще е юни месец Публикувано изображение

20 или 21 юни са световните серии.Това са няколко турнира,в тях участват няколко от големите играча+квалификанти от страната домакин.

Редактирано от natikot (преглед на промените)

Ами, финала на мен ми хареса. Оная топка на Картър дето подскочи... черната, де.. Или пък също неговия удар, когато бялата зави, рекушира в челюстите на джоба и чукна червената.. Публикувано изображение

А, оная как може да качи бебето върху масата??? :)

За световните серии.. То ще има:

Юни

Юли

Септември

Октомври

Дати: Не знам...

Ще ги гледам Юни месец, щом казвате - 20-ти... Мърфи щеше ли да играе в първата серия или беше чак втората?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

20 или 21 юни са световните серии.Това са няколко турнира,в тях участват няколко от големите играча+квалификанти от страната домакин.

:rolleyes: Супер,това не го знаех до миналата година не ги предаваха

Топ 16

Сезон 2008/09

1 Ronnie O'Sullivan

2 Stephen Maguire

3 Shaun Murphy

4 Mark Selby

5 John Higgins

6 Stephen Hendry

7 Allister Carter

8 Ryan Day

9 Peter Ebdon

10 Neil Robertson

11 Ding Junhui

12 Joe Perry

13 Graeme Dott

14 Marco Fu

15 Mark King

16 Mark Allen

И нещо много интересно за дамите :)

Съпругата на Марк Алън за пореден път доказа, че доминира в женския снукър, след като спечели четвърта поредна световна титла. Само две състезателки имат повече титли от Световното първенство за жени - Алисън Фишер има седем титли и Кели Фишер има пет Световни титли в професиоанлния женски снукър. Тази година в Кеймбридж между 3 и 8 май, освен Световното за жени се проведоха още няколко тунрира за жени и Световното първенство за смесени двойки. World Snooker Plate Champion бе много успешен за нашата страна, защото българката Мишел Маринова игра финал. След като победи в първия кръг англичанката Гея Джоунс с 2-1, във втория кръг надигра шведката Ева Палмиус с 2-0, Мишел се класира за полуфинал срещу англичанката Пам Ууд. Нашата представителка победи категорично с 2-0 и достигна до финала, където игра с полякинята Малгорзата Сикорска. След много оспорван двубой Мишел отстъпи с 1-2. Това е огромен успех за Мишел и България, защото за пръв път имахме финалистка на ранкинг турнир в женския снукър. Мишел се падна в тежка група за Световното първенство, реализира 5 победи и брейк от 43 и малко не й достигна да се класира за елиминационната фаза. Тя остана четвърта в групата и се намира на 25-то място в ранглистата при жените. Рийн Евънс спечели турнира, като на финала постигна победа с 5-2 над сънародничката си Джун Банкс. В групата Евънс реализира най-големия брейк и единственото сенчъри в турнира от 102. Ева Бууни спечели Световната титла по английски билярд за жени. Хана Джоунс спечели Световното първенство за девойки, а Крис Шарп победи полякинята Сикорска на финала на Световното за жени-ветерани по снукър. Представителката на Хонг Конг Уан Ин, заедно с англичанката Пам Ууд спечелиха титлата за двойки при жените. Изненадващо Риин Евънс смени съпруга си като партньор в смесените двойки с Нийл Робъртсън и двамата победиха на финала Лия Уилет и Джо Пери, за да спечелят Световната титла за смесени двойки. Братовчетката на Рони О'Съливан, Мария Каталано успя да стигне само до полуфинал на Световното първенство, където загуби от Джун Банкс с 2-4. Поздравления за прекрасното представяне на Мишел!

http://bgsnooker.com

• 4 седмици по-късно...

Хм..световния тур е започнал..Дзянсу ласик или нещо такова от рода тече в момента. Тази сутрин е имало сесия, а в 14:30 ще има отново. Най-вероятно няма да съм си в нас, затова гледайте и докладвайте Публикувано изображение

ПП.: Гледам, че горе съм писал 20 януари, а всъщност имах предвид юни Публикувано изображение

Чудесно,ще позяпаме..Гледам програмата в eurosport.de,май само записи ще се гледат,но пак е нещо

• 1 месец по-късно...

Само да отбележа за Бургас, че има маса за снукър до новата поща. Проверено е на място Публикувано изображение Като се поогледате малко ще видите една табелка на която пише "Билярд клуб"..от страната на пощата е. Нещо от рода на RST или RSP май му се вика на клуба. Нещо с R беше. Също има и 5 броя маси за 8-ма топка, които стават и за 9-та...дартс и джага също :)

/т'ва щото по-назад в темата имаше питане за Бургас/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.