Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 26 минути, AAUUXX написа:

Мечо Пух и останалите в приказката са били на психиатър и ето какво е заключението му,

Да се готвят за преглед Червената шапчица и вълка, Трите прасета и същия вълк ,както и Ну погоди - друг вълк е от същата порода и заека Бъни :rolleyes:

Всички герои в "Мечо Пух" имат симптоми на различно психично разстройство

* Мечо Пух: Разстройство с дефицит на вниманието

* Прасчо: Тревожно разстройство

* Йори: Персистиращо депресивно разстройство

* Заек: Обсесивно-компулсивно разстройство (

* Тигър: Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

* Ру: Аутизъм

https://www.vesti.bg/lyubopitno/pediatyr-vsichki-geroi-v-mecho-puh-imat-simptomi-na-razlichno-psihichno-razstrojstvo-6179771

А, Кристофър Робин? Му се привижда говорещи животни.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А, Кристофър Робин? Му се привижда говорещи животни.

Нормално - халюцинира след като ял гъби които му пробутал Мечо Пух.

81q-V5z1R3L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Нормално - халюцинира след като ял гъби които му пробутал Мечо Пух.

Ето, когато увеличи дозата. Как му се вижда Мечо Пух.

преди 44 минути, AAUUXX написа:

Мечо Пух и останалите в приказката са били на психиатър и ето какво е заключението му,

Да се готвят за преглед Червената шапчица и вълка, Трите прасета и същия вълк ,както и Ну погоди - друг вълк е от същата порода и заека Бъни :rolleyes:

Всички герои в "Мечо Пух" имат симптоми на различно психично разстройство

* Мечо Пух: Разстройство с дефицит на вниманието

* Прасчо: Тревожно разстройство

* Йори: Персистиращо депресивно разстройство

* Заек: Обсесивно-компулсивно разстройство (

* Тигър: Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност

* Ру: Аутизъм

https://www.vesti.bg/lyubopitno/pediatyr-vsichki-geroi-v-mecho-puh-imat-simptomi-na-razlichno-psihichno-razstrojstvo-6179771

Ей сега си е** мамата 😕 

• Автор

Абе тва нов пациент ли имаме?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Той е искал да бъде председател на Възраждане, но са го изхвърляли. Затова се е озлобил към тях. Сега като му видят името в дигиталното пространство, веднага го блокирват.

Можеш ли да напишеш мнение, без да излъжеш?

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

И аз се чудя. Но наистина вече не се занимавам. Този индивид се е регистрирал в 10 форума и в 10 форума го отхвърлят. Предизвиква скандали, пиши едно и също. Предимно за соц, възраждане.

Кои 10 форума?

Да, бабишкерите ме банят, у ФБ. Като им кажа за негативите на соца, който не си виждал, и като няма кво да ми опонират. Все джендъри и бръснати крака ми циклят, все едно точно на бабишкери трябва да се харесваме. 

Относно Възраждане - не ми се връща в 90-те. Те тогава ги имаше тия неща, които искат да връщат. По запада ни ритаха като втора ръка хора, нямаме право дори да работим там. Данъкът беше прогресивен, нещо като 70% прибираха. За казарма няма да споменавам. 

Сега от нямане кво да предложат, искат пак да връщат това. И да ни продават услуга по 4000 евро, за виза в ЕС. В темата им пуснах няколко линка. 

Рашките дават мило и драго, за  БГ гражданство. Особено пред перспективата да ги пратят на фронта, и повече никой да не чуе за тях. 

Копейките пък напъват да ходим към тях... От много акъл, предполагам. 

• Автор

Леле изумително цъфна и соц група...

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Относно Възраждане - не ми се връща в 90-те. Те тогава ги имаше тия неща, които искат да връщат. По запада ни ритаха като втора ръка хора, нямаме право дори да работим там. Данъкът беше прогресивен, нещо като 70% прибираха. За казарма няма да споменавам.

И днеска ли ше те вземат в казармата ? За да те върне някой в 90- те трябва машина на времето ,сигурен ли си че Възраждане имат такава ?

преди 20 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Първият клип към религията ,, фантаСмукинг + " -

Не пуша и не пия алкохол.

преди 3 минути, petie1 написа:

Леле изумително цъфна и соц група...

Хаха, викам да вляза да видя кво пишат, то модерация, то одобрения. 

Да не съм бил соросоид. 

Само баби ще да са вътре, ама да видим. Като ми видят ника и ще се изправят на челна стойка. 

Може да ги излъжа, и че си бръсна краката. Бабите не одобряват това. 

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Можеш ли да напишеш мнение, без да излъжеш?

Кои 10 форума?

Да, бабишкерите ме банят, у ФБ. Като им кажа за негативите на соца, който не си виждал, и като няма кво да ми опонират. Все джендъри и бръснати крака ми циклят, все едно точно на бабишкери трябва да се харесваме. 

Сега от нямане кво да предложат, искат пак да връщат това. И да ни продават услуга по 4000 евро, за виза в ЕС. В темата им пуснах няколко линка. 

Рашките дават мило и драго, за  БГ гражданство. Особено пред перспективата да ги пратят на фронта, и повече никой да не чуе за тях. 

Копейките пък напъват да ходим към тях... От много акъл, предполагам. 

Не се прави, четох ти всичките коментари, дето си ги пльоснал в 10 форума. Искал си и в бг мама, но жените са те изритали веднага.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

И днеска ли ше те вземат в казармата ? За да те върне някой в 90- те трябва машина на времето ,сигурен ли си че Възраждане имат такава ?

