Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Аз май съм единствения тук който не заема ничия страна.

Не беше ли за Украйна?! Добър ден.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Добро утро.

Аз май съм единствения тук който не заема ничия страна.

Това не ми пречи да пиша в темата.

То е ясно , че от целия конфликт губят и двете страни но нали трябва да си ги мерим.

Дано по скоро стигнат до примирие , че доста хора загубиха живота си там.

Всички войни до сега са свършвали след политически споразумения и тази така ще свърши.

Ние само можем да обсъждаме и коментираме , нищо не можем да променим. 🙂

Лека поправка втория си   хихи :)

И това ще е добро.

Нзадраве!

https://vkusotii.dir.bg/retsepti/domashen-studen-chay-s-marakuya-i-med

1920x1080.jpg?_=1691999478

• Автор

А колкото до войната отдавна всичко е уговорено между Русия и САЩ

• Автор
преди 12 часа, Звяра!!! написа:

Мдаа , но ще трябва да има рефер в темата , който да раздава картони ! 

Gemthai Red Card GIF - Gemthai Red Card Demerit GIFs

Поля Димитлер?

преди 2 минути, petie1 написа:

Какво са се договорили? Има ли някакви подробности?

преди 7 минути, petie1 написа:

Така изглежда. САЩ примерно по време на 2та световна война е спонсорила и двата лагера. Хитлер е мъж на годината през 1938 година. IBM са продавали компове на Хитлер...

514FOWW292L.jpg

За да могат по-лесно да броят. Отдавна нейна политика е, когато 2ма се карат 3 печели. 3 е САЩ.

• Автор
преди 6 минути, bioid написа:

Какво са се договорили? Има ли някакви подробности?

Мислиш ли че някой ще каже на нас овцете какво са се уговорили? Приеми го като теория на конспирацията също като за Луната

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Така изглежда. САЩ примерно по време на 2та световна война е спонсорила и двата лагера. Хитлер е мъж на годината през 1938 година. IBM са продавали компове на Хитлер...

514FOWW292L.jpg

За да могат по-лесно да броят. Отдавна нейна политика е, когато 2ма се карат 3 печели. 3 е САЩ.

Ама забрави че и СССР също е спонсонирал нацистите

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

IBM са продавали компове на Хитлер...

Едва ли машините от онези времена могат да се нарекат компютри, но да, за бизнеса кога ли е било проблем да е кървав.

преди 19 минути, petie1 написа:

Мислиш ли че някой ще каже на нас овцете какво са се уговорили? Приеми го като теория на конспирацията също като за Луната

Ама забрави че и СССР също е спонсонирал нацистите

Е, да нали оная конференция в Ялта ли беше. Как са си деляли света.  Великобритания, СССР и САЩ. Други държави няма. Светът се върти само около тези.

https://lupa.bg/news/kak-v-yalta-charchil-prodade-balgariya-na-stalin-snimki_102644news.html

По време на среща със Сталин Чърчил предлага Съветският съюз да има 90% влияние в Румъния и 75% в България, Великобритания да има 90% влияние в Гърция, а в Югославия и Унгария влиянията да са по 50%, а Сталин одобрява по принцип предложението, поставяйки отметка с молив. На следващия ден, 10 октомври, външните министри Вячеслав Молотов и Антъни Идън продължават да преговарят по споразумението, изменяйки стойностите за България и Унгария на 80% съветско влияние.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Едва ли машините от онези времена могат да се нарекат компютри, но да за бизнеса кога ли е било проблем да е кървав.

После се е водило спор дали компа ще продължи да бъде сметало да служи за математика или за нещо друго. Както се вижда, спорът не е спечелен от математиците. Fortran вече го няма. Само неговите остатъци.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/FORTRAN

😁

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Треньорът на Нургюл Салимова: На фона на останалите финалистки тя е сама там

:angry22: 

https://www.vesti.bg/bulgaria/trenioryt-na-nurgiul-salimova-na-fona-na-ostanalite-finalistki-tia-e-sama-tam-6176347

Браво на нашето момиче , със два чифта дрехи и сама успя да смае целия свят!

Иначе даваме милиони за оръжия за украйна а нямами пари едно дете на световното да изпратим. За България да се състезава.

Мани ти милионите за оръжие. Това ни е заповядано да дадем и там няма мърдане. 

Министерството на културата обаче е дало близо сто бона за драг шоу с травестити и вибратори. Това вече не го разбирам

https://rns.bg/100-000-2/

Добрютро!

Колеги моля след посещение на тежкото отделение си мийте ръцете или използвайте дезифектант за ръце преди да се върнете отново тук!

преди 5 минути, Bubbles написа:

Добрютро!

Колеги моля след посещение на тежкото отделение си мийте ръцете или използвайте дезифектант за ръце преди да се върнете отново тук!

Сирена ги пръска два дена с нещо ,но май няма полза :speak:

преди 3 минути, Bubbles написа:

Туй да не е телевизор Опера ве?

