Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Мога да смятам бе нужникар, за 1600 евро месечно се пребиваш от търчене, след мопа и метрото.

Все повече ми е жал за теб, поне 12 ч. дневно си на крак, просто за да вържеш двата края.

Само не ми се връзва кой те пуска да чистиш в нечие работно време.

Всичко аз ли да издавам? Нали си бил в Германия. И си висшист. Жал не жал, това е положението. На всеки е(и)мигрант в Германия. Има и по-зле.

преди 19 минути, Kiеli написа:

мустак, виж какво се каня да зяпам

тоя е от вашите

https://www.imdb.com/title/tt20863760/

Прилича ми на един друг филм. За някакво момиче, което го държат в някакво мазе. Момичето го оставят на своите съседи, защото родителите ще пътуват за дълго някъде в друг град. И момичето  след оставянето го бият, плюят, .. гаврят. Такива неща. Гасят си фасовете.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, АСПЕКТ написа:

Всичко аз ли да издавам? Нали си бил в Германия.

Най - вече в Германия, макар в Берлин да не съм стъпвал.

Чистят преди или след работното им време, нещо ни послъгваш. Няма млад човек да се кефи на казарма или бригади с вечерна проверка и знаме.

Лъжеш ни нещо.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Най - вече в Германия, макар в Берлин да не съм стъпвал.

Чистят преди или след работното им време, нещо ни послъгваш. Няма млад човек да се кефи на казарма или бригади с вечерна проверка и знаме.

Лъжеш ни нещо.

Алооооо имам ключ, имам бадж. Защо да лъжа? Ехооо висшисте? Бил си в Германия друг път. Ясен си ми. Колкото знаеш за соц, толкова знаеш за Германия. Абсолютно 0. Нищо.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Алооооо имам ключ, имам бадж. Защо да лъжа? Ехооо висшисте? Бил си в Германия друг път. Ясен си ми.

Дядка на грантове си, 

няма толкоз смотан младеж, 

да иска младите да акат без врати, сам той да не иска да служи.

Нищо не се връзва, от туй дето пишеш.

На 4 места чистел, не излиза от форума.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Дядка на грантове си, 

няма толкоз смотан младеж, 

да иска младите да акат без врати, сам той да не иска да служи.

Нищо не се връзва, от туй дето пишеш.

Защо да не се връзва? Аз да не съм някакво чудовище, нали и аз съм работник в тази фирма дори и да има хора, фирмата която се чисти? Ти си единствения, който има предразсъдъци и не иска да говори с чиста. Аууу, аз говоря с чистача. С чудовището.  Аз Цезар, говоря с плебейте.

И си много зле. Казах ти върви си лекувай. Естествено е, че в Герамния не се задържа. Такива като теб не те искаме тук. Там ти е мястото в България и не идвай тук.

току-що, АСПЕКТ написа:

Защо да не се връзва? Аз да не съм някакво чудовище, нали и аз съм работник в тази фирма, която се чисти? Ти си единствения който има преразсъдици.

Овъртолваш се в лъжите си,

после като те псуват и доносничиш.

Бесен дъртак си на грантове, логиката това показва.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Овъртолваш се в лъжите си,

после като те псуват и доносничиш.

Бесен дъртак си на грантове, логиката това показва.

Първо не си бил в Берлин, второ Германия те отхвърля и то с право, да се върнеш в семейния коптор с 20 годишната си бричка в ... некое селце в България,  сам като куче в това селце, трето не си дишал соц въздух, а разправяш че едва ли не, че си гледал всичко от 1 ред на събитията. Малкия Тошко. И такъв човек да ми пише, че лъжа. Кое лъжа?

Да не се чудиш кой е Тошко. Защото не си живял тогава. 

Ей този момък.

%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Първо не си бил в Берлин, трето Германия те отхвърля и то с право, да се върнеш в семейния коптор с 20 годишната бричка, трето не си дишал соц въздух, а разправяш че едва ли не, че си гледал всичко от 1 ред на събитията. Малкия Тошко. И такъв човек да ми пише, че лъжа. Кое лъжа?

Не си много умен, поне 3 пъти писах на Тото в темата за музейния паткан. Катранякът е на повече от 20 г. Техниката за мен е средство, не самоцел. Ползвам я докато върши работа. От нови коли се впечатляват само чобани и чистачки с 40 г. стаж, и селски пръчки, които дирят банкомат с вибратор. Избягвам комуникация с олигофрени, дето ми гледат дрехите и колата. Работя по нещо много по-мащабно, дето не е за вашите глави. Копейковски. Не ви стига акъла за нещо по - абстрактно, от първичните полови белези. Като някакви кокошки сте. 

Имам имот в София, кво значи съм се върнал на село, отхвърлила ме Германия и квото там. В Германия не съм се напинял да ходя, немците са отвратителни шовинисти, вече са толкова затъпели, че не се работи с тях. 

Пълни некадърници са станали, нищо общо с дядовците им. 

За мое огромно съжаление, живях в соца. Днешното младо поколение е 100 пъти по-привилигировано. 

При нас борбата беше да си платим тока, за кафе с кОла няма. Турбо мизерия живях, затуй нямам поколение. Не бих причинил доброволно, живота който ми завещаха моите родители. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Да не се чудиш кой е Тошко. Защото не си живял тогава. 

Ей този момък.

Бе не го знам. И не ме интересува. 

