Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Едно кафе ,за разсънване ....

346821965_1024377325206537_6738204515574

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 13 часа, valkiria1 написа:

Само да попитам, как може абсолютно неграмотна, невежа и селски претенциозна жена, без никакви познания по езици, да дава оценки на хората ?

Да напомня на мустакатата баба , че правилното произношение и правопис на думата е : Бихейвиоризъм.

Бихвеоризъм, кака. Сложи си очила и не простей,че много ти личи.

Оценката е такава, че нищо не знаете!

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Хора, дайте рецепта за заобичване на хората. 

И кажете, според вас аз мъж ли съм или жена. 😆

Ти си Джими.

bambam-lipstick.gif

VacantColossalArmyant-size_restricted.gi

Хора, дайте рецепта за заобичване на хората. 

И кажете, според вас аз мъж ли съм или жена. 😆

По писането си личи,че си жена.Няма рецепта.Там някъде ще си дойде твоето.

преди 1 минута, Тетя написа:

По писането си личи,че си жена.Няма рецепта.Там някъде ще си дойде твоето.

За мен не личи. По-скоро е от 3 пол.

преди 8 минути, нушо написа:

Едно кафе ,за разсънване ....

346821965_1024377325206537_6738204515574

Ето нещо за събуждане.

След като ти изпратят такъв вид текст и се събуждаш веднага.

Не е препоръчително да се кликва на връзката.

izmamnici-sms.jpg

Ама аз не мога да прощавам на хората. Освен ако не ми се извинят, което досега не ми се е случвало.

Не е и нужно да прощаваш,нито те да се извиняват.Монетата има винаги 2 страни.Не всичко и не на всяка цена.Трябва обаче да знаеш какво търсиш,реалистично ли е,това ли ще те направи щастлива… Другото според мен е,че трябва да правиш/намериш неща които те правят щастлива като за начало,да привлечеш положителна енергия.

преди 2 минути, evogen написа:

Докторе дай рецепта за глава.

Пак ли?! 😄😄

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ето нещо за събуждане.

След като ти изпратят такъв вид текст и се събуждаш веднага.

Не е препоръчително да се кликва на връзката.

izmamnici-sms.jpg

Ама и ти къде си се забил на най-смотаната банка… то и аз съм им картодържател де…няма такива тапанари.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

За мен не личи. По-скоро е от 3 пол.

Може да е просто една много наранена душа.Но,жена е.

преди 1 час, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Благодаря за предоставените инструкции - сега вече знам и от какво друго да се пазя. И от "honeypot"-чета също ще се пазя.

32 гигабайта РАМ ли? И за какво е нужна толкова много РАМ?

Въпрос за @NewRedDragon ,човекът, който се е вземал много но сериозно, кой биеше детето - ти или някой друг?

Пази се от ГДБОП.

Защото 

Danger Zone 

и ще имаш гости!

преди 9 минути, Тетя написа:

Добро утро на всички! 

Добро утро, разбрах че имаш проблем с влизането в групата на Звяра ,ако с нещо мога да помогна ?

преди 1 минута, Тетя написа:

Не е и нужно да прощаваш,нито те да се извиняват.Монетата има винаги 2 страни.Не всичко и не на всяка цена.Трябва обаче да знаеш какво търсиш,реалистично ли е,това ли ще те направи щастлива… Другото според мен е,че трябва да правиш/намериш неща които те правят щастлива като за начало,да привлечеш положителна енергия.

Пак ли?! 😄😄

Ами тази сутрин станах с главоболие заради един комшия срещу мен. Има едно куче гледа си няколко кокошки  и един петел. Ама кучето и петела са уникални всяка вечер като по часовник в 1:30 през ноща песа се показва на вратата и почва да вие като вълк. А смахнатия петел на комшията, нема нема се появи, и той качва се на гаража и почва да кукурига, като невидял. В продължение на половин един час само слушам виенето на песа и кукуригането на петела. А тази сутрин май се бяха събрали котки пред вратата на комшията и песа вие ли вие даже по едно време май прегряхна.:lol6:

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Добро утро, разбрах че имаш проблем с влизането в групата на Звяра ,ако с нещо мога да помогна ?

