Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Сега се сетих къде съм гледал такъв клип: (по песента на ALEXANDRA STAN).

преди 15 часа, Teemo написа:

Ето ти една фантастична Jinx. Правил съм я, с много любов.

jinx-from-league-of-legends-in-cyberpunk-world-70996024.png

Браво. Вкаран ли е AI в процеса? Защото в момента гледам какви неща може да прави AI и направо ми падна ченето.

Особено на този маниак канала:

https://www.youtube.com/@AmazingLP/videos

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 9 часа, superiority написа:

Аз като гледам снимката и ме хваща страх. Веднага започват да ми идват въпросите, ако нещо се обърка, ако се заплете парашута, ако не се отвори парашута, ако се скъса някой колан или закопчалка или ............. 

Страшно си е.

Аз също ,затова скачам само от килима и без парашут понякога дори  :rolleyes:

преди 10 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Браво. Вкаран ли е AI в процеса? Защото в момента гледам какви неща може да прави AI и направо ми падна ченето.

Разбира се. Аз го ползвам да ми оправи шейпа, между таблета и Blender. За повече - ще трябва още някоя годинка. Все още, много артифакти.

Ето една мацка, правена на AI. Имаш "око" .

По - добре да я започнеш отначало, отколкото да я преправиш.

Добро утро !

woman-face-786688429.png

преди 1 час, superiority написа:

Не го познавам но вика, че се страхува да скочи от килима.:speak:

Мисля че е украински дезертьор.

преди 1 минута, superiority написа:

От Украйна ли е?

от Молдова :speak:

преди 9 минути, superiority написа:

От Украйна ли е?

Ти-ри-рам.

384x216.jpg?_=1692694815

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Ти-ри-рам.

384x216.jpg?_=1692694815

Забравих.

Добро утро и хубав ден.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аз също ,затова скачам само от килима и без парашут понякога дори  :rolleyes:

Ааааа аз тази сутрин за пореден път се събудих на земята със сериозно тупкане на тиквата ми по маса. Тя нали масата ми е до леглото, и винаги се въртя и взех че пак паднах, и си излепих доста силно тиквата в масата. А на масата стъклото е дебело 2см и с целия си акъл ставам да си пусна машината да си направя кафе и викам айде да пуша една цигара и през това време да изпия един разтворим аспирин. И нали съм си инат домързя ме да си светна лампата и си знам че на масата винаги си оставям по някой аспирин и взех че набарах един аспирин който го ползвах наскоро да си чистя човката на поялника и се сетих че нямам вода. Обаче ме домързя и викам айде ще го глътна на сухо обаче нали в стаята тъмно и аз съм набарал, апчето пъхам в устата и ааааа някакъв, странен вкус и само си викам май имам киселини, или така ми се струва. И нещо ми гурчи и викам абе я преди да съм глътнал да видя какво е това апче светкам си лампта и гледам ааааа аспирина целия надупчен зяпам аз като лапни шаран и викам абе няма да го хвърлям ша влезне в употреба и взех че с целия си акъл го омотах.:yanim:

преди 2 минути, vlado1985 написа:

гурчи

хахахаахах

преди 28 минути, Teemo написа:

Разбира се. Аз го ползвам да ми оправи шейпа, между таблета и Blender. За повече - ще трябва още някоя годинка. Все още, много артифакти.

Ето една мацка, правена на AI. Имаш "око" .

Ясно. Защото направо е lol работата:

Иначе на Blender и аз му се кефя и гледам хората какво могат да правят с него, но на мен още ми е рано за него. :biggrin:

Засега ми стигат и Element 3D и малко Cinema 4D. Иначе MAYA, Houdini, Blender са невероятни, но кофтито е, че Blender-a използва nodes за ефектите (подобно на DaVinci), не с леъри (както съм свикнал), но един ден може би ще се наложи да мина и аз на nodes.

