Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Revo You Plus,5.5" Full HD - искам ъпдейт на Android 5.1 до 6.0

Featured Replies

Revo You Plus,5.5" Full HD в момента е с Android 5.1 искам ъпдейт на Android до 6.0 -може ли да му се направи?

Телефона е купен от България преди време и е евтин модел, но ми служи.

От настройките - всичко за телефона - има опция  Wireless актуализация, но при проверка ми изписва че системата е актуална.

А приложения които искам да продължа да ползвам ми искат версия 6.0.

По скоро, няма да стане това което си намислил.

Телефона е "пълен китаец" и gsmarena не познава модела. Eдва ли някой, се е решил да му направи custom ROM за Android 6.

преди 54 минути, aoxomoxoa написа:

Телефона е купен от България преди време и е евтин модел, но ми служи.

Няма значение дали е евтин модел важното е да има име и то да е известно.Иначе никой не се занимава да прави каквото и да било.

БГ. '"марка" телефони сглобявани във Китай.

Даже и да намериш някакъв custom rom/ демек неофициален/ много вероятно е някои неща да не работят. Също е риск самото инсталиране на рома, вероятно ще ти пише - всичко е на твоя отговорност , и ако ти се брикне, честито , тъкмо си за нов телефон, какъвто отдавна трябваше  предвид достопочтената възраст на твоя. Също може да се наложи да използваш twrp, и не на последно място виж дали все пак не ти е заключен bootloader-а, макар че тогава рядко ги заключваха. Ако ти е заключен ще влезеш в bootloop.

• Автор

Как да проверя дали не ми е заключен bootloader-а?

Пробвах да ги питам, но .....

<[email protected]>: host mx.radius.bg[87.121.120.4] said: 550 5.1.1
<[email protected]>: Recipient address rejected: undeliverable address:
host mx.radius.bg[private/dovecot-lmtp] said: 550 5.1.1
<[email protected]> User doesn't exist: [email protected] (in reply to
RCPT TO command) (in reply to RCPT TO command)

Просто поглеждаш реално, осъзнаваш, че имаш телефон без никакви възможности за ъпдейт на андроида, пиеш една вода и продължаваш да си го ползваш както си е. Отделно, телефон с mediatek чипсет, ако няма ъпдейт от производителя, не очаквай някъде някак си да изскочи някакъв хвърчащ ъпдейт по твоите критерии. Ако искаш евтин телефон с възможности за бъзикане след приключване на официалната поддръжка - купи си xiaomi.

Когато излезе преди години идваха често хора с такъв да питат защо забива на всички приложения.Тогава цените на смартфоните започваха от 300 лв а РЕВО-то беше 160 лв

Нарочно няма ъпдейт до аднроид 6 понеже те са по тежки и телефона няма да издържи.Даже и го успееш да го ъпдейтнеш пак няма почти никакви приложения които да работят все още на старият Андроид 6

Аз съм с Аднроид 8.1 и пак има доста приложения които не мога да инсталирам понеже искат минимум Андроид 9 

• Автор

Ще си купувам нов, но понеже на този вчера от това че ми стои в задния джоб го счупих дисплея. И сега реших че трябва някой с Андроид 9 или 10 и да е много здрав и с добри параметри. И се спрях на някакви от ония дебелите на САТ или др. 

Препоръчайте някой модел.

Ulefone Armor 6E 64GB

Ревю на малко по старият им модел .Като излезе UleFone за България веднага си купих такъв защото исках да имам уникален телефон,но в момента виждам много хора с такъв.

• Автор

Да , уникален е. Такова здраво нещо ми трябва. 

П.П.

Имате ли идея къде да сменя дисплея на REVO-то? Ако не е мн. скъпо и понеже чух че доста дефектирали значи може и да има части. Моя пък се оказа добре от към работа и ми е жал за него. Къде и колко ще струва смяната?

Защо се реши да наливаш пари(колкото и да са) като не можеш да ползваш приложенията които ти трябват !?

преди 15 часа, aoxomoxoa написа:

и ми е жал за него

Прекалено сантиментален си към техника! Сменяй апарата и това е. Като ти трябва малко повече здравина - силиконов гръб и един стъклен протектор и си готов. Телефоните не са толкова трошливи, колкото си мислиш.

Що се отнася до улефоните с mediatek чипсетите - mediatek не публикуват сорс кода на ядрото си - приключи ли официалната поддръжка ще си пак като с ревото - запецнал(след някоя друга година, разбира се).

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Да, така е. Преди години имах една Нокия Н73. С Карл Цайс оптика, 3р2 МП. или нещо такова...  Превъзходни снимки и супер здрав. Хубаво се чува, стерео звук.... Някой от сегешните нови телефони нямат какъв звук а и като телефони имат по-глух или други проблеми. Този си беше железен. Още го пазя. Не пазя един Нокия 1100 май беше точно този където уж не ги подслушвали, подарих го... Но и той си беше страхотен. 

Е, смартфона вече е задължителен и само ако искаш да си оригинален може да ползваш такъв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.