нито известия,нито с търсачката я намирам но няма проблем.Благодаря ти иначе :)

преди 2 минути, evogen написа:

Ами тази сутрин станах с главоболие заради един комшия срещу мен. Има едно куче гледа си няколко кокошки  и един петел. Ама кучето и петела са уникални всяка вечер като по часовник в 1:30 през ноща песа се показва на вратата и почва да вие като вълк. А смахнатия петел на комшията, нема нема се появи, и той качва се на гаража и почва да кукурига, като невидял. В продължение на половин един час само слушам виенето на песа и кукуригането на петела. А тази сутрин май се бяха събрали котки пред вратата на комшията и песа вие ли вие даже по едно време май прегряхна.:lol6:

Значииии беналгин и тапи за уши ти препоръчвам.В краен случай пилешка супа 😄😄😄

преди 4 минути, evogen написа:

Петела, няма ли кой да го свери? Кара по старото време ...

преди 2 минути, Тетя написа:

Значииии беналгин и тапи за уши ти препоръчвам.В краен случай пилешка супа 😄😄😄

А този разтворимия аспирин ще свърши ли работа сега се сетих че имам цяла кутия от него ама трябва да видя къде съм го сложил.

преди 6 минути, evogen написа:

Ами тази сутрин станах с главоболие заради един комшия срещу мен. Има едно куче гледа си няколко кокошки  и един петел. Ама кучето и петела са уникални всяка вечер като по часовник в 1:30 през ноща песа се показва на вратата и почва да вие като вълк.

А смахнатия петел на комшията, нема нема се появи, и той качва се на гаража и почва да кукурига, като невидял. В продължение на половин един час само слушам виенето на песа и кукуригането на петела. А тази сутрин май се бяха събрали котки пред вратата на комшията и песа вие ли вие даже по едно време май прегряхна.:lol6:

Не е хубаво куче да вие. На лошо е. Усеща нещо. Същото и за петелът.

преди 2 минути, нушо написа:

Петела, няма ли кй да го свери? Кара по старото време ...

Абе мани бе кво е това животно а като си спомня зимата къв цирк беше.:lol6:Пребирам се една вечер късно и в най големия студ песа се изперил на вратата и вие а петела както винаги на гаража кукурига и както си кукурига смахнатия петел а по едно време взе да кукурига на пресекулки и гледам след няколко дни комшията се жалва вика нещо му стана на петлето:lol6:Та го беше карал при един ветеринар много добър мой приятел да го лекува.

преди 4 минути, evogen написа:

А този разтворимия аспирин ще свърши ли работа сега се сетих че имам цяла кутия от него ама трябва да видя къде съм го сложил.

Да.Разтворим или не,ще свърши работа

преди 16 минути, Тетя написа:

Странно ,почисти си кеша на браузъра, аз те виждам там ,както и останалите.

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Значи излиза, че който му се подиграва го обича и мълчи, а този иска да му помогне го докладва. Що така бе, Прасчо?

Кажи си! Bed Pig GIF

@NonsenseGenerator_v3.4@LittleGoldenPiggyBanks101

😟

Иисус Христос забрави.

Християните и тайната вечеря.

lorna.jpg.webp

A-Last-Supper-for-print.jpg?format=1000w

Не разбрах какво се е случило, за какво говориш и защо ме споменаваш в някакъв разговор, който не се отнася до мен, а до тема (или теми) на някакъв друг потребител, който не съм аз.

преди 11 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не разбрах какво се е случило, за какво говориш и защо ме споменаваш в някакъв разговор, който не се отнася до мен, а до тема (или теми) на някакъв друг потребител, който не съм аз.

Грухчо мислиш ли че няма как да се покаже с колко профила си ?

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Странно ,почисти си кеша на браузъра, аз те виждам там ,както и останалите.

Превод моля 😄😄😄

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.