Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Гражданин написа:

Къде го казва това? Тоест чисти на няколко места ли? Или и други работи прави?

Може да не чисти на някоко места, всяка работа която е на 2 или 4 часа за да направиш нужните 8ч за ден. Всъщност това се нарича гъвкаво работно време и има хора които го предпочитат на запад този модел на работа.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Може да не чисти на някоко места, всяка работа която е на 2 или 4 часа за да направиш нужните 8ч за ден. Всъщност това се нарича гъвкаво работно време и има хора които го предпочитат на запад този модел на работа.

Като се каже "гъвкаво", то е гъвкаво обикновено в полза на работодателя, а не толкова защото служителите много искат да са "гъвкави", например ту в 10 вечерта, ту в 6 сутринта.

току-що, Гражданин написа:

Като се каже "гъвкаво", то е гъвкаво обикновено в полза на работодателя, а не толкова защото служителите много искат да са "гъвкави", например ту в 10 вечерта, ту в 6 сутринта.

Гъвкаво е за двете страни ,договаряш се и спазваш уговорените часове .

преди 2 минути, Гражданин написа:

Работещ на плаващо или гъвкаво работно време от един работодател е това, което пишеш.

току-що, AAUUXX написа:

Гъвкаво е за двете страни ,договаряш се и спазваш уговорените часове .

Тва е ясно, но в повечето случаи работникът е този който се съобразява с работодателя, а не обратното.

преди 1 час, AAUUXX написа:

PS: баси калпавата клавиатура - ше я сменям .

alt+shift да смениш от диалект на книжовен. хахаахааахахахах

Тва е ясно, но в повечето случаи работникът е този който се съобразява с работодателя, а не обратното.

Не и тук. И двете страни трябва да са съгласни.

току-що, Гражданин написа:

Няма как работодателя да се съобрази например на теб ако ти е удобно да работиш към 2-3ч след дискотеката. Часовете са в рамките на работния ден 8-17/18ч

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не и тук. И двете страни трябва да са съгласни.

Ок, а все пак какво друго работиш, че това попитах по-рано и някак си не ми се вързаха сметките ти как така работиш само за по 20 евро на ден?

преди 5 минути, Teemo написа:

alt+shift да смениш от диалект на книжовен. хахаахааахахахах

Така е ,но трудно се разбираме с ИИ на клавиатурата, все мисли че знае какво мисля аз да напиша.

преди 1 час, Гражданин написа:

Най - гъвкаво е между 9 и 11 . Усуквам се като лоза около стола, пия кафе и се чудя, с коя да се подпра.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ок, а все пак какво друго работиш, че това попитах по-рано и някак си не ми се вързаха сметките ти как така работиш само за по 20 евро на ден?

Това работя. Друго не ми позволяват да работя. Не ми е разрешено. 

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Пак ли за казармата говориш? 

Еми отговорих ти за банята бе. Копейковски трол си, изобщо не си за какъвто се представяш. Явно интелектът ти не стига за качествено лъготене. Скоро ще ти спрат кранчето, дори за копейковските зарзаватчии си прекалено зле и ти личи.

преди 35 минути, Teemo написа:

Ванка, така и така повтаряш едно и също - направи си един блог и само пускай линк.

Че много ни оака хубавата темичка.

Кое е едното и също, дето го повтарям?

За квантова физика също съм компетентен, на любителско ниво. Не се бъзикам.

Кво да пиша на бесни копейки и шапкари? Дето имаше един лаф, за хубава и тъпа мома. "Шах ли ще играете?" 🙂

преди 1 час, AAUUXX написа:

Така е ,но трудно се разбираме с ИИ на клавиатурата, все мисли че знае какво мисля аз да напиша.

Ти пишеш овца, то излиза уфсъ.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това работя. Друго не ми позволяват да работя.

Сигурно иска да го препоръчаш за такава работа ?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това работя. Друго не ми позволяват да работя. Не ми е разрешено. 

Питах те как свързваш двата края и не си казваш. Вече го сметнах 20 евро по 5 дни в седмицата е 100 евро на седмица. Толкова по 4 пъти за четирите седмици в месеца са 400 евро. Не знам защо се правиш на ударен. На помощи ли си там още или кво? Как живееш там с 800 лв, ти някаква пародия разиграваш с този отговор.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Еми отговорих ти за банята бе. Копейковски трол си, изобщо не си за какъвто се представяш. Явно интелектът ти не стига за качествено лъготене. Скоро ще ти спрат кранчето, дори за копейковските зарзаватчии си прекалено зле и ти личи.

Кво да пиша на бесни копейки и шапкари? Дето имаше един лаф, за хубава и тъпа мома. "Шах ли ще играете?" 🙂

Аз съм симпатизант и съм гласувал за ИТН. Не съм гласувал за Възраждане и не смятам да го правя. Оставям си с ИТН. 

Питах те как свързваш двата края и не си казваш. Вече го сметнах 20 евро по 5 дни в седмицата е 100 евро на седмица. Толкова по 4 пъти за четирите седмици в месеца са 400 евро. Не знам защо се правиш на ударен. На помощи ли си там още или кво? Как живееш там с 800 лв, ти някаква пародия разиграваш с този отговор.

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Той каза вече, работи на няколко места за да направи 8ч дневна надница .

Трънки работи, цял ден виси тука и хвали соц мизериите.

Ако чисти на 4 места няма да има време да диша.

току-що, АСПЕКТ написа:

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно,

Какво работи твоето семейство и само ти ли работиш само за 20 евро на ден? Здравословни проблеми ли имаш?

преди 59 минути, IvanKirov написа:

Кенефи, врати... Всички го знаем, те просто се заяждат.

Абсолютно сигурен съм - мразя ги, повече от теб.

току-що, IvanKirov написа:

Трънки работи, цял ден виси тука и хвали соц мизериите.

Ако чисти на 4 места няма да има време да диша.

Че да не чисти с мопа цял ден бре , чисти машина.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Какво работи твоето семейство и само ти ли работиш само за 20 евро на ден? Здравословни проблеми ли имаш?

Защо да имам здравословни проблеми? Работят няма да изпадат в детайли. Както казах, не обичам да пиша за личния си живот в публичното пространство, както Иван Киров го прави.

току-що, АСПЕКТ написа:

Нямам здравословни проблеми, защо да имам?

Имаш имаш.

Как се казваше там, да не ти стига акъла, ама да се напиняш.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм симпатизант и съм гласувал за ИТН. Не съм гласувал за Възраждане и не смятам да го правя. Оставям си с ИТН. 

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

Колкото повече лъжеш, толкова повече се овъртолваш.

Не знам за другите, ама аз помня като слон, и прекалено много стават логическите ти противоречия.

Дъртак на партийни подаяния си, друго обяснение нямам.

Нито си младеж, нито си в Берлин, нито си чистач.

Няма толкова сдухани младежи.

Мани го Киро Брейка, дето плюе новото поколение. Той го прави за пари. Ти за подаяния.

Аве хайтитата - имаше ли 10 битови игри ?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Имаш имаш. Как се казваше там, да не ти стига акъла, ама да се напиняш. Колкото повече лъжеш, толкова повече се овъртолваш.

Не знам за другите, ама аз помня като слон, и прекалено много стават логическите ти противоречия.

Дъртак на партийни подаяния си, друго обяснение нямам.

Нито си младеж, нито си в Берлин, нито си чистач.

Няма толкова сдухани младежи.

Мани го Киро Брейка, дето плюе новото поколение. Той го прави за пари. Ти за подаяния.

Това е целта. Сега ли чак схвана?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.