Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 10 часа, АСПЕКТ написа:

@Муца Дебелогъзова Любимката ти ще открива световното с песента Дай, Дай, Дай

Много тъпа песен бе....пардон, интересна песен (добра съм добра съм ооом 😒)

А кой откри световното 2022?

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 7 часа, lebel написа:

Това ми напомня на едно друго.

Purdy - The Dirdy Birdy (ама си го намерете сами, че не е много за тук). D

Коментаторът по БНТ каза, че имало влажност в Северна Америка и е бил голям проблем. Но не и за немците. Берлин и днес влажността е 90 процента. 😀 А, Берлин няма море.

Ами да си направят, пари ли нямат да си изкопаят едно моренце колкото да се плацикат в него лятото,

преди 2 минути, ined написа:

Ами да си направят, пари ли нямат да си изкопаят едно моренце колкото да се плацикат в него лятото,

Има само река Spree, река Havel и река Dahme, а и Берлин е Блато.😀

преди 10 часа, lebel написа:

Бафана го фана. С извинение.

Паднахме позорно. 🫣

преди 10 часа, Teemo v. X написа:

а за канала нямам думи

Канала от къде го намери този коментатор, от някоя фалирала кабеларка ли? Вече няма ли изисквания като работиш в национална телевизия, поне да знаеш за какво си там? Едно време коментаторите обясняваха през цялото време в коя част на полето се намира топката, кой на кого подал, че и по какъв начин е ритнал - с гръб да си към екрана, пак можеш да разбереш какво става на терена. Този по едно време, към края на мача, буквално млъкна. 30 секунди тишина! Произнася имената на играчите грешно... в 21 век всеки има достъп до тази информация, не можа ли да се подготви малко? Коментатор като за световно! 🙄

www.24chasa.bg
No image preview

До 4000 евро глоба и 8 години без книжка в Гърция за теле...

Гърция въвежда едни от най-строгите санкции в Европа срещу шофьорите, които използват мобилен телефон по време на движение. Новият Кодекс за движение по пътищата предвижда високи глоби, дългосрочно от
преди 22 минути, Greta Crocheter написа:

Паднахме позорно. 🫣

Канала от къде го намери този коментатор, от някоя фалирала кабеларка ли? Вече няма ли изисквания като работиш в национална телевизия, поне да знаеш за какво си там? Едно време коментаторите обясняваха през цялото време в коя част на полето се намира топката, кой на кого подал, че и по какъв начин е ритнал - с гръб да си към екрана, пак можеш да разбереш какво става на терена. Този по едно време, към края на мача, буквално млъкна. 30 секунди тишина! Произнася имената на играчите грешно... в 21 век всеки има достъп до тази информация, не можа ли да се подготви малко? Коментатор като за световно! 🙄

Таблото им е билярдна маса, с хартиени футболисти... Какво да говорим повече.

И Хаити се е класирала за световното. България - не.

преди 28 минути, Greta Crocheter написа:

Паднахме позорно. 🫣

Много груби бяха, 2 червени картони. 🤔

преди 29 минути, Greta Crocheter написа:

Паднахме позорно. 🫣

Мен пък харесва. Особено как води Банда Банда.

1612551.jpg

преди 17 часа, lebel написа:

Ако е било (и постът, и линкът) за мен, начи някой е по-глупав, отколкото предполагах. Мислех, че е непостижимо и... и продължавам да го мисля, ерго не е за мен.

Освен това продължавам да очаквам реакцията на новоизпечения "джендър", най вече към автора на тая работна хипотеза.

А дотогава, бих казал (полуизплагиатствал)... късно е либе за... алиби.

Не разбра шегата "прегрупират се" и реши да се направи на умен.

Поне така го видях...

преди 13 минути, Greta Crocheter написа:

Паднахме позорно. 🫣

Канала от къде го намери този коментатор, от някоя фалирала кабеларка ли? Вече няма ли изисквания като работиш за национална телевизия, поне да знаеш за какво си там? Едно време коментаторите обясняваха през цялото време в коя част на полето се намира топката, кой на кого подал, че и по какъв начин е ритнал - с гръб да си към екрана, пак можеш да разбереш какво става на терена. Този по едно време, към края на мача, буквално млъкна. 30 секунди тишина! Произнася имената на играчите грешно... в 21 век всеки има достъп до тази информация, не можа ли да се подготви малко? Коментатор като за световно! 🥱

Простете, Мем, но съм дълбоко несъгласен с вас. Не с оценката ви за коментатора, а за критериите, по които го оценихте, което пък е пряко свързано с това, какво са коментирали коментаторите "едно време". Въпросният ждрольо изплещи достатъчно глупости, за да ми се прави и на радиокоментатор по тиливизията.

