Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и Джо Байдън

Featured Replies

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 141,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ...мдааа... ...страната главатар на най-голямата терористична организация ще излезе от бандата... ...тАпанарите ще останат...

• Anneliese
    Anneliese

Реотана вместо албански, стана американски. А, добро утро!

Публикувани изображения

на 12.03.2024 г. в 21:53, ruraru написа:

Бивш служител на "Боинг", поставил под въпрос производствените стандарти, е открит мъртъв в САЩ

Носят се слухове, че  Боинг е самоубил Джон Барнет защото е щял да разкрие цялата им операция за пране на пари. Ако имате намерение да летите със самолет, гледайте да не е с Боинг.

https://www.yahoo.com/entertainment/boeing-whistleblower-predicts-own-death-033035165.html?guccounter=1

Информаторът на Boeing който почина тази седмица, е казал на близък семеен приятел „Не ме е страх, но ако нещо ми се случи, това не е самоубийство“

преди 5 часа, ruraru написа:

https://www.yahoo.com/entertainment/boeing-whistleblower-predicts-own-death-033035165.html?guccounter=1

Информаторът на Boeing който почина тази седмица, е казал на близък семеен приятел „Не ме е страх, но ако нещо ми се случи, това не е самоубийство“

Ммм, не знам как четеш, ама не беше информатор на боинг, а беше свидетел на съдебно дело срещу боинг(United States vs Boeing company). Същият, беше бивш служител на компанията. Да, очевидно беше убит и очевидно мисирчите медии излъгаха за само нанасяне на смъртоносна рана на паркинг. Уверени са, че читателите им са вече с толкова промити мозъци, че и с поднасянето на каквито и да е невероятни глупости, ще минат метър. Медиите разбира се хитруват, като много от тях използват термина доносник(whistleblower), който също е лъжа в случая. Правилният термин е witness. 

0000601415-article2.jpg

Голямата новина тази седмица, каза президентът Джо Байдън през уикенда във Вашингтон, беше, че двама кандидати спечелиха номинацията на своята партия за президент. Но единият е твърде стар, твърде психически негоден за работата, каза държавният глава. „Другият съм аз“, пошегува се Байдън, цитиран от Асошиейтед прес и БТА.

Казваш истината и биваш уволнен от предаването си.   :ph34r::emoji_orte-96:

Администрацията на Байдън съвместно със съдебната система активно работят против Тръмп.   Това ли е американска демокрация?

Военният провал в Украйна ще има сериозни последици за Байдън в светлината на поредицата от провали, които го измъчваха през цялото му президентство, от изтеглянето на американските войски от Афганистан до неуспеха да се справи с кризата в Газа, - пише иракската информационна агенция Аl Hadath.

,,Уже давно пора всем пострадавшим странам обьединиться и обьявить америку Агрессором и Убийцей!"

,,Не только объявить агрессором,но и создать наглосаксам такие условия,при которых они самоуничтожатся.Давно уже заслужили..."

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.