Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Гоним прасето и четем на корейски и арабски ,Зверо събира гилзи в другото отделение ,всичко ни е наред  :)

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, Тетя написа:

Здравейте,юнаци! Как я карате? 

Шашкат ме на разни езици, само аз горкия не знам никъв език! :party4:

току-що, AAUUXX написа:

Гоним прасето и четем на корейски и арабски ,Зверо събира гилзи в другото отделение ,всичко ни е наред  :)

Избягах от там, отделението се препълни и не остана място за мен!:speak:

преди 5 минути, Тетя написа:

Здравейте,юнаци! Как я карате? 

Salve!

ut vales?

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Сега разбирам да е при @petie1 на такъв език, ама не знаех че и ти си учен....:)

Е нали уточнихме ,че тук сме от доц. нагоре по чин ?

• Автор
преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Сега разбирам да е при @petie1 на такъв език, ама не знаех че и ти си учен....:)

Аа то с нули и единици лесно

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Прасето леснна работа сега пак подкара биосите хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

Ето, казах ли ви, че дори му е лесен! :rolleyes:

преди 6 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Шашкат ме на разни езици, само аз горкия не знам никъв език! :party4:

По корейски @Mediterraneanще може да ти преподава ,но условието е да харесваш Джамин и другите Джамини.

преди 2 минути, petie1 написа:

А, обясни го това на прасчо (примерно).... Ами то това си е природата - две устойчиви сътояния - има/нема

ПС: Е за пържолите не се отнася :bbq:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

По корейски @Mediterraneanще може да ти преподава ,но условието е да харесваш Джамин и другите Джанини.

:scared:

току-що, NewRedDragon написа:

А, обясни го това на прасчо (примерно).... Ами то това си е природата - две устойчиви сътояния - има/нема

...

И две пози - или ти, или теб...

• Автор
преди 7 минути, AAUUXX написа:

Ко му пречат тез грешки с ACPI ?

Пречи му главата най вече

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

ПС: Е за пържолите не се отнася :bbq:

Баш така си е

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Ко му пречат тез грешки с ACPI ?

Да се намира на приказка.

😀

Аз днес нали си седа в избата и си действам и ми звъни един познат от Асеновград който ми носи по 2-3 кашона платки. И вика към 10 и нещо ще съм при теб чакайме и аз ми убаво, ама като идваш, да не забравиш да ми вземеш бира. А па той знае че ако не ми носи бира по хубаво да не ми се мярка. Идва в 10:30 човека викам му къде ми е бирата бе заплес ами забравих и му викам айде иди вземи от магазина за бързо ама кво ме беше прихванало му го казах на висок тон. И тоя куку а да тръгне бре не го видях как побегна та даже си забрави парите където му приготвил за кашонитте. Викам аз като луд в избата чакай бе хахо ъъъъ никой не се обажда и го гледам качил се в колата си и се кани да тръгва и а да го стигна взе че тръгна ненормалника, му взех теелфона, звъннах му и му викам абе откачалник къде хукна бе забрави си парите. И тоя ък мък ми е сега идвам и го питам до къде е стигнал обясни ми че е на разклона до нас а той е на няма и 200 метра. Обясних му откъде да мине да скокне до един магазин за бързо. Отишал човека до магазина взел ми бира и една от продавачките Петя ама и тя е една мани мани питала го за Владо ли е бирата и тоя да за него и оная му казала кажи на Владо ако не забрави да мине да си вземе кучето щото заради него само я бил навиквал шефа и. А той е един нямам думи ептем заплес вакарелски а кученцето е едно бездомно и до същия магазин има една баничарница където, ходя всяка сутрин да си взимам, закуски и това кучнце най редвоно, седи там и чака някой да му даде нещо та аз му взимам по една баничка да хапва щото онея темерути няма да му дадат. Връща се тоя перушан носи ми бирата и му викам абе кво ти стана бе и тоя ми помислих че ми се караш. Та платих му и му викам изчакай ме тук да се кача до горе да се преоблека и ще идем някъде да обядваме ама ти ще черпиш и като чу само че ще черпи и взе че се изчерви. Викам край тоя ще вземе да ми пукне в избата и ще се чудя кво да го правя а аз най редовно си го бъзикам ама кво да направя че е куку. Преоблякох се аз качихме се в колата му отидохме на едно място хапнахме и тоя тъкмо да пита момичето за сметката и му викам абе спокойно бе шемет аз черпя. И го гледам само как взе че му улеква и ми се мазни един такъв и вика ааааа Владо следващия път май ще ти взимам по евтино. И аз само седа и го зяпам и си викам чакай чакай от умрял писмо вместо по евтино по вероятно да ми каже по скъпо.:lol6:

преди 1 минута, lebel написа:

И Вълкът се провикнал към тъмната гора:  
- Что мъ будем есть в ту ночь темную?
А ехото отвърнало: 
- .. .. ..

Нищо не разбрах...ест си ест - демек вълка. Кво ша яде, си е негов проблем....

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Уф...сори! За друг бизнес си помислих...дето имам някви идеи да се пробвам.....ама някога :) 

То от тея дъна които ми носи повечето са DDR400 DDR3 DDR2 и от време на време по някоя DDR4 изпада ама всичките са батали.

преди 2 минути, evogen написа:

То от тея дъна които ми носи повечето са DDR400 DDR3 DDR2 и от време на време по някоя DDR4 изпада ама всичките са батали.

Аз си мисля за цветните метали....

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аз си мисля за цветните метали....

Ами не ми се занимава а и си е много разправия. Имам един приятел събрал е няколко чувала и почти нищо не е изкарал едвам едвам е събрал 10 грама само.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.