Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор

А и честит празник

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 25 минути, цър-вул написа:

Закачих го в листата за гледане

Няма да го закачам никъде, щото му е ред. Няма нищо преди него. Само да си дочета 095. "Петербургское дело" от серията "Марш Турецкого" на Фридрих Незнанский.

Което ше стане след "Мача на надеждата".

Здравейте имам въпрос относно батерия за баня . Видях, че в темата много назад е имало някакви питанки .

Въпроса ми е как се вади разпределителя за душа , който се издърпва за да се пусне водата към душа , понеже явно , механизма или уплътнение е взел да заминава понеже не иска да задържа изцяло водата към душа а тече и през чичура в същото време . Мисълта ми е ако има начин да го подменя за да не купувам нова батерия... марката е Vidima

IMG_20230906_163035.jpg

преди 31 минути, vanko929 написа:

Здравейте имам въпрос относно батерия за баня . Видях, че в темата много назад е имало някакви питанки .

Въпроса ми е как се вади разпределителя за душа , който се издърпва за да се пусне водата към душа , понеже явно , механизма или уплътнение е взел да заминава понеже не иска да задържа изцяло водата към душа а тече и през чичура в същото време . Мисълта ми е ако има начин да го подменя за да не купувам нова батерия... марката е Vidima

IMG_20230906_163035.jpg

Огледай разпределителя дали има някаква гумена тапичка която да се маха и ако има такава най вероятно е хванат с винт. Но така като гледам може и да няма такава тапичка и да ти се наложи да смениш цялото тяло заедно с батерията.

преди 1 час, bioid написа:

Навремето имаше един виц за две японски принцеси - Сикуру и Микуру. Някой дали си го спомня?

Аз помня за Сихуя и Михуя.

преди 1 час, vanko929 написа:

IMG_20230906_163035.jpg

Развиваш шланга, вътре в муфата има пластмасова втулка на която се държи разделителя, отделно и муфата трябва да се свали за по-добър достъп, на нея има плоска част от едната страна за захващане с ключ и всичко туй ако решиш да го правиш батерията трябва да е свалена, че ще се изгърбиш, а пробвал ли си като пуснеш водата през душа, при вдигането на разделителя да го завъртиш леко по часовниковата страна, при мен се задържа и тече само през слушалката независимо от налягането иначе ако е слабо налягането се прехвърля само през чучура или тече през двете, батерията е същата.

преди 7 часа, AAUUXX написа:

С една дума - Миро :D

Мирко на колело. Как?

преди 3 часа, vanko929 написа:

IMG_20230906_163035.jpg

Нещо такова?

едва ли разликата е огромна.

едит:

преди 1 час, bulljo написа:

... батерията е същата.

И моята мяза на нея. Ма няма да я разглобявам, за да не се наложи и аз да сменям шибания превключвател. Имам подобни преживявания, макар и с други джаджи.

• Автор

Хм наистина сме странно племе тва българите

преди 10 часа, цър-вул написа:

Закачих го в листата за гледане

Хареса ми. Според мен няма често срещаното при 2-рите и 3-тите филми регресивно развитие. И трите ми се чинят на едно добро ниво. Което не е лесно при една толко експлоатирана тема.

Тоя пич, Дензъл Уошингтън, има "безброй" хубави филми, но спомене ли се името му, се се сещам за Man on Fire... и партньорството му с дребосъка (тогава) Дакота Фанинг. Страшни беа и двамата.

Приятно гледане!

--------

едит:

Добро утро !

Спирачка за умирачка! 
У село един за пиячка
се връна от... умирачка.
Он казваше:"Щом е за рикия, 
я и от смъртта, че се скрия!
И от Ада, че дууна 
една чаша а жулна!
Само да я надУша,
ако че букета гуша!"...
И глей да видиш ти
он верно се свести,
тамън попо го опева
и зе а се прозева, 
народо направо се шашна, 
че посега за глътка домашна
(а некой от сичките гости 
носеше за Бог да прости)... 
И вместо за небото а се възнаса, 
он викна жена му чаши а донаса... 
А она стои и се кръсти, 
ама дръжи чаша у пръсти. 
попо и он, друг пат не видел, 
кръсти се, че пие заедно с умрел.
Сите траят и гледат у шок
как се възкръсва - урок, 
а умрелио пие с усмивка 
и се радва колко е пивка. 
И стана като сръбска кинолента, 
запея Шабан, замириса на мента. 
Камбани за умрело бият, 
а сите с мрътвеца пият. 
Даже некой вика "Наздраве!" 
и чука чаша с умрелия Славе.
А он рикията си допи
и очите кротко склопи... 
И те така у наше село
вече се умира по- смело,
оти знаем, че дойде ли умирачка
има рикия за една чаша спирачка! 
Автор: Петър Донкин

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Добро утро,

Сънувах ,че галя по зурлата розово прасе ,а то взе че ме уапа -какво ли означава това ?

Play Playing GIF

Означава че Грухи биоса ще ти спре интернета ,днес.

• Автор
преди 5 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Сънувах ,че галя по зурлата розово прасе ,а то взе че ме уапа -какво ли означава това ?

Play Playing GIF

Свързано е с пари...

Добро утро

преди 4 минути, petie1 написа:

Свързано е с пари...

Добро утро

Има логика ,прасето намира трюфели, теюфелите са пари ,сега остава въпроса къде да намеря прасе което е обучено да търси пари ?

PS: извън шегата ,днес ще дават пенсиите ,та наистина е на пари тва прасе дет съм го сънувал.

• Автор
преди 10 минути, AAUUXX написа:

Има логика ,прасето намира трюфели, теюфелите са пари ,сега остава въпроса къде да намеря прасе което е обучено да търси пари ?

Ааа разгадах го: Намираш трюфелно прасе то ти намирара трюфели но ги излапва хихи...

П.С Тия тежки диагнози кога спят?

току-що, petie1 написа:

Ааа разгадах го: Намираш трюфелно прасе то ти намирара трюфели но ги излапва хихи...

И аз го правя след това на печено с картофи :D

преди 1 минута, petie1 написа:

П.С Тия тежки диагнози кога спят?

На фронта не се спи ,сигурно дават караул :speak:

• Автор
преди 27 минути, AAUUXX написа:

И аз го правя след това на печено с картофи :D

Те затва те е уапало

преди 28 минути, AAUUXX написа:

На фронта не се спи ,сигурно дават караул :speak:

Ами да аз наистина взех да им се чудя

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.