Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Толкова е голяма на живо.

Уникална гледка е.

Supermoon-rising.jpg

Не е толкова голяма на живо. Това са снимки от google на superimposed moon, абсурд да си го снимал "одеве".

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Щото имам 3 бана, заради тоя лъжлив, бесен трол!

Губил съм интервю, заради контузена ръка. Беше свързана с програмиране на яки роботи, в смисъл тия дето местят големи неща. Имало и физическа работа понякога, и не се класирах.

Нямаме. Тука и тоя, дето мрънка, че псувам шапкарите. Каза, че ги мрази повече и от мене. Т.е. всичко е точно, нормален човек не иска казарма, бригади с вечерна проверка и строяване, и Белене (о-в Персин). Фуражките целуват ръката, дето ги хранила, ама беше за сметка на 95% от останалия народ.

Не си казвал. Аз ти го казвам. Трол, и то некадърен. Не помниш кво си писал преди месец.

Няма ама чак толкоз смотани младежи, туй те издава, че не си такъв.

Защо да е заради мене?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не е толкова голяма на живо. Това са снимки от google на superimposed moon, абсурд да си го снимал "одеве".

Не съм го снимал. Ето тук е източника.

https://img.welt.de/img/wissenschaft/mobile159301984/5271359237-ci16x9-w1200/Supermoon-rising.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво трябва да докажа и на кого? Че живея в Берлин ли?

:D

Трябва да докажеш на Копейкин, че си струват трохите, дето ти ги подхвърля.

То верно, че нивото е много ниско при вас, ама ти си под нулата.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Щото имам 3 бана, заради тоя лъжлив, бесен трол!

Защо зареди него ? Той каква вина има за това ,че ти не си спазил правилата ? Правилата са за да се спазват ,нали си демократ и искаш демокрация ,спазването на правилата са в основата на демокрацията. Ако на вън в реала нарушиш правилата и бъдеш наказан този който е сигнализирал за твоето нарушение ли има вина или ти ?

Какво трябва да докажа и на кого? Че живея в Берлин ли?

:D

Нищо няма нужда да доказваш, вече достатъчно се изложи с купища глупости. Седиш в Берлин за 20 евро надница, семейството ти те било гледало, хвалиш копейките нон-стоп и т.н.. Изводите до които стигнах тази вечер ще останат дълго време.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Е, баня е имало. Градска баня.

Не знам дали го осъзнаваш, но си прав. Когато си прав, прав си. 'збийш ли. Под строй, с песен. И пешкир.

С леко перифразирране - "Човек само когато знае, че е прав, само той си знае к'во му е". "И животът му може да се преобърне на 360°" - от същия класик. Почти.

Защо да е заради мене?

Щото лъжеш по мой адрес, после като те напсувам, и докладваш.

Те такива мишки сте на рубладжийстата софра. Патриоти тип II, мрънкат за сандвичи със сирини.

Викаш ми предател съм бил, щото не искам казарма. Пък той менте патриота не служил, и не иска.

Аз ако съм предател, ти къв си?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Нищо няма нужда да доказваш, вече достатъчно се изложи с купища глупости. Седиш в Берлин за 20 евро надница, семейството ти те било гледало, хвалиш копейките нон-стоп и т.н.. Изводите до които стигнах тази вечер ще останат дълго време.

Не съм писал това. Не ми слагай твои думи в моята уста. Това са твоите фантазии.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Щото лъжеш по мой адрес, после като те напсувам, и докладваш.

Те такива мишки сте на рубладжийстата софра. Патриоти тип II, мрънкат за сандвичи със сирини.

Викаш ми предател съм бил, щото не искам казарма. Пък той менте патриота не служил, и не иска.

Аз ако съм предател, ти къв си?

Нямам спомени да съм те докладвал, може би само 1 път, но не си спомням. Но 3 пъти да съм те докладвал, нямам такива спомени. И дори да е така, пиши уважително.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Защо зареди него ? Той каква вина има за това ,че ти не си спазил правилата ? Правилата са за да се спазват ,нали си демократ и искаш демокрация ,спазването на правилата са в основата на демокрацията. Ако на вън в реала нарушиш правилата и бъдеш наказан този който е сиганлизирал за твоето нарушение ли има вина или ти ?

Като ми викате иванка, и всички обидни епитети. И то само заради щото, че не искам да живея като добитък. Вас що не ви банят?

преди 2 минути, Teemo написа:

Не виждаш ли че е правена ? И то, доста некадърно.

Не съм фотограф, не знам.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм писал това. Не ми слагай твои думи в моята уста. Това са твоите фантазии.

Не са изобщо моите фантазии. Толкова ти е бърза копейкова амнезия, че настъпва за 2 страници в най-бързо изписващата се тема:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

току-що, IvanKirov написа:

Като ми викате иванка, и всички обидни епитети. И то само заради щото, че не искам да живея като добитък. Вас що не ви банят?

Защото се казваш Иванка?

