Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и Джо Байдън

Featured Replies

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...мдааа... ...страната главатар на най-голямата терористична организация ще излезе от бандата... ...тАпанарите ще останат...

• Anneliese
    Anneliese

Реотана вместо албански, стана американски. А, добро утро!

Публикувани изображения

Полицията в сащ е застреляла най-много хора през миналата година. Но пък сигурно е престанала да убива негри чрез задушаване. blm!

През която година, сащ беше под ръководството на дементо бидон.

След трудни две години инфлацията отслабва хватката си върху американската икономика. Забавянето на цените за втори пореден месец вдъхва оптимизъм. Индексът на водещите американски фирми се повиши с приблизително 2%. Подиграваха се на Джо Байдън, но явно знае какво прави.

преди 1 час, БаалБек написа:

След трудни две години инфлацията отслабва хватката си върху американската икономика. Забавянето на цените за втори пореден месец вдъхва оптимизъм. Индексът на водещите американски фирми се повиши с приблизително 2%. Подиграваха се на Джо Байдън, но явно знае какво прави.

Вижда се и на каква цена ще се случи:

US-CF-CH2-July2022.ashx

Кофти, яко вдигане на федералните(от държавният бюджет) финансови инжекции, въпреки това ще има нов връх на безработицата, преди да се почиства ефекта от направените допълнителни бюджетни разходи. Разбира се, резултатите за оправяне на положението с намаляване на безработицата чрез тези разходи, са по-скоро пожелателни. Може едрия капитал да прибере парите и да си купи още повече лукс, а работниците да замени с автоматизация на производството.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Може едрия капитал да прибере парите и да си купи още повече лукс, а работниците да замени с автоматизация на производството.

Затова по последни прогнози през 2023г. се очакват масови бягства от американските земи в посока РФ и Северна Корея, където се радват на благоденствие.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Затова по последни прогнози през 2023г. се очакват масови бягства от американските земи в посока РФ и Северна Корея, където се радват на благоденствие.

Виж сега, аз съм показал нещо в подкрепа на поне част от моята прогноза, не съм те тролил. Ти се опитваш да се демонстрираш като личност с известни познания. Помня, че дори цитираше разни стихотворения и публикации на отношението на  наши възрожденци от 19 век към царска Русия. А тук, дори не се опитваш смислено да отговориш, как си го представяш да се случи оправията в сащ. Да, да бидон знаел какво прави. Ти вярваш в това, макар подробностите да не да ти ясни. В крайна сметка, излиза, че според теб дементнотото деденце има някакви...ммм...елитни, едва ли не свише получени и недостъпни и непознаваеми за средностатистическото Бълбуче решения за урегулиране на сложните и уж свободно пазарни икономически предизвикателства. Хи-хи-хи. 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Виж сега, аз съм показал нещо в подкрепа на поне част от моята прогноза, не съм те тролил.

Oк. Уважавам твоята прогноза нищо, че не е вярна. Най-малко защото има цели армии от анализатори, които за да напишат, че САЩ са на път да стабилизират инфлацията, значи знаят защо. 

Ама нали са САЩ, а не рашистан и трябва да ги тролиш.

преди 35 минути, БаалБек написа:

Oк. Уважавам твоята прогноза нищо, че не е вярна. Най-малко защото има цели армии от анализатори, които за да напишат, че САЩ са на път да стабилизират инфлацията, значи знаят защо. 

Ама нали са САЩ, а не рашистан и трябва да ги тролиш.

Не е нужно да уважаваш моята прогноза, дори не е моя прогноза, а е само прочит по картинка.

Тия графики да не си представяш че аз съм ги правил, или пък някой с четвърти клас? Именно от тези, които наричаш армии от анализатори, даже по-скоро от "каймакът", на тези "армии". Но в крайна сметка тези нищо и никакви функционални драскулки, зад тях стоят съдбите на милиони, на доста милиони американци. Чието качество на живот предстои да се срине, заради съкращения, то вече се случва, ако си обърнала внимание колко сериозни съкращения има в технологичните компании. Поне това ми е попаднало в полезрението, понеже този тип информация ми е интересна. Но най-вероятно съкращения има във всички частни фирми и от другите сектори. Май само държавната администрация в сащ, както и у нас, е с гарантирани позиции.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Чието качество на живот предстои да се срине.....

Цял живот това чакаш, вече одъртя и все още не си разбрал, че няма да го дочакаш.

преди 9 минути, insec написа:

Цял живот това чакаш, вече одъртя и все още не си разбрал, че няма да го дочакаш.

Ти ли беше от тия, дето вярват на лъскавите захаросани картинки на краварската действителност по медиите? Цели няколко милиона ковбойци от 350 милиона са изживели американската мечта...Нищожен процент. Останалите изрязват купони от вестници и списания 

преди 1 час, Sliderum2 написа:

.....

направо да се чудиш кой им купува айфоните ...... а, момент, забравих за къпещото се в разкош население на руZия. :biggrin:

преди 37 минути, insec написа:

направо да се чудиш кой им купува айфоните ...... а, момент, забравих за къпещото се в разкош население на руZия. /cdn-cgi/mirage/21d6d04b2d12f21a4c69becabfcf364ab38b71d3fd09d94274f2f37398ed52cd/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_biggrin.gif

Ми основно китайците кой друг, е има и американци де, ама те плащат с кредитна карта, не с дебитна. Схващаш ли?

преди 10 часа, БаалБек написа:

Защо постоянно си измисляш съчинения в полза на Корпоративна Америка?

IMG-20221214-075535.jpg

Източник: https://www.reuters.com/graphics/USA-BIDEN/POLL/nmopagnqapa/

И ако може обясни какво точно имаш предвид под "явно знае какво прави". Какво прави Джо Байдън, който е прокси президент на глобалистките групи, според теб? Как действията му подобряват живота на хората? Защото аз вече ти ПОКАЗАХ и ДОКАЗАХ, че средностатистическия американец реално НЯМА доверие в политическата система на САЩ. Смъртоносните действия на демократите, като легализиране на престъпления и наркотици, примерно, също рушат обществото; смърт, самоубийства, масови разстрели... В САЩ има минимум 4 масови/публични стрелби на седмица. Повече са от 4, реално погледнато, но само 4 съвпадат с правната дефиниция "public shooting" - затова останалите разстрели не се класифицират като "public shooting".

Ясно е, че просто си измислящ съчинения в полза на Колективния Запад, без реално да разбираш от политика, нито пък от конкретните политически процеси и произтичащото от тях. Нямаш никаква представа от американска политика, било то външна или вътрешна, но въпреки това си измислящ съчинения в полза на САЩ... 🤣🤣🤣🤣

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

.... е има и американци де...

ъхъ тук- там се намира някой друг американец с айфон :biggrin:

Дементо деде на сащ, забележете (!), отново е нарекъл украинците - иранци. Няма да давам връзки, вероятно е достатъчно разпространено медийно, макар да е от скоро.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.