Аз, може и да не съм прав, но тв-коментарите ( тоест коментар за нещо, което и аз самият виждам), ги предпочитам без:

"чиста дузпа" - за нещо, което не само не е чисто, но не е и дузпа;

"абсолютен червен картон, странно защо не беше показан" - за ситуация при която даже няма и нарушение (или обратната конструкция)... тук съм длъжен да припомня, че никой от вас не може да ме обвини в прекомерна любов, обич... към футболните съдии... често желание за интимна близост -да, но чувства -не!

"в игра влиза Ру(у)д Гулит" - холандецът който (по действителен случай) се запъти и застана на вратата на отбора на звездите просто защото беше колумбиецът Рене Игита... и въпросното недоразумение даже не се замисли чий го... тъй де, Гулит в рамката на вратата и кога е овладял "Удара на скорпиона"... защото той беше изпълнен и на тоя мач.

"абсолютна засада" - след хвърляне на тъч... и прочее.

И точно защото "едно време" повечето коментатори правеха разлика между радио и тв, и тв-такивата от уважение към зрителите, а и към себе си, не се опитваха да разказват очевидното (независимо, че очевидното изглежда различно в "очите" на различните пристрастия... а може би и точно затова), от коментарите им останаха толкова бисери. Ама истински бисери, а не като глупостите, с които се разчистват (90%) сметките в местните "бисери". И (особено важно за мен) не демонстрираха толкова явно (колкото днешните) пристрастията си! Вие и аз можем, но те - не!

Както и друг път съм споделял - дано не засегна некой тук... или нечия рода, ма от Мичмана (Светла му Памет) насам,  'сички коментатори ми изглеждат некак ментално обременени... да не казвам сексуално, което (това че не го казвам) е странно, щото... аз принципно не съм толко бъкан с толерантност, ма днес к'во ми стана... може би "разговорът" с Грета ми влияе положително.

пп и за да кажа нещо хубаво и за нашите млади (а те за мен са сичките) коментатори, ще поясня, че споменатото по-горе недоразумение, резултатът от брак на завода за капути (отново простете, Мем, но случаят е специален) и тиранти, набедило Игита за Гулит... не беше българин.

И накрая... ако не ви е интересно, просто не го четете.

едит: ако чакам на коментатора да разбера какво се случва на терена, начи... кърлингът е моя спорт ... :полушега:

преди 1 час, Joss Bomon написа:
www.24chasa.bg
No image preview

До 4000 евро глоба и 8 години без книжка в Гърция за теле...

Гърция въвежда едни от най-строгите санкции в Европа срещу шофьорите, които използват мобилен телефон по време на движение. Новият Кодекс за движение по пътищата предвижда високи глоби, дългосрочно от

Да. Сега повеченто нови коли се свързват към телефона с блутуут. Който кара стара кола, може да си сложи телефона на стойка и ако се наложи да отговори на спешно обаждане, да го сложи на спийкър и да си гледа пътя. Няма никаква причина човек да си гледа телефона, докато кара.

преди 34 минути, lebel написа:

едит: ако чакам на коментатора да разбера какво се случва на терена, начи... кърлингът е моя спорт ... :полушега:

Аз много рядко гледам футбол, но за сметка на това трябва да ми се обяснява какво става. Хубавото е, че разбирачите винаги са доста отзивчиви. 😄

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Не разбра шегата "прегрупират се" и реши да се направи на умен.

Поне така го видях...

Всъщност... на мен най-смешно ми беше, че преди да "пусна" трейлъра се поколебах кое е по-уместно за целта на шегата - линк към уикито или линк към имдб... след което си казах - къф линк бе, да ме объркат с хер Линк... или... не знам herr или meister е по-уместно, дано не го обидя... и да ме намрази... я да прасна трейлъра... И бех прав. Щото след това хер Линк плесна линка към уикито. Въпреки, че можеше и двата... + Rotten Tomatoes... с tomatometer-a и пopcornmeter-а...

Абе... дано не съм лош пророк, ма май отървах кожата. Засега.

пп знам и една друга дума завършваща на "...ster", ма да не се правя излишно на полиглот. Засега.

много се забавих с тия гъби ама има още надежда да издържат един ден, утре трябва да ги сготвя

не знаех че толкова бързо хващат плесен

преди 12 минути, buldak написа:

много се забавих с тия гъби ама има още надежда да издържат един ден, утре трябва да ги сготвя

не знаех че толкова бързо хващат плесен

Те какво казват?... Щото преди време имаше спор - трее ли се пържат гъбите, ко те казват, че не трее...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.