Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Rustborn написа:

Иначе - седем лайъра с лепило.

Точно това си мисля...... Иначе, то "рутер фрезата" си е нормално CNC, ама....ще видим уикенда, като имам време да се занимавам. Иначе модела е много добър!

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

@Колев 74, стискай палци! Току що ме информираха официално, че има огромна вероятност (утре вечерта ще стане ясно) Никола да кара във F2 още тази година - на последните стартове в Катар и Абу Даби. Единия от титулярите на "Кампос" преминафа във Formula E, а стратовете съвпадат. Утре очакваме от RedBull да кажат, дали ще отпуснат малко € :) 

Иначе, за следващия сезон (2026) бюджета е осигурен на 100%, благодарение на.......знаеш кого и няколко БГ фирми.

Много благодаря!!!!!! Това, твоето от картинката, 3D print ли е? Ще се опитам да го "пресъздам" от няколко вида дърво на рутер фрезата

:beer:

Благодаря ти за радостните новини. Зная, да. Казал си ми отдавна. Ще те чакам за още инфо тези дни.

@Търсещ истини какви хиляди години, кви пет кинта...

Трябваха ми около 20 секунди и съм още на първото кафе.

Когато изминеш най - дългата половина от разстоянието, си изминал всички безкрайни по - малки половини.

Философи - само се чудите как да не ви впрегнат в работа.

Елементарно - айде, да се направиш на някой...

При положение че се разглежда като спряла, тя е спряла на различни места в различни моменти.

Значи няма покой - просто моментна пауза или докато я разглеждаш, все едно си спрял видео плейъра...

преди 2 часа, Rustborn написа:

При положение че се разглежда като спряла, тя е спряла на различни места в различни моменти.

Значи няма покой - просто моментна пауза или докато я разглеждаш, все едно си спрял видео плейъра...

Така правдиво го разказваш!!! Стрелата лети, а и правим само снимки.Happy Celebration GIF by Atsuko Okatsuka

преди 11 минути, Търсещ истини написа:

Така правдиво го разказваш!!! Стрелата лети, а и правим само снимки.Happy Celebration GIF by Atsuko Okatsuka

Нещо си променяш постовете. Смени и педалското меме.

Снимката е метафорична. И стои така докато разбереш че, няма покой. За такива като теб - хиляди години...

преди 4 часа, Rustborn написа:

Снимката е метафорична. И стои така докато разбереш че, няма покой. За такива като теб - хиляди години...

Не е метафорична, а е точно регистрация на движението. Просто фотографията е от преди 200 г., а Зенон е размишлявал  преди 2500 години. 

Приятна вечер!

преди 1 час, Rustborn написа:

Малкия нали е фен на Челси и все се хапем...

Сложих сто кинта на Карабах.

С риск да ме намрази и мен, кукундрелата има две чисти единоборства в последните 12 мача. Едното беше при гола. Щото късно го видя тоя.

едит: ха ха. Всички играят футбол. Само ние играем Дайчовото.

преди 3 часа, Търсещ истини написа:

Не е метафорична, а е точно регистрация на движението. Просто фотографията е от преди 200 г., а Зенон е размишлявал  преди 2500 години. 

Приятна вечер!

Изобщо не знам за каква снимка говориш. Лични размисли...

Ще се опитам за последен път - когато снимаш нещо в движение и после направиш друга снимка, без значение времето - важното е че има изтекло време, снимките са едни и същи - в покой. Но, са направени на различно място. Дори и да върнеш назад с безкрайни половинки. Капиш ?

Или още ще ми вадиш от десет кладенеца вода? Само и само да се правиш на разбрал но, в същото време да нямаш тикаква мисъл и да се чудиш как да избягаш от физически труд, с неясно изражение на лицето. Има такива хиляди. В днешно време са по социалките.

преди 2 часа, lebel написа:

С риск да ме намрази и мен, кукундрелата има две чисти единоборства в последните 12 мача. Едното беше при гола. Щото късно го видя тоя.

едит: ха ха. Всички играят футбол. Само ние играем Дайчовото.

Е, ще мрази... Пък за мен - никакво основание. Абсолютно убеден съм, в последното.

Само се драпаме - ей така, за спорта.

преди 21 минути, Rustborn написа:

...

Е, ще мрази... Пък за мен - никакво основание. Абсолютно убеден съм, в последното.

Само се драпаме - ей така, за спорта.

Сигурен съм, че е така. Просто си дрънкам глупости. Дрън, дрън дге.

Бъдете здрави.

едит:

преди 14 минути, lebel написа:

Сигурен съм, че е така. Просто си дрънкам глупости. Дрън, дрън дге.

Бъдете здрави.

едит:

Живи и здрави и сите вие !

пп Кога беше Манчо и Нотингам, има един Сангаре и там. Викам да ги менкаме, малкия - той по зле от нашия.

преди 16 часа, Rustborn написа:

Сложих сто кинта на Карабах.

Болен мозък това вече е КОМАР .Едно е да играеш за кеф да изкараш нещо друго е за КОМАР тука вече си обсебен .100 ЛВ  WTF ? за тези пари ще напълниш хладилника луканки , стекове , пиене .

За Лудогорец ще сложиш ли 100 кинта ? 

преди 1 минута, adersa написа:

Болен мозък това вече е КОМАР .Едно е да играеш за кеф да изкараш нещо друго е за КОМАР тука вече си обсебен .100 ЛВ  WTF ? за тези пари ще напълниш хладилника луканки , стекове , пиене .

За Лудогорец ще сложиш ли 100 кинта ? 

Ей цървул, кой си ти да ми определяш бюджета и за какво, колко харча ? Не мислиш ли че щом съм ги сложил, съм си навил на масрафа ?

И не аз, ти си болен мозък, че не можеш да изкараш повече от 1к на месец и като седнеш в ресторант гледаш менюто отдясно, съвсем не означава че всички сме така.

Тук всички са специалисти - пишат кодове, програми, хостове, хардуер... И нямате трица в задниците си.

Някой изобщо знае ли реалното заплащане в IT сферата ? Освен Б-бой и Тео.

преди 9 минути, Rustborn написа:

Някой изобщо знае ли реалното заплащане в IT сферата ? Освен Б-бой и Тео

До колкото съм чувал стигат до 20 бона демек взимат повече от депутатите , президенти  . Не ти се бъркам в парите ама ми е чудно как така рискуваш за отбор като не му знаеш моментната форма .Хубаво е че търсиш изненада и аз така правя по някога но никога няма да  сложа пари за 1 мач.Слагам в колонка 5 6 зависимост от коефиценти по принцип гледам да са 2.20 до 3 коефицент.Хиксове много рядко пускам ако е някое люто дерби като 1 срещу 2 .Слагам на колонка макс до 10 лв но пак казвам зависимост от коефицентите .Миналата  седмица сложих 1 лв за 6 мача и общата печалба беше над  1000 лв но ги затворих на 40 лв , защото не ми се чакаше да излязат другите :D 

но аз играя за кеф да минава времето вечер да има кво да зяпам на телефона и затварям ако ми даде ако не чакам да излязат .

преди 6 часа, Rustborn написа:

Друга песен запя...

Абе... шо се занимаваш. Легендата преди време се косеше (и не само той), че като влезе еврото нещата които му струват примерно 2 лева, щели да станат 2 евро (не че тва няма да бъде опитано в тоя регион от бая туземци (коренните жители))... което не му попречи да изрази надежда, че застраховката от 80 кинта (40 евро), която самият той предлага ще стане 80 евро...  збийш ли.

едит: но това "болен мозък" определено ме разсмя. и изобщо адекватността на целия пост...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.