Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пералня Аристон AD10 не центруфугира

Featured Replies

Обожавам да споря с дришльовци, които не са виждали пералня в разглобено състояние.

Когато успееш да ремонтираш 3-4 или поне да видиш състав отвътре, тогава ще ми отговаряш.

Дотогава - марш в спамерския раздел наказан !

Или искаш да ти лъсна няколко твои мъдри "поста" тук, да ти се посмеем, ама от сърце ?

преди 17 минути, FusE написа:

Режими на работа  на  мотора се определят  от електрониката. 

Кажи чадо като например какви ? Хм ? Какви визираш от тях ?

С какъв мотор е също искам да ми кажеш ?

Имаш 5 минути да прочетеш в гугъл или да знаеш !

Ама ти сериозно ли смяташ да се опитваш тука да изпъкнеш с виртуални познания и с "махленски" приказки за перални, които четеш в гугъл и се опитваш тук да обясниш на батковците колко си "умен" ?

Що не си траеш и не си цъкаш CS и не се извиниш веднага на биячите ти в училище, заради които си затворен да избиваш комплекси в технически форуми, пъпчиво кюфтенце такова ?

Ще ти дам 5 минути да се извиниш пред името на всички, в противен случей ти обещавам, че ще оспамя всеки твой жалък напън задклавиатурен за "демонстриране" на "мозАк" отсега насетне в този форум, както и ще ти фотографирам тлъстата ти игнорирана от съученици пуберска физиономия, ако не успея да я намеря в интернет.

П.П. Внимавай с поведението тук, да не се обадя на баща ти.

Айде у лео...

преди 12 минути, Staseka7777 написа:

Обожавам да споря с дришльовци, които не са виждали пералня в разглобено състояние.

:offtopic_s:

Първо ще се извиня на автора на темата за офтопика си .

Сдържай се в квалификациите си! Не знаш какво съм виждал и не! Какво съм ремонтирал и т. н. Прочети си предния пост и мисли над него. 

преди 13 минути, Staseka7777 написа:

Дотогава - марш в спамерския раздел наказан !

Къде ще пиша не си който ще ми посочиш! 

преди 14 минути, Staseka7777 написа:

Или искаш да ти лъсна няколко твои мъдри "поста" тук, да ти се посмеем, ама от сърце ?

Лъскай каквото си искаш, мен не ме касае това! 

Постът ти нямаше такъв. Имаше изстреляно random недоразумение, в което ти говориш, че в пералните имало електроника, управлява режими на двигател. Дотук добре, всяка леля или малко детенце го знае.

Но какво общо има с моят пост ? И какво визираш, отново питам, от тези режими ? Кое от всичките неща, казани от мен не са на място ?

И какво нередно има първо да се провери двигателят, преди да газим в електрониката ?

За домашна, преди да търсиш съжаление, да ми опишеш основни повреди при тези перални от двигаталя чадо, плюс малко твой снимков материал на "опитът" ти.

Дотогава - живи и здрави. Нека ти слушат пубертетските ти стремежи и комплекси за малоценност и напущам този форум forever...

П.П 2 - достатъчно голям човек съм, за да застана с името си тук, целта ми не е да обиждам и да товаря с моето присъствие.

Такива "ентелигентни" постове в които се говори за електроника и начини за управление без самите начини с цел демонстриране на интелект няма как за съжаление да бъда равнодушен.

С извинения на авторът на темата - одрискахме я определено, но няма как да бъда равнодушен спрямо напъните на някое комплексирано пуберче да търси липсващо от съученици внимание по форумите.

преди 5 минути, Staseka7777 написа:

И какво нередно има първо да се провери двигателят, преди да газим в електрониката ?

Нередност в двигателя няма, псиал съм защо. Предложението с кит също не е издържано. Не се търси направи си сам пералня в темата. За другите експерименти които се предлагат няма да коментирам. 

Не ме наричай чадо, че съм на възраст поне два пъти по възрастен от теб - ясно! 

преди 4 часа, Staseka7777 написа:

Постът ти нямаше такъв. Имаше изстреляно random недоразумение, в което ти говориш, че в пералните имало електроника, управлява режими на двигател. Дотук добре, всяка леля или малко детенце го знае.

Но какво общо има с моят пост ? И какво визираш, отново питам, от тези режими ? Кое от всичките неща, казани от мен не са на място ?

Първо предлагам да спреш с нападките към потребителите.Разговора може да е доста по-смислен.

Няма какво да проверява на мотора след като пералнята работи в режим пране.

