Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 6 часа, lebel написа:

Утре ще ни налазят извънземни. Не знам по кое време.

Точно след рождения ден на Алф идват. Тва не е случаеност. 🤔

Добро утро, шошони!

Честити дни (Ден на бесерабските българи, Ден на Танзания и на Турция - Ден на републиката, Анастасии, Сийки (да не се бърка със сойки, па било то и присмехулки) и Аси)!

Ко съм пропуснал някого или нещо, сори. Било е неволно.

Градския пейзаж в Берлин, както казва Мерц.

Фалшив паспорт, паспорт от Португалия, от км си личи, че арабелата Мохамед не е португалец, нелегално в Германия, хванат в кражба и после го пускат. Ако Мохамед бе наистина португалец, тогава Луиш Фиго трябва да е от ЧАД. Което е абсурд.

Цига.нки от Румъния събират УЖ подписки за дарение, докато другите циг.анки от групата,  тарашат, крадат туристите. Едните отвличат внимание, докато другите крадат. Полицията ги хваща и след 5 минути ги пуска. След 10 минути отново. Същата игра. Хващат ги и после ги пускат. Кой тука е ненормалния? 

Само, където хабят гориво и усилия.

лесбийки, негър, проблемни бяла и азиатка

този сериал си има всичко, много ме кефи :clap:

250px-Wayward_series_poster.jpg

Мислех си... колко трее си смотан, за да обясняваш на непознат човек как и защо е починал брат му. Както и да го оглеждам, отговорът е - не мое си толко смотан.

А добър ви вечер.:bye1:Аз токущо седнах щото бях задремал и сега се събудих.:yanim:

@lebelНали преди няколко дни ме попита за питомника ми Ванчо и казах че скоро не съм го мякал.

Е да не съм го мяркал но в избата на масата, си бях забравил солната киселина, да я прибера и сутринта кат слизах в избата гледам шишенцето празно капачката цялата изядена и киселина йок. Та вече се чудя тая гад Ванчо с колко живота е или е кат котките но с един в повече даже ми беше апнал и всички кабеляци на захранването на щайгата в избата.

И искам неискам сложих едно друго захранване което ептем го бях забравил че е между живите.:shock11:

• Автор

Ех и днес не доѝдоха :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Ех и днес не доѝдоха :)

Ако е за цветните ни брадчеди сега се сетих че преди 3-4 нощи нещо неможах да заспа и взех че се хванах на мохабет с gpt.

Тоя куку та от неговите глупости взе че ме заболя главата, и аз с целия си акъл в 3:30 презноща скокнах, до бензиностанцията до нас гол до кръста и само по чехли да си взема чай. Та лудия бот ми разправя че кат идвали цветните брадчеди щял да им заръча да ми донесат няколко стекчета червен чай ама вероятноста да ги глътнат по пътя или да ги ползват за гориво не била малка.:shock11:

преди 2 часа, buldak написа:

лесбийки, негър, проблемни бяла и азиатка

този сериал си има всичко, много ме кефи :clap:

250px-Wayward_series_poster.jpg

Пакост или лакомства?

преди 41 минути, АСПЕКТ написа:

Пакост или лакомства?

не видях да има такова там ама като който и от героите да се облечеш все става за хелоуински костюм :D

• Автор
преди 50 минути, Bubbles написа:

Кой бре?

А за кометата дет  уж била космически кораб та днес щеше да кацат хихи

преди 1 час, petie1 написа:

Сигур са ни видели кфи сме убави и са си плюли на петите.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Пакост или лакомства?

Както каза кмета на Елин Пелин "Затвор или Диабет?"

преди 9 часа, petie1 написа:

Тези май са от онези:

Между другото, уебсайта им все още стои - значи някой го поддържа или най-малкото продължава да плаща за домейна: 

Heaven's Gate - How and When It May Be Entered

Сега пък WinGet се скапа. И аз писах (последния пост)

https://github.com/microsoft/winget-cli/issues/5815

Може да е паднал сървъра нещо.

C:\WINDOWS\system32>ping cdn.winget.microsoft.com

Pinging mr-z01.tm-azurefd.net [104.212.68.9] with 32 bytes of data:
Request timed out.

https://github.com/microsoft/winget-cli/issues/5835

Един познат, който бачка там писа
Да, Azure имат outage

Я, имало и новина.

https://btvnovinite.bg/svetut/globalen-sriv-na-microsoft-ostavi-bez-dostap-sajtove-kato-heathrow-natwest-i-minecraft.html

Те и Амазон имаха наскоро проблем с DNS.
За щастие служебната outlook поща работи.

ПП, вече работи Winget-a.

Това е било още по-смотано сигурно.

https://www.reddit.com/r/microsoftsucks/comments/1oj9qw9/thats_not_a_good_time_to_have_bitlocker_asking/

Затова си държа копие на паролата (че е рандом дълга) и се наложи да мина от локален на онлайн акаунт заради ESU кръпките. Но ако ползвах Bitlocker сигурно и там щях да държа копие наблизо.
Това да разчиташ само на сървъри не си е работа.

https://www.reddit.com/r/microsoftsucks/comments/1ojdtx4/bitlocker_and_the_website_is_down/

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 3

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.