Прав е Зуека. По-мрачни и по-студенокръвни даже и от самите немци в ГДР.

https://www.skandal.bg/news/16959889957335/zueka-v-balgariya-horata-stavat-vse-po-loshi-zavistlivi-i-mrachni

Хората се променят, и то надолу. Стават още по-лоши, по-завистливи, по-мрачни, още по-недоволни. Човек става недоволен тогава, когато е неудовлетворен от това, което прави. Когато не е удовлетворен от това, което прави, той не може да ражда позитивни мисли

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

https://www.skandal.bg/news/16959889957335/zueka-v-balgariya-horata-stavat-vse-po-loshi-zavistlivi-i-mrachni

Хората се променят, и то надолу. Стават още по-лоши, по-завистливи, по-мрачни, още по-недоволни. Човек става недоволен тогава, когато е неудовлетворен от това, което прави. Когато не е удовлетворен от това, което прави, той не може да ражда позитивни мисли

Ебаааааааааааааааааааааааа, дай нещо положително бе човече.

Да ти направя една тема и на теб - Черногледството на Аспект.

преди 1 минута, Teemo написа:

дай нещо положително бе човече.

Положителна новина като ядрен армагедон или извънземно нашествие :rolleyes:

Положителна новина като ядрен армагедон или извънземно нашествие :rolleyes:

https://www.actualno.com/goodnews/bylgarija-veche-e-1-v-sveta-po-zlatni-medali-na-olimpiadata-po-lingvistika-news_2027490.html

преди 57 минути, Teemo написа:

Примерно...

преди 17 минути, vlado1985 написа:

Ааааа аз тази сутрин за пореден път се събудих на земята със сериозно тупкане на тиквата ми по маса. Тя нали масата ми е до леглото, и винаги се въртя и взех че пак паднах, и си излепих доста силно тиквата в масата. А на масата стъклото е дебело 2см и с целия си акъл ставам да си пусна машината да си направя кафе и викам айде да пуша една цигара и през това време да изпия един разтворим аспирин. И нали съм си инат домързя ме да си светна лампата и си знам че на масата винаги си оставям по някой аспирин и взех че набарах един аспирин който го ползвах наскоро да си чистя човката на поялника и се сетих че нямам вода. Обаче ме домързя и викам айде ще го глътна на сухо обаче нали в стаята тъмно и аз съм набарал, апчето пъхам в устата и ааааа някакъв, странен вкус и само си викам май имам киселини, или така ми се струва. И нещо ми гурчи и викам абе я преди да съм глътнал да видя какво е това апче светкам си лампта и гледам ааааа аспирина целия надупчен зяпам аз като лапни шаран и викам абе няма да го хвърлям ша влезне в употреба и взех че с целия си акъл го омотах.:yanim:

Извода е ,че трябва да спиш с каска и наколеники и да не ядеш /пиеш от масата когато  е тъмно в стаята.

Като чета из нета едва ли е вярно това :speak:

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

б@л съм го пуяка

отиде в Италия ли къде беше и откри топлата вода

Извода е ,че трябва да спиш с каска и наколеники и да не ядеш /пиеш от масата когато  е тъмно в стаята.

Като чета из нета едва ли е вярно това :speak:

Да не мислиш че на Аспект новината, е много вярна. Нито съм проверявал, нито съм се мъчил да го осмисля. Постнах първата, която срещнах.

Ако трябва да избирам - избирам да вярвам на добри лъжи, отколкото на тъпотиите на Зуека.

преди 2 минути, Kiеli написа:

б@л съм го пуяка

отиде в Италия ли къде беше и откри топлата вода

А, защо отиде?

Да не мислиш че на Аспект новината, е много вярна. Нито съм проверявал, нито съм се мъчил да го осмисля. Постнах първата, която срещнах.

Ако трябва да избирам - избирам да вярвам на добри лъжи, отколкото на тъпотиите на Зуека.

Аз вярвам на Зуека. Защото съм свидетел от 1 лице. Така е. И аз съм в чужбина.

току-що, АСПЕКТ написа:

А, защо отиде?

омръзна му да му е хубаво в бгто :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.