Нямало да търсиш сервизно описание, а защо ще го търсиш след като съм пуснал линк към него.

• Автор

Гледам, че темата малко е завила в лоша посока.

Взех си този модел http://mielecenter-max.bg/shop/miele-peralni/wwg-660-wcs1  дано да изкара поне колкото старата. Така ми обещаха в магазина. Много интересно защо и дават само 2 г. гаранция, а на някои по-евтини и не чак толкова качествени модели е 5 г. например.

Лошо Седларов...

Едно време беше 15 години и ти дават нова с доплащане, сега явно е чайна-майна!

В Англия при регистрация 1-я месец дават още 3 години.

преди 1 час, JKirilov написа:

Лошо Седларов...

Едно време беше 15 години и ти дават нова с доплащане, сега явно е чайна-майна!

В Англия при регистрация 1-я месец дават още 3 години.

Жоре пак се изказваш неподготвен.Миелето винаги са били с 2г. гаранция, имало е модели с 10г. гаранция, но само някои модели.Незнам каква чайна майна те гони.Електрониката им е на Бош и се правят в Германия.

преди 17 часа, franchesko написа:

Миелето винаги са били с 2г

Цар си на простотиите! :goahead:

Но ако все пак не миеш чинии там и знаеш повече от 23 думи на холандски ;) , драсни едно писъмце на чист холандско/нидер;андски до фирмата и питай кога бяха 15 години гаранция?

По-скоро е въпрос на радост за тебе, че не знаеш такива стари факти...

преди 54 минути, JKirilov написа:

Цар си на простотиите! :goahead:

Но ако все пак не миеш чинии там и знаеш повече от 23 думи на холандски ;) , драсни едно писъмце на чист холандско/нидер;андски до фирмата и питай кога бяха 15 години гаранция?

По-скоро е въпрос на радост за тебе, че не знаеш такива стари факти...

Може да е било с доплащане. Но Ганьовец като теб е разбрал само 10 уеars от целия текст, ама понеже не си е пил светло сините хапчета сутринта му се е превидяло 15 years.

• Автор

Никои не каза стяа  ли за чеп тази пералння или да я връщам и да търся по добра

преди 23 минути, AGD написа:

Няма по-добро от Миеле.Не слушай простотиите на Франческо.Никакъв Бош не е произвеждал и не произвежда електроника за Миеле.

Легенди се носят за Миеле и далеч не са измислица.Качеството и надеждността са в пъти повече от която и да е друга марка.В пъти, а не в проценти.

Единствения недостатък е цената.За 2200лв. могат да се купят 4 перални последователно, всяка от тях с 5г. гаранция.Така за същата сума имаш пералня с 20г гаранция. 

Редактирано от badr (преглед на промените)

преди 47 минути, badr написа:

Няма по-добро от Миеле.

Айде ве, ти ще ми кажеш.Това, че на теб не ти е известно по-добро, не значи , че не съществува.Марката е Schultess, перални произведени в Швейцария.Цените им започват от 1800 евро, изчислена за около 10 000 пранета, сравнение с Миеле, която е изчеслена за около 5000.Вземи попрочети малко, да не се изказваш друг път неподготвен.

преди 1 час, AGD написа:

Наскоро инсталирах подобна на едни приятели, само, че малко по-висока серия 760 twin dos.Повечето неща по нея нямат нищо общо с прането или с удобство, а чист комерс.Пералня, която  ако не си човек много на ,,ти,,  електрониката въобще няма да може да се оправиш с нея.Иначе е безшумна и центруфугира супер.Единственото, което е наистина иновативно и удобно е Twin dos.Недей да я връщаш, ползвай я със здраве.

• Автор
преди 15 часа, badr написа:

Единствения недостатък е цената.За 2200лв. могат да се купят 4 перални последователно, всяка от тях с 5г. гаранция.Така за същата сума имаш пералня с 20г гаранция. 

Основен принцип в живота ми е да не купувам евтини неща.  Старата ми пералня струваше 600 долара, като долара беше 1 : 3 000 към лева или 1 800 000 лв. - след деноминацията 1 800 лв.!?!

Една позната си купи пералня за 600 лв. няма да цитирам марка и след месец ползване се почнаха едни филми с повреди, гаранционни ремонти и огромни главоболия дето могат да се случат само в БГ. В крайна сметка след много разправии сега и работи ама не се знае до кога, пък дали ще изкара и два дни след гаранцията е съмнително. 

С парите се купува спокойствие, което е по-важно от парите

Пожелавам много здраве на всички които се включиха в темата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.