Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и Джо Байдън

Featured Replies

🇺🇸 Сега Байдън обърка Русия и Китай: 

прекарах много време със Си Дзинпин, някой, с когото имам голяма разлика. И когато бях вицепрезидент, моят президент ми каза, че иска да се запозная със Си Дзинпин, защото е ясно, че той ще бъде ръководител на (Русия) Китай. По това време имахме проблеми с Русия.

https://t.me/ZandVchannel/101881

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...мдааа... ...страната главатар на най-голямата терористична организация ще излезе от бандата... ...тАпанарите ще останат...

• Anneliese
    Anneliese

Реотана вместо албански, стана американски. А, добро утро!

Публикувани изображения

Военновъздушните сили на САЩ потвърждават, че активен летец е участвал в инцидента със самозапалване в знак на протест срещу геноцидната война на Израел в Газа, пред израелското посолство.

„Вече няма да бъда съучастник в геноцид“ са последните му думи.

GHSKqL5bEAM3aV8?format=jpg&name=small

Администрацията на американския президент Джо Байдън обяви пакет от 1,7 милиарда долара за финансиране на инициативи, насочени към прекратяване на глада в САЩ до 2030 г.

Към 2022 г. около 17 милиона домакинства изпитват продоволствена несигурност в цялата страна, а повече от 44 милиона души в САЩ са изправени пред глад, включително едно на всеки пет деца, според Министерството на земеделието на САЩ.

Финансирането надгражда 8 милиарда долара, които вече са посветени на борбата с глада през септември 2022 г.

Беден Сащистан дава стоици милиарди за бомби, но за своите граждани трохички.

бидон-я бил пищовджия. В смисъл, че екипът му пишат бележки, които да чете и да се ориентира какво да говори, къде се намира и т.н. И въпреки това, има толкова гафове, когато деменцията го удари.

преди 15 часа, Sliderum2 написа:

бидон-я бил пищовджия. В смисъл, че екипът му пишат бележки, които да чете и да се ориентира какво да говори, къде се намира и т.н. И въпреки това, има толкова гафове, когато деменцията го удари.

...ми...

...да му нахакат дистанционен модул,де слънце не огрява...и да го управляват като безпилотник...

...и става не байдън, а байдрон...

преди 2 часа, _nib_ написа:

да му нахакат дистанционен модул

Просто чип.

Попитахме 11 известни политици кой е любимият им стих от Библията и ето какво казаха

https://babylonbee.com/news/we-asked-11-famous-politicians-what-their-favorite-bible-verse-was-and-heres-what-they-said

65de64388781365de643887814.jpg

Като вярващи, винаги е утешително да знаете, че вашите избрани служители имат дълбоки познания и привързаност към Библията. Научаването на любимите стихове от писанията на вашите лидери може да даде представа за живота им и ценностите, които държат.

Имайки предвид това, The Babylon Bee помоли следните видни политици да ни кажат любимите си библейски стихове:

1. Хилари Клинтън: "Тогава той си отиде и се обеси." - Матей 27:5
  2. Рашида Тлаиб: „Ето, народът на Израел е твърде много...“ – Изход 1:9
  3. Мич Макконъл: "..."
  4. Лорън Бьобърт: „Танцувай сякаш никой не те гледа (някъде го има в Библията, мисля, че отзад близо до картите).“
  5. Доналд Тръмп: „Когато видя само един набор от отпечатъци, дете мое, тогава те нося.“ - Второ коринтяни
  6. Барак Обама: "Къде са мъжете, които дойдоха при вас тази вечер? Изведете ги при нас, за да можем да правим секс с тях." - Битие 19:5
  7. Ал Гор: "И една трета от земята беше изгорена, и една трета от дърветата бяха изгорени, и цялата зелена трева беше изгорена." - Откровение 8:7
  8. Илхан Омар: "И все пак тя наистина е моя сестра; тя е дъщеря на баща ми, но не и дъщеря на майка ми; и тя стана моя жена." - Битие 20:12
  9. Бил Клинтън: "По-добре да живееш в пустиня, отколкото със свадлива и заяждаща се жена." - Притчи 21:19
  10. Нанси Пелоси: „Видях жена, седнала върху червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.“ - Откровение 17:3
  11. Ники Хейли: "Така че последните ще бъдат първи, а първите последни." - Матей 20:16

Четенето на списъка по-горе прави напълно ясно колко важна е Библията за най-уважаваните лидери на Америка. Нищо чудно, че страната ни е във формата, в която е днес!

Байдън два пъти обърка Газа с Украйна

Е, добре де, ама аз друго не мога да разбера. Та човечеца сигурно поне три пъти е уцелил правилно името, а гадните журналя се хващат за двата пъти в които е сгрешил :(

Както казва една моя позната: На който не му се е случвало на всеки пет пъти да сгреши два - нека пръв да хвърли камък

Нека пръв хвърли камък по мен този | Вицовете.БГ | Смешни вицове до спукване

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.