Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си windows 7 след спирането на подръжката?

Featured Replies

Писна ми да гледам тоя грозен Windows 10. Освен това стана претрупан с какви ли не глупости, като се почне с телеметрията и т.н. Тия дни се мъчих да подкарам играта FarCry. За мой късмет тръгна криво-лево, но като качих настройките на графиката, играта спря да работи. След известно четене в нета, се оказа, че някъв глупав security драйвер не работи под 10-ката. Това преля чашата и теглих формат на диска. Сега съм с Home premium. Красива, бърза, безпроблемна. Пикая на тъпия индиец, който развали системата. Спрял съм ъпдейтите, антивирусната си работи.

PS: Имам и Линукс като втора система.

• Отговори 514
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изобщо не свършват с това плюсовете му, но както и да е. За мен 8.1 (не за бъгавата 8-мица, която беше като Vista) взима най-доброто от двата свята (стабилността на 7 и доста от модерните инструменти,

• Останаха.

• Ми понижаваш си правата или си пускаш UAC на MAX + подходящи настройки за SRP или направо добра защитна програма (за предпочитане HIPS) и въобще ако знаеш какво правиш. Начини много. А и зависи, за на

Публикувани изображения

преди 6 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Е това е bypass и не е официално. То и при антивирусните има reset-trial хакове нали? Тук говорим за официална поддръжка (легална), а такава вече няма.

То и за XP има трик в регистрите да направиш системата POSReady, която до скоро и тя получаваше кръпки, но това също си беше bypass.

Така е, но сигурно върши работа. 

Все още ползват така или иначе XP и 7 независимо от актузализациите

преди 1 час, PsyManDelic написа:

Така е, но сигурно върши работа. 

Все още ползват така или иначе XP и 7 независимо от актузализациите

Е то пиратите всичко ползват (говорим за обикновените потребители, не за организациите). Въпрос на морал и съвест. А при XP вече и на Posready му резнаха актуализациите. Ама то не е само до актуализации. Както съм споменавал преди за мен ако ще се ползва нещо под 10, трябва да е 8,1, защото има модерните инструменти от 10, без допълнителните неща, против които повечето реват. Това го казвам във връзка поста на @Eclipse2G. 8.1 върви като Слънце и нямам проблеми с нито една игра (била тя стара и нова). FarCry поредицата върви повече от прилично.

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Е то пиратите всичко ползват (говорим за обикновените потребители, не за организациите). Въпрос на морал и съвест. А при XP вече и на Posready му резнаха актуализациите. Ама то не е само до актуализации. Както съм споменавал преди за мен ако ще се ползва нещо под 10, трябва да е 8,1, защото има модерните инструменти от 10, без допълнителните неща, против които повечето реват. Това го казвам във връзка поста на @Eclipse2G. 8.1 върви като Слънце и нямам проблеми с нито една игра (била тя стара и нова). FarCry поредицата върви повече от прилично.

Не играя игри, че да ме тревожи дали ще е XP или 7

Важното ми е да ми върши работа :D

преди 2 минути, PsyManDelic написа:

Не играя игри, че да ме тревожи дали ще е XP или 7

Важното ми е да ми върши работа :D

Това за игрите не беше към теб. Написал съм към кого се отнася. ;)

А дали върши работа също с спорен въпрос, защото макар 7 да има красиво Аеро е по-трудна за ремонт от 8 и 10 (и не говоря за преинсталациите като такъв).

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Това за игрите не беше към теб. Написал съм към кого се отнася. ;)

А дали върши работа също с спорен въпрос, защото макар 7 да има красиво Аеро е по-трудна за ремонт от 8 и 10 (и не говоря за преинсталациите като такъв).

Ааааа :D

Не ми се е налагало да правя ремонт по 7,8.1 и 10 дори и на XP когато го ползвах до преди 10-тина години, но няма значение това.

Както хората купуват ябълката за 3 бона, но в същото време и телефон за 200лв върши същата работа (давам пример) :D

Да, зависи с какви програми ще работиш. Но тука става дума за "обикновен потребил" както ти каза, така че едва ли ще го бърка дали ще има актуализации и тем подобни. Важното е браузъра да се отваря

преди 5 минути, PsyManDelic написа:

Не ми се е налагало да правя ремонт по 7,8.1 и 10 дори и на XP когато го ползвах до преди 10-тина години, но няма значение това.

Е то после има значение за нас, защото ти ако можеш да си го ремонтираш, доста от "обикновените потребители" не могат и аз ще трябва да се занимавам с това като ми го донесат...Та от моя гледна точка има. :D

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Е то после има значение за нас, защото ти ако можеш да си го ремонтираш, доста от "обикновените потребители" не могат и аз ще трябва да се занимавам с това като ми го донесат...Та от моя гледна точка има. :D

Като човъркат навсякъде, където не разбират ще имат проблеми :D Затова са казали- като работи нещо, не го пипаш :D 

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

А при XP вече и на Posready му резнаха актуализациите.