Мене не, макар че не се знае. Може да върнат запаса. Се не знае каква мизерна храна ще ме разболеят. 

Пък и не ям кво да е, айде няма нужда да утилизирам квото е останало от кражбите на разни шапкари. 

Възраждане предлагат само простотии. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не се прави, четох ти всичките коментари, дето си ги пльоснал в 10 форума. Искал си и в бг мама, но жените са те изритали веднага.

Начи имам в Предприемач, много стар ник, няма общо с възраждане. 

Имам за възраждане в БгНационалисти, и имаше някакъв утрепан форум за политика. По 2-3 поста имам, и се отказах. Мъртвило. 

В БгМама нямам акаунт. Или поне не се сещам да съм се регистрирал. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Начи имам в Предприемач, много стар ник, няма общо с възраждане. 

Имам за възраждане в БгНационалисти, и имаше някакъв отрепан форум за политика. По 2-3 поста имам, и се отказах. Мъртвило. 

В БгМама нямам акаунт. Или поне не се сещам да съм се ригистрирал. 

Ще се сетиш. После аз съм бил лъгал.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ще се сетиш. После аз съм бил лъгал.

Ми дай да го видя, ако и да имам, не съм активен там. Па може и друг да  е, само мойто магаре ли се казва Марко?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми дай да го видя, ако и да имам, не съм активен там. Па може и друг да  е, само мойто магаре ли се казва Марко?

А, в инвеститор бг? И там ли не си ти.

@AAUUXXне се бъзикам, вчера сутринта нали обсъждахме СП1 и 2 след един час цяла статия във Вести. 

https://www.vesti.bg/sviat/sabotazhyt-na-severen-potok-koj-stoi-zad-nego-6179599

Интересното е, че никой друг сайт вчера не е писал за СП, и май достя рядко пишат за него.

Дали е случайно, :nono: вече няколко пъти ви показвам статии след като сме обсъждали нещо. Това вече за незнам кой път ги хващам, ще видиш , че до десет дена пак ще ги хвана

Аз като ви показвам не ми обръщате внимание, оффф много гадно се пише от този телефон....

Някое журналистче ни чете и взима идеи за статия

току-що, АСПЕКТ написа:

А, в инвеститор бг? И там ли не си ти.

Не си спомням, там е дива модерация, чак не се трае. Малко като секта са. Нищо смислено не може да напишеш, нито прочетеш. 

Виж у фейса съм активен, има 2-3 бабешки теми за соца. Като им напиша да ходят те да служат, и им излиза пяна на устата, и им се изправят бастонките. 

• Автор
преди 5 минути, IvanKirov написа:

Хаха, викам да вляза да видя кво пишат, то модерация, то одобрения. 

Да не съм бил соросоид. 

Само баби ще да са вътре, ама да видим. Като ми видят ника и ще се изправят на челна стойка. 

Може да ги излъжа, и че си бръсна краката. Бабите не одобряват това. 

А и на мен ми стана интересно кои са се нахакали вътре... Засега са 4 да не ззабравят да поканят и видната ни национал-социалистка..

преди 2 минути, free... написа:

@AAUUXXне се бъзикам, вчера сутринта нали обсъждахме СП1 и 2 след един час цяла статия във Вести. 

https://www.vesti.bg/sviat/sabotazhyt-na-severen-potok-koj-stoi-zad-nego-6179599

Интересното е, че никой друг сайт вчера не е писал за СП, и май достя рядко пишат за него.

Дали е случайно, :nono: вече няколко пъти ви показвам статии след като сме обсъждали нещо. Това вече за незнам кой път ги хващам, ще видиш , че до десет дена пак ще ги хвана

Аз като ви показвам не ми обръщате внимание, оффф много гадно се пише от този телефон....

Съвпадение е бре ,все пак новина която нормално да е отразена в новинарски сайт.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не си спомням, там е дива модерация, чак не се трае. Малко като секта са. Нищо смислено не може да напишеш, нито прочетеш. 

Виж у фейса съм активен, има 2-3 бабешки теми за соца. Като им напиша да ходят те да служат, и им излиза пяна на устата, и им се изправят бастонките. 

Добре, хайде един пост от предприемач.

Да те видят тук, какъв си.  С твое позволение.

Какво мислите за партия Възраждане | Страница 2 | Predpriemach.com

Bildschirmfoto-2023-09-29-um-15-50-12.pn

току-що, АСПЕКТ написа:

Добре, айде един пост от предприемач.

Да те видят. С твое позволение.

Какво мислите за партия Възраждане | Страница 2 | Predpriemach.com

Bildschirmfoto-2023-09-29-um-15-50-12.pn

Да бе, казах ти, ама не съм се регвал зарад тях. 

Слаба ракия са, темата не върви. Няма бесни тролове като тебе, дето за тях нямало данъци, дефицит и режим на тока. 

• Автор
преди 7 минути, free... написа:

Ами купи си таблет може и роЗАв да не се мъчиш кат грешнаго Софроний хихи

Поскарвали сме се, 2 бана имам и там, ама чак соц тъпанари няма и един. 

Без бабички в темата - не върви приказка. Трябва да ме плашат с джендъри, бръснати крака и лошо образование. Нищо, че по соца образованието беше по-зле и от сега. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.