Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 24 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурно и в комсомола си бил. Какво беше. Чавдарче, пионерче, после идва комсомола. Май такава беше.

Дядка, имаш проблем. Поне 5-6 пъти го написах, в комсомол НЕ съм бил. 

Да знаеш, че ви личи от километри. Турбо деменция, дано поне не се напикаваш в леглото. Не ти мисля злото, без клоуни тоя форум няма да е интересен. 

Какво заболяване ти намериха, че не си служил?

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Писа ,че ще станеш на 40 скоро ?

И ти ли почна да лъжеш? Да не е заразно, като доносничеството? Къде съм писал такова?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Дядка, имаш проблем. Поне 5-6 пъти го написах, в комсомол НЕ съм бил. 

Да знаеш, че ви личи от километри. Турбо деменция, дано поне не се напикаваш в леглото. Не ти мисля злото, без клоуни тоя форум няма да е интересен. 

Какво заболяване ти намериха, че не си служил?

И ти ли почна да лъжеш? Да не е заразно, като доносничеството? Къде съм писал такова?

Хаха. Дядка съм бил станал сега. Какво беше другото, че не съм бил в Берлин ли. Не съм живял в соца, колко пъти да го напиша. Признавам си, за разлика от теб. Но съм продукт на соца. Както и ти.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ето какво си написал.

преди 49 минути, IvanKirov написа:

Скоро наближаваме 40 години

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ето какво си написал.

1989 + 40 години. Сигурно това е искал да напише.

току-що, АСПЕКТ написа:

Хаха. Дядка съм бил станал сега. Какво беше другото, че не съм бил в Берлин ли. Не съм живял в соца, колко пъти да го напиша. Признавам си, за разлика от теб.

Няма толкова сдухан младеж, като тебе. Не може да бъде да си млад, дори средна възраст не си. 

Наистина има руски ботове, платени, ама не 4 хилядници. Долнопробно качество, трето качество имаше по соца, квото може да се сглоби от боклук. 

Жалкари за минимална заплата. Понеже сте тъпи да си намерите достойни доходи, и троленето ви толкоз читаво!

баси грухните в зоокъта

свинята само грух грух, грух грух

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Живее в бъдещето ?

Откъде го знам. Но той е 1978 - 1980 година набор. Някъде там. Сигурен съм. По неговите описания.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Няма толкова сдухан младеж, като тебе. Не може да бъде да си млад, дори средна възраст не си. 

Наистина има руски ботове, платени, ама не 4 хилядници. Долнопробно качество, трето качество имаше по соца, квото може да се сглоби от боклук. 

Жалкари за минимална заплата. Понеже сте тъпи да си намерите достойни доходи, и троленето ви толкоз читаво!

И ти си на минимална заплата.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурен съм.

Единственото в което си сигурен е, че си неудачник. 

Сам го написа. 

Ходи ме доносничи сега, все едно аз съм ти виновен. 

Да беше служил поне, като другите безсмислени дядки. 

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

И ти си на минимална заплата.

Хихи, нарочно ли лъжеш, да те опсувам и после да ме банят?

За мин. заплата мога само да ги съжалявам тия, дето си берат плодовете от мързела като млади. 

Аз като съм учил вие сте щтракали с пръсти по чалготеките. 

преди 15 минути, AAUUXX написа:
преди 1 час, IvanKirov написа:

Скоро наближаваме 40 години

Скоро наближаваме 40 години, да се лутаме из пустинята, да измрете последните, родени в робство. 

Библията и аз не съм я чел, но основните идеи са ясни. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Скоро наближаваме 40 години, да се лутаме из пустинята, да измрете последните, родени в робство.

Добре това го разбрах, замени дизелака с хамила за да не луташ пеш в пустинята.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Единственото в което си сигурен е, че си неудачник. Сам го написа.  Ходи ме доносничи сега, все едно аз съм ти виновен.  Да беше служил поне, като другите безсмислени дядки.  Хихи, нарочно ли лъжеш, да те опсувам и после да ме банят? За мин. заплата мога само да ги съжалявам тия, дето си берат плодовете от мързела като млади.  Аз като съм учил вие сте щтракали с пръсти по чалготеките. 

Библията и аз не съм я чел, но основните идеи са ясни. 

Нали беше пионерче? Каква чалга преди 1989 година?

преди 2 минути, Teemo написа:

@АСПЕКТ да го трия ли ? https://aspect2023.weebly.com/

Че го бях забравил.

Нямам интернет от 1 седмица, чакам техник. В момента съм на мобилен. Не го трий. Не съм забравил. Видях си и проектите в училище. Попитах съучениците и те ми пратиха матриали.

