Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Kiеli написа:

омръзна му да му е хубаво в бгто :lol6:

Както и на 3 млн българи. Вчера гледам ци.гани от България. Родителите на развален български със смесица на турски език, а децата се мъчат на немски език. Но след време децата, ще говорят fluent немски. След има няма миниум 4 години.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

А, защо отиде?

Аз вярвам на Зуека. Защото съм свидетел от 1 лице. Така е. И аз съм в чужбина.

България завърши на 23-то място в класирането по медали на Европейските игри в Краков, които приключиха в неделя.

Страната ни напуска спортния форум с 12 спечелени медала - 3 златни, 4 сребърни и 5 бронзови

преди 2 минути, Teemo написа:

Ако трябва да избирам - избирам да вярвам на добри лъжи, отколкото на тъпотиите на Зуека.

Зуека е прав ,не е тайна за никого това - В България хората стават все по-лоши, завистливи и мрачни ,на мен също не ми се иска да е така но ...

преди 3 минути, Teemo написа:

България завърши на 23-то място в класирането по медали на Европейските игри в Краков, които приключиха в неделя.

Страната ни напуска спортния форум с 12 спечелени медала - 3 златни, 4 сребърни и 5 бронзови

И как точно държавата България, помогна на тези медалисти? Какви заслуги има държавата? Как помогна? Материална база, пари, осигури треньори, някакви стимули? Транспорт? Как помогна държава? 

преди 59 минути, AAUUXX написа:

Зуека е прав ,не е тайна за никого това - В България хората стават все по-лоши, завистливи и мрачни ,на мен също не ми се иска да е така но ...

И разбира се постващият, не е от тях.

току-що, АСПЕКТ написа:

И как точно държавата България, помогне на тези медалисти?

Като голяма част от тях или ако не и всичките сами си финансират тренировки ,зали, първенства ,престой ,хотели, храна и т.н.

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

И как точно държавата България, помогна на тези медалисти? Какви заслуги има държавата?

Иди намери Иван и си дрънкай с него.

преди 2 минути, Teemo написа:

Аз не съм в България, аз съм извън България. 

Българите в България,  а не извън България.

току-що, Teemo написа:

Всичко сме от тях ,обкръжаваща ни среда е определяща за нас в емоционално отношение.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Като голяма част от тях или ако не и всичките сами си финансират тренировки ,зали, първенства ,престой ,хотели, храна и т.н.

Ми, стадионите не отговарят на УЕФА 

https://m.dir.bg/corner/futbol/poredniyat-absurd-natsionalniyat-stadion-ne-otgovarya-na-iziskvaniyata-na-uefa

https://dsport.bg/ami-sega-nacionalniat-stadion-veche-ne-pokriva-iziskvaniata-na-uefa~83760.html

А, и повечето стадиони са просто пасбищата в България.

преди 59 минути, AAUUXX написа:

Всичко сме от тях ,обкръжаваща ни среда е определяща за нас в емоционално отношение.

Не знам...

Снощи бях с приятели и още ме боли устата, от смях.

Нямаше един хейт, или крива дума. И това не е от сега...

преди 8 минути, Teemo написа:

Иди намери Иван и си дрънкай с него.

Ще си дрънкам с кого си искам. Не сме женени да ми казваш с кого трябва да говоря и с кого не.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аз не съм в България, аз съм извън България. 

Българите в България,  а не извън България.

И ? 

Си решил да ме окаляш от Германия ? При положение че не ме познаваш ? Нито мен, нито никой. Само четеш разни олигофрени в нета и си правиш фантазиите, на база "вижте ме, аз съм звиздъ" в тик - ток.

@IvanKirov ще излезе прав - ти си трол, от най - гадните. Работиш само и единствено, против България.

Съжалявам - това виждам.

преди 7 минути, Teemo написа:

И ? 

Си решил да ме окаляш от Германия ? При положение че не ме познаваш ? Нито мен, нито никой. Само четеш разни олигофрени в нета и си правиш фантазиите, на база "вижте ме, аз съм звиздъ" в тик - ток.

@IvanKirov ще излезе прав - ти си трол, от най - гадните. Работиш само и единствено, против България.

Съжалявам - това виждам.

Добре, човек. България е страхотно,  рай. Ще бъде домакин на Европейското и на Световното, ще има и Формула 1, ще има и нещо като Тур де Франс, ще има тенис кортове във всеки град,...   тя е магнит и за таланти, за умни хора, богата, красива държава. Емигрантите се бият на границата на България, само и само да се доберат до България. Монако и Швейцария са се слели и се образувало България. Монако на Балканите.

82088_715_.jpg

преди 7 минути, Teemo написа:

Не знам...

Снощи бях с приятели и още ме боли устата, от смях.

Нямаше един хейт, или крива дума. И това не е от сега...

Нали именно това написах ,че от обкръжаващата ни среда зависи емоционалното ни състояние.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, човек. България е страхотно,  рай. Ще бъде домакин на Европейското и на Световното, ще има и Формула 1, ще има и нещо като Тур де Франс, тенис кортове,...   тя е магнит за таланти, за умни хора, богата, красива държава. Емигрантите се бият на границата на България, само и само да се доберат до България. Монако и Швейцария са се слели и се образувало България. Монако на Балканите.

Пропусна, че сме световна икономическа сила също.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Нали именно това написах ,че от обкръжаващата ни среда зависи емоционалното ни състояние.

Пропусна, че сме световна икономическа сила също.

Да, топ 7. Г7. В момента обсъждат да приемат България в Г7 и ще стане отново Г8. През 2024 година ще бъде там.

Сред Г7, вместо Русия.

0a78ea0fae1a0222f227cae6d1cba456.jpg

преди 43 минути, Kiеli написа:

омръзна му да му е хубаво в бгто :lol6:

Гладна мечка хоро не играе,

Мечка се включи в пикник на семейство, решило да се разходи и похапне сред природата.

Има и видео в линка

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Smrazyavashta-gledka-Mechka-se-vklyuchi-vpiknik-na-semeistvo-1841259

• Автор

Ей тия видеота с Наруто са яки

един приятел ще ходи на психолог

не е добре човека след толкова зарязвания от жени

затва аз па и не си търся, да не свърша кат него 😐

преди 1 час, AAUUXX написа:

Гладна мечка хоро не играе,

Мечка се включи в пикник на семейство, решило да се разходи и похапне сред природата.

Има и видео в линка

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Smrazyavashta-gledka-Mechka-se-vklyuchi-vpiknik-na-semeistvo-1841259

тия па

от това нищо и никакво меченце дето котката ми беше по-голяма от него...

"уууу мечка, ща изде" казват непросветените...

то горкото и то душа носи нахранете го баси

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.