Нямам спомени да съм те докладвам, може би само 1 път, но не си спомням. Но 3 пъти да съм те докладвал, нямам такива спомени.

Единия път дори си призна.

Баш тая сутрин писа, че си на 2 часа надница, за 20 и нещо евро. 10 евро на час.

Преди 3 месеца писА, че си на 15 евро на час. Че се и скъсваше да ми подмяташ, къв съм бедняк край тебе.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не са изобщо моите фантазии. Толкова ти е бърза копейкова амнезия, че настъпва 2 страници  в най-бързо изписващата се тема:

Да, сам човек е трудно в чужбина. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Аз никога не съм си позволил да те обидя, както и някой друг от форума- въпрос на възпитание ,ако някой те е обидил защо не докладваш обидата му към теб ?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Единия път дори си призна.

Баш тая сутрин писа, че си на 2 часа надница, за 20 и нещо евро. 10 евро на час.

Преди 3 месеца писА, че си на 15 евро на час. Че се и скъсваше да ми подмяташ, къв съм бедняк край тебе.

Ми, бедняк си според стандартите на живот тук. 15 евро е нищо.

току-що, AAUUXX написа:

Аз никога не съм си позовлил да те обидя, както и някой друг от форума- въпрос на възпитание ,ако някой те е обидил защо не докладваш обидата му към теб ?

Щото не съм тънкообиден дъртугел, и щото докладването е само за соц изчадия.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да, сам човек е трудно в чужбина. 

Последно, нали си измислях? А след цитата и вече си "да".

Кажи ми що работиш за 800 лв в Германия като там беше уж заради парите. Ми то и във фастфуудовете в България ще изкарваш повече и няма да си тежест на семейството си. Какво изобщо правиш толкова време в Германия? От 1 година от както съм във форума те знам, че си нужникар, а сега разбирам и че за 800 лв работиш.

Нали ти казвам, не се връзва нищо та явно наистина основното ти е да си копейков трол.

преди 1 час, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Абе много страници сте изписали бре та едвам ги дочетох. Направо да има как ша напиша цяла книга, ама то па аз пиша много грозно, и едвали някой ша я чъте. И като гледам в хубавата спам темичка сте го обърнали и на дразги че някой си чистил кефи и тем подобни а друг се прави на такъв какъвто не е и си живее в някакъв си негов измислен свят направо нямам думи. Ама то вие си знаете де но все пак малко или много става смешно и поне според мен лично едвали някой има право да държи сметка на когото и дае какво бачка и как си изкарва парите. То и аз си бачкам ама за мен си де нямам си шеф горкия, аз и за седмица, си изкарвам предоволно а за месеца е то ще излезне сигурно като прехваляне от моя страна. Макар че необичам да се хваля а до колкото си спомням мисля че бях споделял част от заниманията ми и повечето са хобита но си действам и по тях де та и сега в последно време ептем се сдухвам щото ми е толкова акъла и нямам време да обърна внимание на другите ми ангажименти. Но както казах изкарвам си доволно и съм доволен на това  което си изкарвам и честно да си кажа въобще не ме вълнува чуждото гърне колко е дълбоко и как и от какво е изкарало еди какво си.

Ей го Влади - напълно достатъчно, за пенсионер.

8-bit-pixels-warrior-on-a-middle-age-world-932043443.png

Ми, бедняк си според стандартите на живот тук.

Не съм си коментирал доходите, и да, бедняк съм по принцип. Все още доходите ми са от заплата, което на 95 % гарантира бедност.

Останалите крадат от държавното.

току-що, IvanKirov написа:

Щото не съм тънкообиден дъртугел, и щото докладването е само за соц изчадия.

Значи в развитите демокрации в света ,дори САЩ когато сигнализирането за нередност или нарушаване на закона са в комунизъм ? Добра логика - браво :yanim:

Ейййййййййййййййййййййййййййййййй

Айде вървете в темата за комунистите беееееееееееееееееее

ебати заплатите ебати кенефите

давиеба в латерните - едно и също.

току-що, AAUUXX написа:

Значи в развитите демокрации в света ,дори САЩ когато сигнализирането за нередност или нарушаване на закона са в комунизъм ? Добра логика - браво :yanim:

Докладването е занятие недостойно, прилагат го само плужеци.

Толкоз!

преди 4 минути, Гражданин написа:

Последно, нали си измислях? А след цитата и вече си "да".

Кажи ми що работиш за 800 лв в Германия като там беше уж заради парите. Ми то и във фастфуудовете в България ще изкарваш повече и няма да си тежест на семейството си. Какво изобщо правиш толкова време в Германия? От 1 година от както съм във форума те знам, че си нужникар, а сега разбирам и че за 800 лв работиш.

Нали ти казвам, не се връзва нищо та явно наистина основното ти е да си копейков трол.

Не съм сам тук в Берлин - да, но другото е измислица. За каква тежест говориш? И кога съм казвал, че работя за 800 лв? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.