Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Цитат

Ципурата е от мъжки пол през първите три години от живота си, след това сменя пола си и остава женска до края на живота си.

Транссексуална риба

• Отговори 91,9k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 41 минути, ined написа:

Транссексуална риба

Ич не ми пука :) Като я напълни оня с резенчета лимон и кориандър....и после на скарата.... колко бира изпива :)

преди 22 часа, Колев 74 написа:

Аз не виждам в твоите постове с кого водиш диалог, като всички те представляват монолог, както и последният ти.

Пишеш си за дебелото дупе и който иска ти го коментира. Ако приемаш че Иеленчето ти е диалог, както и с корейчето, то явно нещо не си добре с горната част на тялото. Времето прекарано от теб във форума ти е абсолютно загубено. Единственият диалог, който си водила с някой от форума, това е темата ти че си първа кипра и трябва да ти се кланяме. Че какво можем да очакваме от...стара мома?

Чакай да видя как съм... Ваааааайй заболял ме е гъзъ. 

почваме с биричка, по-късно дано с нещо по-силно :beer:

това карнобатско пиво е много готино, котета

мек вкус и накрая бие на сушени плодове, по-хубаво от рома, по-хубаво от black ram

:beer:

преди 2 минути, buldak написа:

мек вкус и накрая бие на сушени плодове, по-хубаво от рома, по-хубаво от black ram

Какво става с Борното?

преди 2 минути, Megumi написа:

Какво става с Борното?

никаква идея

не поддържаме връзка

преди 27 минути, buldak написа:

Kво е туй Карнобатско пиво? На времето си спомням, че от Карнобат бяха едни гадни, парфюмирани напитки....

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Kво е туй Карнобатско пиво? На времето си спомням, че от Карнобат бяха едни гадни, парфюмирани напитки....

има още няколко

acbb1441dc11140fb1ed3aa8a7252ad0.png

преди 21 минути, NewRedDragon написа:

Явно нещата там са се променили. Звучи доста добре презентацията в сайта им.

мда, Карнобат да се промени към по-добро на мен ми звучи странно :D

аз съм като мустака в Берлин, не понасям мястото в което живея

преди 6 минути, buldak написа:

Не съм искал да те засегна, по някакъв начин. Споделих впечатлението си от преди ...може би 15 години. Интересно ми е и друго - защо на етикета не пишат "ракия", при условие. че това си е бленд от винени ракии /дестилати/ реално? Може би има някакво законово ограничение.....

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Не съм искал да те засегна, по някакъв начин. Споделих впечатлението си от преди ...може би 15 години. Интересно ми е и друго - защо на етикета не пишат "ракия", при условие. че това си е бленд от винени ракии /дестилати/ реално? Може би има някакво законово ограничение.....

не знам

важното е, че е пивко

преди 16 часа, Колев 74 написа:

Проста селянка!

Жена без мозък в главата, какво да я боли, освен- гъза.

стига си убиждал хората комунист нагъл .То в твоите постове не може да минат без обиди и псувни язък ,че си от Търново селянин прост ! 

преди 1 час, buldak написа:

То, като гледам. Берлин е дом на 190 страни. Явно навсякъде е така като гледам какви люде са тука. Ужас.

преди 1 час, buldak написа:

Иначе градът е прекрасен.

преди 7 часа, buldak написа:

Преди време си пишех в един друг форум с едно момче от Карнобат, той беше гей, зодия Дева.

преди 5 часа, nusho73 написа:

Защото е ликьор 36% процента алкохол за жени! 🤣😂 и затова ти харесва 

нужка не те ли искат вече в темата за войната?

@Колев 74, стискай палци! Току що ме информираха официално, че има огромна вероятност (утре вечерта ще стане ясно) Никола да кара във F2 още тази година - на последните стартове в Катар и Абу Даби. Единия от титулярите на "Кампос" преминафа във Formula E, а стратовете съвпадат. Утре очакваме от RedBull да кажат, дали ще отпуснат малко € :) 

Иначе, за следващия сезон (2026) бюджета е осигурен на 100%, благодарение на.......знаеш кого и няколко БГ фирми.

преди 33 минути, Rustborn написа:

Много благодаря!!!!!! Това, твоето от картинката, 3D print ли е? Ще се опитам да го "пресъздам" от няколко вида дърво на рутер фрезата

преди 31 минути, NewRedDragon написа:

@Колев 74, стискай палци! Току що ме информираха официално, че има огромна вероятност (утре вечерта ще стане ясно) Никола да кара във F2 още тази година - на последните стартове в Катар и Абу Даби. Единия от титулярите на "Кампос" преминафа във Formula E, а стратовете съвпадат. Утре очакваме от RedBull да кажат, дали ще отпуснат малко € :) 

Иначе, за следващия сезон (2026) бюджета е осигурен на 100%, благодарение на.......знаеш кого и няколко БГ фирми.

Много благодаря!!!!!! Това, твоето от картинката, 3D print ли е? Ще се опитам да го "пресъздам" от няколко вида дърво на рутер фрезата

2D за лазер. Ако ти се занимава да го обърнеш в G-Code... Иначе - седем лайъра с лепило.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.