Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автомобил за малки доставки из града

dream3dprint

Препоръчан отговор

Здравейте. Ще ми трябва кола за доставки из града. Предпочитам да е с 4 врати, но и да не е много голяма като дължина. Насочил съм се към пежо 106, vw golf, тойота ярис или сеат ибиза. Кое според вас е най-здраво и с евтини части от тези?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Бате тия модели повечето са над 20 годишни, айде малко по сериозно моля.

Мисля, че имат и по нови версии

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа Пежото най новото е 2003г. Сеата и той там някъде ми се върти в главата, Голф не си писал кой примерно 4 е по нов, останалите са кажи-речи от времето на първите две, май Тойотата е по близо до нашето време някъде 2008-2009...
Явно бюджета не ти е голям, ако е за твоя фирма е добре колата да е добра(И не много стара) най малкото защото хората по дрехите(В твоя случай по колата) посрещат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За целта - „баничарка” (пикап).
Ама не товарен, а товаро -пътнически (4 врати, задната - двойна) или чисто пътнически (5 врати).
Другия вариант - MPV (миниван).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, jhoro написа:

За целта - „баничарка” (пикап).
Ама не товарен, а товаро -пътнически (4 врати, задната - двойна) или чисто пътнически (5 врати).
Другия вариант - MPV (миниван).

Трябва ми малка кола. Не ми е нужна баничарка (пикап)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си на метан или газ. Има доста голям избор. Всичко се свежда до бюджет, а ти не си споменал. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А тази?
67f081852146b31f9b15793050d55871.jpg
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 30.10.2020 г. в 13:33, dream3dprint написа:

VW  Golf  смяташ за малка кола? Може би имаш предвид единичката отпреди 40 години :) Недей така. Сравняваш Голф със 106 и явно си нямаш понятие какво искаш.  Карах известно време един Голф 2 на една приятелка, но без хидравлика, с газ. Не можех да паркирам 10 минути на място от поне 7-8 метра, щото колата гаснеше заради тая газова уредба и воланът не се въртеше без хидравлика. Водих дъщеря и на едно музикално събитие и онва не престана да ми се смее и подиграва, как не съм можел да карам Голф :) Аз и не можах да се науча, честно казано. 

на 30.10.2020 г. в 14:20, ostavime написа:

Вземи си на метан или газ. Има доста голям избор. Всичко се свежда до бюджет, а ти не си споменал. 

На метан 106...и де ще вози багажа :P

на 30.10.2020 г. в 13:16, Bubbles написа:

Мдаа Пежото най новото е 2003г. Сеата и той там някъде ми се върти в главата, Голф не си писал кой примерно 4 е по нов, останалите са кажи-речи от времето на първите две, май Тойотата е по близо до нашето време някъде 2008-2009...
Явно бюджета не ти е голям, ако е за твоя фирма е добре колата да е добра(И не много стара) най малкото защото хората по дрехите(В твоя случай по колата) посрещат.

Наздраве ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Продава се Грейт Уол  Voolex, пригоден точно за целта и работил точно това. На 5 години. Цената май към 4000 лева. Състояние- прилично.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я направо питащия да каже - размери (дължина, широчина) макс, кубатура на двигателя, цвят, номер на рамата …
Щото с това

… да не е много голяма като дължина.

нищо не казва!

Пп. Гледам, изброени марки/модели. Японски коли с евтини части няма!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Belhor написа:

Продава се Грейт Уол  Voolex, пригоден точно за целта и работил точно това. На 5 години. Цената май към 4000 лева. Състояние- прилично.

http://greatwall.bg/wp-content/uploads/2013/05/Voleex-C10-pricelist.pdf

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това изглежда добре, ама много голям разход. И то - за нов автомобил.
7,4 среден - значи само „градско” 8 - 9.
А на стар автомобил …
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това изглежда добре, ама много голям разход. И то - за нов автомобил.
7,4 среден - значи само „градско” 8 - 9.
А на стар автомобил …
Е то реално няма автомобил, който да е под 7-8-9 градско. Колкото и да е малък. Другото са легенди и всеки кийто кара примерно в СФ знае, че е така.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, jhoro написа:

А на стар автомобил …

Дали си струва 4к за стар автомобил при 100лв/мес за кола с гаранция?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Коя е тая оферта? Това е малко като 100 коча 200 мъде, ама... не е баш така.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Belhor написа:

Цената май към 4000 лева. Състояние- прилично.

и

преди 4 часа, цър-вул написа:
Цитат

ОТ 99 ЛВ./МЕС. СЕГА ЗА 14990 ЛВ. С ДДС С GREAT WALL LEASING

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, цър-вул написа:

и

Забравяш примерно едно каско, което моментално удвоява цената. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, цър-вул написа:

цър-вул, не ти ли е малко стара информацията? :) Заводът в Ловеч фалира, тези, дето си ги посочил, вече не се произвеждат. Дилърите продават само 2-3 модела SUV.

https://greatwall.bg/

Това, че някакъв PDF файл с ценова листа е останал несвален от мрежата, не значи, че е активен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, ostavime написа:

Е то реално няма автомобил, който да е под 7-8-9 градско. Колкото и да е малък. Другото са легенди и всеки който кара примерно в СФ знае, че е така. emoji846.png

От „каране в Сф“ до ... „каране в Сф“ има „Балкан разлика“!
Едно е - сабалям ставам в Младост 4, газ по Цариградско и паркирам пред офиса.
Съвсем друго - по уличките в центъра или кварталите - „тръгни - спри“. Което мисли за прави питащия.

Правил съм и двете неща, с Еспейс II, 2,2 бензин и над 9,5 не съм минавал!

преди 6 часа, цър-вул написа:

100 лева вноска, а първоначалната???

преди 3 часа, ostavime написа:

Забравяш примерно едно каско, което моментално удвоява цената. 

Което „Каско“ е задължително при лизинговите автомобили и за сметка на клиента.
Отделно - обслужването само в техен сервиз (много скъпо). Иначе - няма гаранция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали си говорим за кола за работа, т.е. возило, което да се ползва безотказно и безпроблемно в рамките на гаранцията.

преди 7 минути, jhoro написа:

100 лева вноска, а първоначалната???

Виждам, че изпитваш сърбел в определени зони - освен ако не си малоумен можеш да си сметнеш за 60 мес. лизинг колко остава за първоначална вноска.
Ама сий убу ей тъй да се изливаме през пост, ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Колко да остава? Едни 5-10 хилки... ;)

преди 9 часа, ostavime написа:

Е то реално няма автомобил, който да е под 7-8-9 градско

Ми има. Когато е хибрид. Когато има Старт-стоп система. Когато е с автоматична кутия. Когато е на CNG, макар че вече трети път вдигат цената...

И когато не си джигит нумбър уан!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...