Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталация на 8.1 от 10

Featured Replies

@jhoro, упорито се опитваш да ме въвлечеш в някакви тъпи спорове ... Сори, нямам интерес. Намери си друго занимание.

преди 2 минути, RudeBoy написа:

После ми хрумна, че ако се опитва инсталация на 8.1 върху 10 чрез ъпгрейд, би могло също да се появи нещо подобно.

Това не беше ли ... даунгрейд?

преди 5 минути, RudeBoy написа:

Аз съм го правил едно време, с Windows XP и nLite. Бях изчистил доста неща, и се получи прилична, лека, и работеща без бъгове версия.

/офф

Ако знаеш какво и как пипаш _ да!

ПС: От 7 насам си има великолепна функционалност - DISM за тия неща :) Не са необходими доп. инструменти. Дори попаднах на някакъв GUI за DISM, който за моя изненада, даже работи коректно, макар и с цената маса изгубено време. Предпочитам да оусна инсталацията и да си върша друга работа, вместо да отговарям на 100 тъпи въпроса...дали съм сигурен :)

преди 34 минути, Георги Л. написа:

Това става само при PUBG Mobile (Gameloop, зацепва за-малко.), а иначе машината не е чистена сигурно от както я взех, и не подозирах че може да е от това, а иначе как да проверя температурата на процесора? 

https://www.hwinfo.com/

Стартираш сензорите, пускаш играта и след като почне да сече, може да излезеш и да погледнеш какви са максималните стойности за температурата.

Абе уж изчетох всички коментари, ама не видях някой да е попитал автора на темата и съответно той да е отговорил, аджеба като я прави тая прословута флашка с Rufus за MBR или за UEFI е нагласил настройките му? :doh:

• Автор

До сега използвах GPT, сега ще опитам с MBR , а иначе свалих и инсталирах Win7, той тръгна. (Не съм го опитвал със Boot чрез изкл/вкл, само чрез приложението от флашката.)
П.С. Кой Win да използвам? Този който е от Microsoft свален или другия пиратски от за****а? 
На пиратския пише 8.1 Pro 64, другия си е просто 8.1 64 bit от микрософт.

Отново не поиска да тръгне и със GPT, ще инсталиран Win7, ако тръгне от Boot Menu-то. (Използвах Win-a от Microsoft.)

преди 42 минути, Георги Л. написа:

Не става и със Win7, а грешката е една и съща. Вижте за какво става въпрос. 
gZtXiTj.jpg

Няма да стане при теб....имаш проблем и то не малък със ЗКУ. Ползвай жокерите

• Автор

Преди време отново исках да преинсталирам компютъра от към по висок Уиндоус към по-нисък оказа се настройка във биоса който позволява това, а иначе преинсталирах уиндоуса на 10 отново, даде ми и сега ще изключа ненужните работи от него. Ако някой знае какво е натоварващо и е добро за изключване нека пише в темата с цел олекотяване, компютъра го ползвам за четене,гледане, и малко игри, общо за убиване на време! Благодаря Ви! :) 

преди 31 минути, Георги Л. написа:

Преди време отново исках да преинсталирам компютъра от към по висок Уиндоус към по-нисък ...

Пак ще кажа:

Преинсталиране /инсталиране на различна ОС е едно, даунгрейд - друго!

При първото само си правиш „условно форматиране“ на диска/дяла и инсталираш „на чисто“!
Второ се прави без изключване и изтриване на (почти) нищо. Просто „слизаш“ една или няколко стъпки назад!

Трети вариант е - „Режим на съвместимост“.
Windows изпълнява програмите, като използва настройките от по-ранна версия.

Ако ще слагаш седмица трябва в биос да избереш опциите Legacy mode on и secure boot off. Все пак тествай тази флашка на друга машина, за да не се окаже че не си я направил както трябва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.