преди 12 часа, B-boy/StyLe/ написа:

То и за XP има трик в регистрите да направиш системата POSReady, която до скоро и тя получаваше кръпки, но това също си беше bypass.

Не съм съгласен!
Държа си още, една „щайга“ с ХР (по специфични причини) - наскоро го пуснах и си минаха няколко актуализации по сигурността!

И не - нищо не е пипано по регистрите! Съвсем стандартна инсталация!

Дай един шот ако не ти е проблем. Въпроса е дали са скорошни кръпките или просто скоро не си проверявал и са се инсталирали стари, но за теб да са нови.

Здравейте! Значи казвам ви като приятел понеже тука си говорихме има хакери 100% съм сигурен просто го усещам не знам какво правят дали виждат само какво се натиска по клавиатурата или виждат екрана или гледат през Web камера обаче трябва да им се спре връзката за да спрат да пиратстват. Това не е приятно за никой! Защото освен че ще станат хората по спокойни ще спрат и да лъжат някви хакери който примерно ти се правят на приятели защото знаят какво гледаш на компютъра, извинявам се много но приятелството има точно 0% връзка с моя компютър така че ще си следя темата за такива неща пък когато се разбере как се спира ще го видя  :) това е все едно врачка и ясновидка да ми гледат на компютърни игри разбира се че ще ми се пръсне главата заради такива цигански изпълнения

Имам едно единствено съмнение което мога да предложа за хакерство на моя компютър:

- Когато пиша или когато разглеждам снимки курсора на мишката започва да зарежда все едно влизаm в папка.
- И вентилатора се увеличава в същото време докато курсора е в зареждаща картинка от някой друг нещо такова е!

То всеки си е различен на едни може да им е по потребно да ги следят хакери на други като мен им е 10000 пъти по добре без хакери

преди 20 минути, motokartruck написа:

То всеки си е различен на едни може да им е по потребно да ги следят хакери на други като мен им е 10000 пъти по добре без хакери

Кво ти пука, нали нищо нередно не правиш ? Какъв е шанса хакер да те "оноди" или какво толкова могат да спечелят от теб ?

преди 10 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Кво ти пука, нали нищо нередно не правиш ? Какъв е шанса хакер да те "оноди" или какво толкова могат да спечелят от теб ?

Примерно има стари лелки който търсят съпрузи за децата си и се интересуват кой какво работи и дали става или не и накрая нищо нема да стане за какво са ми некви ВКС-та 

По добре ми е да си карам колело и да си имам приятели вместо някви бабушкери преследвачи да ми развалят деня!

преди 11 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Мога по цял ден да играя на компютъра само и само за да не излезна да не ме види някой  хахахах

преди 10 часа, motokartruck написа:

Мога по цял ден да играя на компютъра само и само за да не излезна да не ме види някой  хахахах

Това сигурно са някакви хора с две три приятелки баби и само стоят на пейката и говорят глупости защото от 50 години не са ходили в пицария или в ресторант сигурно за последно преди 2 години са били на сладкарница защото такива са им приятелите просто 

Абе приятел да те питам от любопитство, пиеш ли някакви хапчета?

преди 10 часа, PsyManDelic написа:

Не що? 

преди 10 часа, PsyManDelic написа:

Ти нещо луд ли си? Познавал съм такива лелки къв ти е проблема? 

Не що? 

Оправяй се и не ми пиши

Не що? 

Оправяй се и не ми пиши

Сигурно и ти си от завещанието на баба ти: 

" Нека детето да стане хакер и ако не си намери жена поне да му плащат за нещо друго докато си бърка в носа " 
Нещо такова нали приятел? 

преди 15 минути, motokartruck написа:
преди 33 минути, PsyManDelic написа:

Не що? 

А трябва!

преди 10 часа, jhoro написа:

А трябва!

Нали се сещаш че все някога такива кат тебе ще ги хвана и ще ги набия? 
Ти ако говориш така с хората някой ще ти сцепи джуките заяждай се по добре в IRC или в АБВ там такива като тебе колкото искаш

преди 1 минута, motokartruck написа:

Нали се сещаш че все някога такива кат тебе ще ги хвана и ще ги набия? 
Ти ако говориш така с хората някой ще ти сцепи джуките 

Обещаваш ли???

Само питам - за протокола.

преди 2 минути, motokartruck написа:

Къв протокол бе лайно аз не съм ти колега земи се гръмни!

Някои хора са живи, само защото е незаконно да ги убиеш!

преди 10 часа, jhoro написа:

Някои хора са живи, само защото е незаконно да ги убиеш!

Предлагам този за изтриване 

преди 36 минути, motokartruck написа:

Не що? 

Що вика. Сам си пишеш, сам си отговаряш. Пишеш някакви произволни неща, които не са свързани по тема. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.