Прави му саморебол на чипа :D

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Син камък?

Там трябват по сериозни препарати.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Син камък?

Там трябват по сериозни препарати.

Със син камък да ги пръска или бие ,щот и двете може :D

Ние нали за това взехме да се събираме в тази тема , тук не е пръскала!

Онази тема много започна да мирише на мухозол.

Спрея и е слабичък , той е за Амеби а на нея и трябва нещо по силно. Нещо за Тролове!😂

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Нещо за Тролове!😂

Трола е с много силен имунитет ,него не го лови нищо ,не го гони нищо и не го спира нищо - докато има ток и нет :D

Но ние имаме два тайни агенти @petie1 може да спира тока ,а грухи нета.

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Онази тема много започна да мирише на мухозол.

За два дена направи мармалад там ,печат ,печат ,спрей в няколко повторения :D

преди 1 час, AAUUXX написа:

Прави му саморебол на чипа :D

Направо ги убива, пръска 

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Трола е с много силен имунитет ,него не го лови нищо ,не го гони нищо и не го спира нищо - докато има ток и нет :D

Но ние имаме два тайни агенти @petie1 може да спира тока ,а грухи нета.

За два дена направи мармалад там ,печат ,печат ,спрей в няколко повторения :D

Комбинира , пръска и подпечатва !:rolleyes:

Дано не напръска и тук , че не ми се мисли в коя тема ще бягаме да пишем ! :speak:

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Да ,по произход е руска водка.

Темата за войната едва ли ще закрият, но списващите там не изказват свое мнение ,а се замерят с линкове и публикации против другия. Подобна тема е единствено за виртуално разпускане на душата и избиване на някой комплекс - некой ще ми каже  ли по какъв начин помага на едните или другите участници във войната ? Нима вярват ,че Путин и Зеленски четат темата им и ще се гордеят с тях за това което пишат? А да се радваш на кръвта пролята е най жалкото в жалата картина.

------------------

Добро утро,

Smirnoff e рускиня по баща, но май туркиня (Константинопол) по "майка" (месторождение).

Не ме разбирай погрешно. Харесвам много руски... ъъ, неща... много... (това или този/тези, които не харесвам... не им е мястото в тази тема... поне така се бяхме разбрали). Между харесваните е и водката. Е, те, по отношение на водката съм наистина неутрален... абе, почти... обикновено в барчето ми се мъдрят 3 бутилки "Зеленая марка" (Традиционная, Кедровая и Ржаная) - трите предпочитани от мен руски водки + 1 Русский Стандарт,  + 1 Собиески (Премиум) + Абсолют + Финландия ...  статусът на последните 2 в момента е - едната изпита, другата подарена...
С риск някой да озверее (нямам предвид Звяра), имам още... няколко бутилки уиски, смокинова, мускатова и Троянска сливова... отлежала.

Е... т'ва е, колкото толкова.

@AAUUXX да питам, да не отварям тема.

Колонки с USB захранване и един жак - като се включат в задният панел - шуми, пръщи, бучи... Като са отпред - шумят само, като се мърда мишката. Доста е дразнещо.

Някакъв лайфхак ?

• Автор
преди 5 часа, АСПЕКТ написа:
преди 5 часа, petie1 написа:

Е, да нали оная конференция в Ялта ли беше. Как са си деляли света.  Великобритания, СССР и САЩ. Други държави няма. Светът се върти само около тези.

https://lupa.bg/news/kak-v-yalta-charchil-prodade-balgariya-na-stalin-snimki_102644news.html

По време на среща със Сталин Чърчил предлага Съветският съюз да има 90% влияние в Румъния и 75% в България, Великобритания да има 90% влияние в Гърция, а в Югославия и Унгария влиянията да са по 50%, а Сталин одобрява по принцип предложението, поставяйки отметка с молив. На следващия ден, 10 октомври, външните министри Вячеслав Молотов и Антъни Идън продължават да преговарят по споразумението, изменяйки стойностите за България и Унгария на 80% съветско влияние.

Имах предвид че две години СССР дава ресурси на нацистите иначе щяха да стигнат до Брюксел най много и ВСВ щеше да свърши 40 а не 44 а ялтенската конференция е отделен въпрос

преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Комбинира , пръска и подпечатва !:rolleyes:

Дано не напръска и тук , че не ми се мисли в коя тема ще бягаме да пишем ! :speak:

В маймунарника бре

преди 1 час, Teemo написа:

@AAUUXX да питам, да не отварям тема.

Колонки с USB захранване и един жак - като се включат в задният панел - шуми, пръщи, бучи... Като са отпред - шумят само, като се мърда мишката. Доста е дразнещо.

Някакъв лайфхак ?

Губи GND или на 3.5мм жак или на  буксата на дъното.

Включени с 3.5мм жак към телефон пак ли е така?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.