Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Teemo написа:

Даже не я знаех, тази дума.

Споко, бе - те ония, кратуните, още викат на Силициевата долина, силиккнова :) 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Добро утро!

Интересни факти за рибата клоун.

finding dory GIF

https://aquariumbg.com/forum/morski-obitateli/kakva-e-prirodata-na-ribata-kloun-v-konteksta-na-polovete/

Въпрос: Каква е природата на рибата-клоун в контекста на половете?

Отговор: Рибата клоун е хермафродит. Тя е първо без полова.

След това те сменят пола си от безполови на мъжки после на женски. Това е едно пътешетвие само напред, никога назад.

От безполова рибата клоун може да стане мъжка, но не може след това да стане безполова. И от мъжка, може да стане женска, но никога пак мъжка.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Интересни факти за рибата клоун.

https://aquariumbg.com/forum/morski-obitateli/kakva-e-prirodata-na-ribata-kloun-v-konteksta-na-polovete/

Въпрос: Каква е природата на рибата-клоун в контекста на половете?

Отговор: Рибата клоун е хермафродит. Тя е първо без полова. След това те сменят пола си от безполови на мъжки после на женски. Тов е едно пътешетвие само напред, никога назад. От безполова рибата клоун може да стане мъжка, но не може след това да стане безполова. И от мъжка, може да стане женска, но никога пак мъжка.

И какъв е извода ?

преди 4 минути, Нушо написа:

И какъв е извода ?

Няма връщане назад, ако станеш жена. Откъде да знам.

Просто казвам. Стана ми интересно. А иначе сигурно чисти океана. Рибата клоун. 

😁

🤔

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Няма връщане назад, ако станеш жена. Откъде да знам.

Просто казвам. Стана ми интересно. А иначе сигурно чисти океана. Рибата клоун. 

😁

🤔

Да те питам? Ако IvanKirov ти дойде на гости,къде ще го заведеш ?

преди 1 минута, Нушо написа:

Да те питам? Ако IvanKirov ти дойде на гости,къде ще го заведеш ?

С такива риби клоуни отбягвам да се срещам и говоря. Товарят ме негативно. Германия не е моята да идва, където си иска, границите са отворени, но не и у дома или пред дома. 

преди 1 минута, Нушо написа:

Гледам и   Гражданин има желание да идва на гости.

На гости? В никакъв случай. На картинка не искам да ги виждам такива.

преди 5 минути, bioid написа:

Ако бяха жени - да, добре са дошли.

И жени да са.  Деца, мъже, джендъри, жени, кучета, котки... Не търпя такива. Шушумиги.

преди 4 минути, bioid написа:

Е, още си млад... :)

Тук във форума преминах всякаква трансформация. Като енергията. Преминавам от една енергия в друга. 

Бях от село, после съм от град, после станах руски трол, сега съм млад, след 10 минути пенсионер. Утре ще съм джендър, в други ден ге.й, а по-късно и лесб.ийка.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Тук във форума преминах всякаква трансформация. Като енергията. Преминавам от една енергия в друга. 

Бях от село, после съм от град, после станах руски трол, сега съм млад, след 10 минути пенсионер. Утре ще съм джендър, в други ден ге.й, а по-късно и лесб.ийка.

И комунист !?! 😀

преди 13 минути, free... написа:

И комунист !?! 😀

Марксист по-точно.

Да не се бърка с този бълвоч от САЩ. Неомарксизмът.

https://lentata.com/page_22397.html

преди 44 минути, Нушо написа:

Гледам и   Гражданин има желание да идва на гости.

Aз нямам желание да гостувам на копейки. 

Нещо сте се объркали. В Германия ме настаняват в китни хотелчета, веднъж дори намазах в 4 звезден хотел от авио компанията. Отложиха полета заради снежна буря. 

Кво ще си приказвам с Аспект - как нямало данъци по соца, казармата творяла мъже, ама той не ги виждал на живо. Единствено бригадите ги признавам по соца, мързелив съм и ми бяха неприятни, но дават връзка на сополанкото с реалния живот. Че хлябът не идва от магазина. 

Подигравате се нещо, струва ми се. Нужникарчето вече не помни какво е лъгал сутринта. 5 ли 8 000 евро ли било сертифицирането за хигиенист...

Направо се смайвам от някои негови твърдения. Не съм запознат с нужниците, ама миналото лято взех 2 международни сертификата, без да дам и стотинка. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Aз нямам желание да гостувам на копейки. 

Нещо сте се объркали. В Германия ме настаняват в китни хотелчета, веднъж дори намазах в 4 звезден хотел от авио компанията. Отложиха полета заради снежна буря. 

Кво ще си приказвам с Аспект - как нямало данъци по соца, казармата творяла мъже, ама той не ги виждал на живо. Единствено бригадите ги признавам по соца, мързелив съм и ми бяха неприятни, но дават връзка на сополанкото с реалния живот. Че хлябът не идва от магазина. 

Подигравате се нещо, струва ми се. Нужникарчето вече не помни какво е лъгал сутринта. 5 ли 8 000 евро ли било сертифицирането за хигиенист...

Направо се смайвам от някои негови твърдения. Не съм запознат с нужниците, ама миналото лято взех 2 международни сертификата, без да дам и стотинка. 

https://www.springest.de/kn-marketing-consulting-seminare/fachwirt-fuer-gebaeudereinigung-knm

Ето на първа ръка 2000- 3000 евро семинар за чистач.  Немски не ти е чужд. Нали си висшист. Ще си го преведеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.