Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, AAUUXX написа:

Трола е с много силен имунитет ,него не го лови нищо ,не го гони нищо и не го спира нищо - докато има ток и нет :D

Но ние имаме два тайни агенти @petie1 може да спира тока ,а грухи нета.

Аа не мога да спра целия ток нито Грухи Биодс целищя нет

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 4 часа, Bubbles написа:

Добрютро!

Колеги моля след посещение на тежкото отделение си мийте ръцете или използвайте дезифектант за ръце преди да се върнете отново тук!

Ааа направо сме са биокостюми

преди 3 минути, AAUUXX написа:

.

Не цели нет ,а само на троловете :D

Не става трябва се спре целия батерии генератори и так далее нещо кат в "Революция" хихи

преди 3 минути, petie1 написа:

Не става трябва се спре целия батерии генератори и так далее нещо кат в "Революция" хихи

Тва може само скайнет ,кат доди ше преговаряме тогава :rolleyes:

преди 18 минути, petie1 написа:

Имах предвид че две години СССР дава ресурси на нацистите иначе щяха да стигнат до Брюксел най много и ВСВ щеше да свърши 40 а не 44 а ялтенската конференция е отделен въпрос

В маймунарника бре

¯\_(ツ)_/¯

преди 1 час, AAUUXX написа:

Губи GND или на 3.5мм жак или на  буксата на дъното.

Включени с 3.5мм жак към телефон пак ли е така?

Благодаря !

Проблема се получи, след изключване на голяма система и включване на тази - тя е два вата.

След твоят съвет с телефона и последвало включване пак в компа - всичко заспа. Не знам как се получи.

пп

Дъното е чисто ново. На два - три дена е.

Благодаря пак ! От името на собственика .

преди 12 минути, Teemo написа:

Благодаря !

Проблема се получи, след изключване на голяма система и включване на тази - тя е два вата.

След твоят съвет с телефона и последвало включване пак в компа - всичко заспа. Не знам как се получи.

пп

Дъното е чисто ново. На два - три дена е.

Благодаря пак ! От името на собственика .

Ако можеш смени 3.5мм жака ,или го почисти с контактен спрей - ще даде задоволителен резултат. Жака на колонките имам предвид.

Предполагам е 3 пина жака

https://protonbg.bg/jak-ks3pb-au-schepsel-jack-35mm-majki-stereo-prav-na-provodnik-zapoyavane-20424

Ако можеш смени 3.5мм жака ,или го почисти с контактен спрей - ще даде задоволителен резултат. Жака на колонките имам предвид.

Предадох му - ще си купи нови, направо. 

И пак ти благодари.

Беше се уплашил, да не се е намагнитезирало дъното - от голямата система.

преди 3 минути, Teemo написа:

Беше се уплашил, да не се е намагнитезирало дъното - от голямата система.

Това няма как да стане без значение колко са големи колоните ,в дъното няма елементи които да се намагнитизират или да се повлияят от магнити ,а в този тип колонки магнитите са екранизирани ,като целта е да не вредят на друга техника и човек ако стои близо до тях. Но се случва буксата на дъното да се разпои или залепнат пластини ,но щом дъното е ново не е това със сигурност.

Решавам да прочета някой виц в гугъл пиша в търсачката - виц за ...,а той ми довършва питането с ..голямо дупе :ohmy:

Та ко да правя ,кат предлага гугъл ше ги чета.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Решавам да прочета някой виц в гугъл пиша в търсачката - виц за ...,а той ми довършва питането с ..голямо дупе :ohmy:

оня виц за мечо и ежко в темата на меди ме уби :lol6:

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Вий ся кво , разделихте се на два профила ?:no-no:

Преди двама различни пишехте от един профил а сега пак ви различавам , въпреки различните профили ! :biggrin:

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Минимум на два :D

И трети ли има ? :no-no:

Аз само два различавах ! :rolleyes:

Покани другия в групата , нещо ако измисли да казва ! :)

Поспах малко , че снощи само три часа сън , днес бачкане , край няма този ден ......:newspaper:

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Един е само ,няма други.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Поспах малко , че снощи само три часа сън , днес бачкане , край няма този ден ......:newspaper:

Един е само ,няма други.

Не се разбира от разговора ви - един плюс тези двамата, или един - с няколко различни, гледни точки.

Искате ли робот за пердетата ви?

Ето, превърнете вашите пердета в смарт пердета. Умни пердета.

@Мърдокс кой е ? :rolleyes:

преди 59 минути, Звяра!!! написа:

Залагам на "Овнешките рога" .

преди 9 минути, Teemo написа:

Не се разбира от разговора ви - един плюс тези двамата, или един - с няколко различни, гледни точки.

И аз не разбрах също какво има предивид Звяра :speak:

преди 9 минути, Звяра!!! написа:

Пише в уикипедия че е

Цитат

Джийн Айрис Мърдок е ирландско-британска романистка и философка, известна с творбите си, в които съчетава остри сюжети с богата обрисовка на действащите лица и често засяга етически или сексуални теми.

Днес във жк Красна Поляна една фармацевтка ми се оплака , на обяд пихме кафе и ми разказа:

Сутринта един господин на улегнала възраст , прилично облечен започва да спори със нея за някакво лекарство и не могат да се разберат двамата кой крив и кой прав. И той накрая и казва , какво ти дължа , че със теб не мога да се разбера , ти си като жена която пече хляб! Тя му казва сметката и един клиент от опашката от чакащи започва да се смее , след това и втори започва да се смее. Тя тогава се замисля защо са се смеят тези клиенти и започва да мисли какво е жена която пече хляб ?

Мъж който пече хляб се нарича "хлебар" жена която пече хляб е ...........

И се досеща но господина вече го няма , тръгнал си е , всички чакащи клиенти са се досетили вече. Тя казва , че е започнала да се срамува и нищо не е можела да направи вече , каза ми така:

Да ме гледа в очите и да ме нарича "хлебарка" и аз в същото време да му се усмихвам и да не се усещам ........

Има много умни хора , могат така да те нагласят без да се усетиш ...... :rolleyes:

преди 16 минути, AAUUXX написа:

И аз не разбрах също какво има предивид Звяра :speak:

Мислих , че въпросния потребител е твой приятел , има сходен стил на шегуване като твоя ! :)

Момчето иска бой.

Няма ли кой да му изпълни желанието?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Момчето иска бой.

Няма ли кой да му изпълни желанието?

Контраст

момичето пушка държи.

Много страници сте изписали бре немога да ви хвана спатиите. То напоследак почти не ми остава много време да следя темата и само на пресекулки та преди малко на половин очо зърнах някой и друг пост.:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.