Менте си, не може да си организираш лъжите като хората. 

За лъжене се иска акъл, какъвто не ти е дадено. 

Няма чак толкоз смотан младеж, за какъвто се представяш. 

И ти личи, че не си служил, нещо си бил нефелен и не са те взели. 

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Не си много умен, поне 3 пъти писах на Тото в темата за музейния паткан. Катранякът е на повече от 20 г. Техниката за мен е средство, не самоцел. Ползвам я докато върши работа. От нови коли се впечатляват само чобани и чистачки с 40 г. стаж, и селски пръчки, които дирят банкомат с вибратор. Избягвам комуникация с олигофрени, дето ми гледат дрехите и колата. Работя по нещо много по-мащабно, дето не е за вашите глави. Копейковски. Не ви стига акъла за нещо по - абстрактно, от първичните полови белези. Като някакви кокошки сте. 

Имам имот в София, кво значи съм се върнал на село, отхвърлила ме Германия и квото там. В Германия не съм се напинял да ходя, немците са отвратителни шовинисти, вече са толкова затъпели, че не се работи с тях. 

Пълни некадърници са станали, нищо общо с дядовците им. 

За мое огромно съжаление, живях в соца. Днешното младо поколение е 100 пъти по-привилигировано. 

При нас борбата беше да си платим тока, за кафе с кОла няма. Турбо мизерия живях, затуй нямам поколение. Не бих причинил доброволно, живота който ми завещаха моите родители. 

Бе не го знам. И не ме интересува. 

Менте си, не може да си организираш лъжите като хората. 

За лъжене се иска акъл, какъвто не ти е дадено. 

Няма чак толкоз смотан младеж, за какъвто се представяш. 

И ти личи, че не си служил, нещо си бил нефелен и не са те взели. 

След това Иваново писание, аз съм просто без коментар. Няма смисъл.  Joe Biden Shock GIF by GIPHY News

току-що, AAUUXX написа:

@IvanKirov ше те викат ли комунисти в казармата днеска  :rolleyes:

Не ти се разбира, пиян ли си?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не ти се разбира, пиян ли си?

Аз го разбирам. Явно е при теб.

Друсан ли си?

drugs GIF

току-що, AAUUXX написа:

Ти не си ли ?

ПишИ ако не грамотно, поне разбираемо!

Цитат

ше те викат ли комунисти в казармата днеска

Никак не мога да го разтълкувам. 

Дори ИИ не може да разтълкува, бозата в главата на робите, дето сте с ра ли у кенефи без врати. И искате да го причинявате на младите. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Дори ИИ не може да разтълкува, бозата в главата на робите, дето сте с ра ли у кенефи без врати. И искате да го причинявате на младите. 

Иван работи за немците.

Ексклузивни кадри.  Един работен ден на Иван от семейния коптор в село..Брезница.

pablo-escobar-alone.gif

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Комунистите са виновни за това ,че нищо не разбираш :speak:

Ти бот ли си ? Или радиоточка.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Пред ''ако'' има запетая.  '' Дето'' няма такава дума в съвременния книжовен българския език. Да продължавам ли? Кенеф липсва член.

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Те по принцип за всичко са виновни.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

И немците, затова се е върнал в България, да работи за немците с колеги от Бангладеш, Афганистан, Танзания, Пакистан, Турция... и да си харчи немска минимална заплата в България.

преди 2 минути, free... написа:

Те по принцип за всичко са виновни.

И за глобалното затопляне.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И немците, затова се е върнал в България, да работи за немците и да си харчи немска минимална  заплата в България.

Не ти е дадено да знаеш какво изкарвам и какво харча, и най-вече за какво. 

Не ти ли е неудобно да си дядка на хонорар в някое зачукано село, и да те изловят?

Не съм се върнал в БГ, защото не съм емигрирал. 

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Дето'' няма такава дума в съвременния книжовен българския език.

Слизам ви на нивото, бе дъртаци... Умишлено пиша разговорно. То и така ви иде свръх сили. Иде също не е издържано, по принцип се пише идва. 

преди 12 минути, Нушо написа:

Ти бот ли си ? Или радиоточка.

Не бе пенсиониран шапкар съм, дърт комундела пинтия, който заплашва с Макаровия, дето му го оставиха военните. Изолирал съм половината форум. 

Христо шапкаря, съм, който беснее като му покажат снимки от соц немотията. 

Или пък AUXX, с дебилните емотиконки след всеки пост. 

Не, кенефчия в Берлин съм, искам казарма ама да не е за мен. За 10 евро на час чистя, ама 2 часа дневно. 

Не се сещам кой точно бот съм. 

Не бе пенсиониран шапкар съм, дърт комундела пинтия, който заплашва с Макаровия, дето му го оставиха военните. Изолирал съм половината форум. 

Христо шапкаря, съм, който беснее като му покажат снимки от соц немотията. 

Или пък AUXX, с дебилните емотиконки след всеки пост. 

Не, кенефчия в Берлин съм, искам казарма ама да не е за мен. За 10 евро на час чистя, ама 2 часа дневно. 

Не се сещам кой точно бот съм. 

Е чак пък 10 евро. Нормата е към 15 евро на час. 10 евро на час беше, кога беше, сигурно Шрьодер беше канцлер. Там някъде. Герхард Шрьодер беше канцлер тогава, беше 10 евро на час.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.