Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските студенти в чужбина имат ли си гаджета?

Featured Replies

Замислих се, дали студентите следващи в страни като Англия, Холандия или Германия (примерно), си намират гаджета. Дали е просто по-трудно или стоят "на сухо" в продължение на 4 години? С чужденци ли се срещат или гледат да са българи?

Мился, че ме разбрахте. Въпросът ми е най-сериозен, не е провокация или нещо подобно. Просто тази тема отдааавна се обсъжда, но никой не е питал директно.

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

Да. Защо питаш?

Защото искам да знам.

• Автор
преди 1 минута, Myanmar написа:

А защо си се колебал?

Ако няма да отговаряш на въпроса, не дей замърсява лентата!

току-що, IvaNov430 написа:

Ако няма да отговаряш на въпроса, не дей замърсява лентата!

Аз вече ти отговорих.

преди 6 минути, IvaNov430 написа:

Замислих се, дали студентите следващи в страни като Англия, Холандия или Германия (примерно), си намират гаджета. Дали е просто по-трудно или стоят "на сухо" в продължение на 4 години? С чужденци ли се срещат или гледат да са българи?

Мился, че ме разбрахте. Въпросът ми е най-сериозен, не е провокация или нещо подобно. Просто тази тема отдааавна се обсъжда, но никой не е питал директно.

Яка тема!!! На толкова хора ще помогне, може би...студенти и студентки в чужбина, разбира се

А, какво би им попречило да си намират или да имат гаджета? Дори си мисля, че в чужбина е по-голямо разнообразието откъм култури, и съответно самия новодошъл би могъл да се обогати доста покрай подобни контакти.

Трудностите са в мисленето и чисто психологически за всеки човек индивидуално. Според това, дали е по-комуникативен или по-затворен и необщителен.

Така че, аз лично не виждам проблем в "намирането". Защото, който търси намирал.

Всеки човек е различен, не са малко и тези, които и в родината си не могат да си намерят гадже, да не говорим в чужбина. Иначе имам познати предимно от женски пол по, Англия, Германия, Австрия, и като знам местните мъже, как ги разиграват и използват оставам с мнението, че там не е много престижно да ходиш с емигрантка. Все едно тук да имаш връзка с циганка или туркиня. Пък за мъжете е още по-сложно. 
Имам познат, дето от малък живее в Италия, той бая зор видя там и на края се хвана с Българка, при положение че е добре изглеждащ мъж. Момчето твърди, че с италианките е сложно. На времето и баща ми работеше там известно време, ходил съм още по онова време успях да се запозная с няколко, с две от тях и днес си комуникираме активно приятелски, и аз лично не съм забелязал негативно отношение от тях. 

преди 28 минути, IvaNov430 написа:

Естествено, че имат ама от същия пол, така е модерно сега на запад - да си хомомодернос

преди 19 минути, Maleficient написа:

На толкова хора ще помогне, може би...студенти и студентки в чужбина, разбира се

На кого ще помогне фактът, че хората правят секс и в чужбина и как, че ми стана интересно?

Дори и да имат, това е временно. Лъскай бастуня да мине мерака. ;)

преди 55 минути, Myanmar написа:

На кого ще помогне фактът, че хората правят секс и в чужбина и как, че ми стана интересно?

На тези, които не правят. Не е ли логично? Или само твоите теми трябва да са страшно актуални и интересни. Остави и париите да могат да си споделят вълненията без да искат да са в центъра на форумната Вселена.

just propose

преди 4 минути, Maleficient написа:

На тези, които не правят. Не е ли логично?

На българите, които не правят секс в чужбина, ще им помогне това да знаят, че българи в чужбина правят секс.

В потрес съм.

току-що, Myanmar написа:

На българите, които не правят секс в чужбина, ще им помогне това да знаят, че българи в чужбина правят секс.

В потрес съм.

Еми, това е положението. Сипи си, ако ще ти стане по-добре. 

преди 2 минути, Maleficient написа:

Еми, това е положението. Сипи си, ако ще ти стане по-добре. 

Не пия. Просто исках да се уверя, че такъв род теми за теб са "яки".

Аз съм работил като куриер, и обслужвах доста студендски общежития.Един път пратката на един студент се разкъса кашона от страни при товаренето и изпадаха няколко кутии Durex презервативи.Пък един такъв шматка, явно скрита лимонка.

• 4 седмици по-късно...
на 14.09.2020 г. в 18:38, Maleficient написа:

Яка тема!!! 

А, какво би им попречило да си намират или да имат гаджета? Дори си мисля, че в чужбина е по-голямо разнообразието откъм култури, и съответно самия новодошъл би могъл да се обогати доста покрай подобни контакти.

Трудностите са в мисленето и чисто психологически за всеки човек индивидуално. Според това, дали е по-комуникативен или по-затворен и необщителен.

Да много яка тема.

В цитираните страни местните мацките са едни студенокръвни не ти е работа.
Ще го подритват като мръсно коте като му чуят произношението.
Освен това той просто не е като тях, мисли различно = по български.
За едно новопристигнало българче в споменатите страни си трябват поне 2 години за адаптация към местните, преди да може да се надява да му пусне някоя готина германка, холандка или шотландка. Ако не иска да чака, еми избира си някоя на която й е трудно да си намери гадже щото не е привлекателна или някоя чужденка като него.
Абе трудничко е намиране на мацка само за секс, когато си гаден, долен, мръсен чужденец.
По-лесното е намиране на булка, особено през 5-тата година когато вече ще може да се похвали какви са му шансовете да бъде нает на работа в някоя местна голяма фирма.
А от момента в който е започнал работа и му е минал 6 месечният изпитателен срок, цената му на сантименталния пазар рязко се покачва и става добра партия дори за много от местните мацки.
Ако си търси булка, ще има право на много по-готина мацка, отколкото ако си търси само гадже за временно ползване. 
Аз като бях студент успешно си намерих булка белгийка, ама аз съм майстор на свалките и бях успял вече да се отърва от чисто нашенското ни българско мислене, благодарение на много приятеилства и познанства с чужденци. То тая работа да се промениш не става от днеска за утре. Трябва много да го желаеш и много да се потрудиш преди да успееш да си избиеш от главата балканския манталитет.
Който не ми вярва да си пусне да гледа гръцките телевизии със развлекателните им предавния, да види колко са различни гърчетата и как се държат. Е, както ни изглеждат те на нас в тяхната естествена среда, така и ние изглеждаме на студенокръвните западно европейки. Абе като дивачета ни възприемат, ако не сме се променили.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.