Имам едни документи за писане и почвам, това което ми каза. Не съм забравил.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Как каква чалга - Хисарския поп е слушал

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Нямам интернет от 1 седмица, чакам техник. В момента съм на мобилен. Не го трий. Не съм забравил. Видях си и проектите в училище. Попитах съучениците и те ми пратиха матриали.

Имам едни документи за писане и почвам, това което ми каза.

То всъщност, ще трябва ти да си направиш акаунт и да си действаш.

Че този е през моя...

Много е лесно. wysiwyg

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Как каква чалга - Хисарския поп е слушал

Аха, като чавдарче с другарка в клас е слушал Урви, ЗБОГОМ!

765058724.jpg

Майката на Черната Златка: Стефан Данаилов пише "Сбогом" със "з" - Последни Новини от DNES.BG

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Чак не мога да повярвам какви омотани старци наемат от руското.

Пионерче ме завари демокрацията, а като учих висше мизерствах. Вие мятахте гюбеци по чалготеките.

Сега пищите, че ви скъпи баничките с маргарин.

Чудите се как да заробите младите, да ги задържите насила тука, и да им очерните живота. Все едно са ви виновни, че сте мързеливи и некадърни, и ви юркат за подаяния.

Вместо да мразиш ИТ-тата, да беше прочел 2 книги, да отидеш на 2 курса. Все за жуняр тестер щеше да се уредиш някъде.

Вместо да квичиш за Татовия, дето ви хрантутеше за сметка на инженери и лекари.

Само шапкари бяха добре по соца, освен червената буржоазия.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, като чавдарче с другарка в клас е слушал Урви ЗБОГОМ!

Не съм слушал, чалгията съм я мразил винаги.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Чак не мога да повярвам какви омотани старци наемат от руското. Пионерче ме завари демокрацията, а като учих висше мизерствах. Вие мятахте гюбеци по чалготеките. Сега пищите, че ви скъпи баничките с маргарин. Чудите се как да заробите младите, да ги задържите насила тука, и да им очерните живота. Все едно са ви виновни, че сте мързеливи и некадърни, и ви юркат за подаяния. Вместо да мразиш ИТ-тата, да беше прочел 2 книги, да отидеш на 2 курса. Все за жуняр тестер щеше да се уредиш някъде.

Вместо да квичиш за Татовия, дето ви хрантутеше за сметка на инженери и лекари.

Само шапкари бяха добре по соца, освен червената буржоазия.

Аз чета такива детски книжки. На някакъв си Tanenbaum, не е Иван Киров, все пак.

Някакъв неизвестен, не е като Иван Киров. Магистър, АйТи гуру. Но става за четене.

Андрю Таненбаум – Уикипедия (wikipedia.org)

culbQ&pid=ImgRaw&r=0

Според библейските мерки, още 6 години ще въртим из пустинята, докато изпука последният напикан боен дядка.

После ще си поемем свеж въздух.

large.888(9).jpg.a7c8a73620b82b28ee6bf0b74c6f33c9.jpg

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Според библейските мерки, още 6 години ще въртим из пустинята, докато изпука последният напикан боен дядка.

После ще си поемем свеж въздух.

large.888(9).jpg.a7c8a73620b82b28ee6bf0b74c6f33c9.jpg

Ох, сега и Библията намеси. Сигурно си и свещеник. Само кажи каква е връзката между комунизма, евреите,  племената на евреите, пустинята, египтяните и богатия в охолство като теб - Мойсей? 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Само кажи каква е връзката между комунизма, евреите,  племената на евреите, пустинята, египтяните и богатия в охолство като теб - Мойсей? Близък на фараона.

Както Мойсей е връткал евреите, 40 г. след като Бог им е подарил свободата, и ги хранил с манна небесна. Връткал ги за да умре последният роб по душа.

Тъй чакаме да стане 40 години откак се отървахме от робството на соца. Да заживеем нормално, като хората. Не някви старци да ми разправят за компресора, и как съм щял да служа, нищо, че вече го направих.

Те тия роби трябва да умрат, за да си поемем въздух.

Малко им остава Ванка, ще ги изтърпим още малко. Само злоба пръскат и завист.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Тая има акъл точно колкото на отбор "амеба" с капитан *посерков от мойсейково" То и за това сме до тука де!

преди 18 минути, Hristo52 написа:

Тая има акъл точно колкото на отбор "амеба" с капитан *посерков от мойсейково" То и за това сме до тука де!

Вие шапкарите колко акъл завъдихте под тия фуражки?

Каква е идеята да ни карате да акаме без врати, и да ходим некъпани? Тъй ли се прави боец, като ме отвлечете и държите като добитък?

После ми искате да ви се закълна, че ще си давам живота за вас.

Плюнка си не давам!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.