Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Таз раута с доносите и възнаграждение за неплатени данъците било норма за САЩ и някой европейски държави :speak:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Таз раута с доносите и възнаграждение за неплатени данъците било норма за САЩ и някой европейски държави :speak:

Не на всякъде - имам впредвид - не във всички щати. Няма федерална разпоредба по въпроса

• Автор
преди 25 минути, NewRedDragon написа:

Тя, масата е много ефектна вечер, като светят страничните светодиоди...

Ааа супер, в другото отделение гледам нещо за бой те дирят хихи

днес освен да се натровя с люто нищо интересно

при вас?

• Автор
преди 2 минути, Тетя написа:

Юхууу 😅 

Поля Димитлер пак се хвали с десете научни титлин по поп фолк

преди 1 минута, petie1 написа:

Поля Димитлер пак се хвали с десете научни титлин по поп фолк

Къде това? Преди малко я мернах,че писала “учила съм и съм се развивала” 😅😅😅

• Автор
преди 7 минути, Тетя написа:

Ти пък какво си учила и развивала? Анче,яяяя не лъжи! 

Че да знаеш коя магистралка на Пайнер с кви прашки е? Малко ли е?

преди 2 минути, Тетя написа:

Къде това? Преди малко я мернах,че писала “учила съм и съм се развивала” 😅😅😅

Баш тва де

преди 1 час, Mediterranean написа:

Кво правите, папкате ли?

Папкаме. От пилето с ориз, остана ориз с ориз.

преди 7 минути, petie1 написа:

Че да знаеш коя магистралка на Пайнер с кви прашки е? Малко ли е?

Баш тва де

Оле,чакай да се върна да го прочета цялото тогава,че само бегло му хвърлих око..то нали си знаем,секс няма,няма да ходи на Франция и така 😁

преди 26 минути, Kiеli написа:

днес освен да се натровя с люто нищо интересно

при вас?

Вчера като се пребирахме с 2-те момченца които си ги забирам да побачкват с мен спряхме на едно заведение до Септември да хапнем. И аз си уметох 3 купи супичка, с топчета ама нещо не ми стигна, та си поръчах да ми направят 8 пържени яйца и викам на сервитьора че не ми стига и още съм гладен. Та пак си поръчах пържени яйца и салатка и тоя пич вика къде го тури толкова ядене бре. Та даже ми беше донесал в една купичка и люти чушки щото тези момченца с мен нагъваха корбанчета и аз си хапнах едно чушле. Ама то много люто та снощи до късно точно колко часа ще те излъжа ми лютеше и откачих и си казах повече люти чушки да не видя.

преди 12 минути, vlado1985 написа:

Ама то много люто та снощи до късно точно колко часа ще те излъжа ми лютеше и откачих и си казах повече люти чушки да не видя.

Следващият път ползвай водка. Само по този начин може да ти е вкусно лютото. :) 

:beer:

п.п С бира .... ефект .... хм  ... клони към нула .... :) 

Принципно класиката за лечение на махмурлук е: Бира с изключително люта шкембе чорба!!! :) 

п.п. С уиски или ракия не пробвай люто!!! -> Разваля вкусът на питието. :) 

преди 4 минути, dioib написа:

Следващият път ползвай водка. Само по този начин може да ти е вкусно лютото. :) 

:beer:

п.п С бира .... ефект .... хм  ... клони към нула .... :) 

Принципно класиката за лечение на махмурлук е: Бира с изключително люта шкембе чорба!!! :) 

п.п. С уиски или ракия не пробвай люто!!! -> Разваля вкусът на питието. :) 

Ооооо водка непомня откога не съм пил. И като цяло твърдото почти съм го отказал много рядко ако пийна, малко уиски иначе, само бири си лепя. А шкембе чорба необичам нещо изведнъж го намразих и вече да не го видя. Сега си наблягам на супички и кюфтаци а за татарски направо умирам както и за някоя свинска или пилешка пържолка.:turkey4:

преди 38 минути, vlado1985 написа:

Вчера като се пребирахме с 2-те момченца които си ги забирам да побачкват с мен спряхме на едно заведение до Септември да хапнем. И аз си уметох 3 купи супичка, с топчета ама нещо не ми стигна, та си поръчах да ми направят 8 пържени яйца и викам на сервитьора че не ми стига и още съм гладен. Та пак си поръчах пържени яйца и салатка и тоя пич вика къде го тури толкова ядене бре. Та даже ми беше донесал в една купичка и люти чушки щото тези момченца с мен нагъваха корбанчета и аз си хапнах едно чушле. Ама то много люто та снощи до късно точно колко часа ще те излъжа ми лютеше и откачих и си казах повече люти чушки да не видя.

аз това уж с хляб и диня го погасявах и пак беше баси лютото

ти наистина къде я побираш тая храна? :D

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Кое е фантазия бе лай... ъъъ нужникарче!

И аз не бих искал да съм виждал соц, ама на. Тъй  ми се паднало. Само 10 г. преди нас служеха по 2 г. и 3 м., та не съм от най-прецаканите. По времето на дядо ми и на война са ги водили. 

Клетвата за мене е унизителна, обаче по ВСВ са ги клели по 3 пъти. Веднъж за царя, веднъж за новия цар, и 3 за щастие, червените изверги. 

Кажи кое не е вярно за соца. И най-дивите копейки тука ти казаха. И данъци имаше, и ергенски  и самооблагане. И кел файда евтините банички, като ходехме след чужденците да им събираме шарените кенчета. Истинска Кола опитах чак прогимназията, инак израснахме с Алтай и Етър.

Къв соц па си виждал ти? Стига си се тикал в А група. 80 набор, 98 година в казармата. Какъв ти соц? 89 година си бил на 9 годинки. Виждал си на картинка и на видео.

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Къв соц па си виждал ти? Стига си се тикал в А група. 80 набор, 98 година в казармата. Какъв ти соц? 89 година си бил на 9 годинки. Виждал си на картинка и на видео.

Тъпанджийо, 85 пъти ти казах, че служих като магистър. Не съм служил 18 годишен. 

Много си жалък, лъжеш умишлено, после тичаш при модовете да ти обършат сопола. 

Дори да беше прав, 9 годинки са съвсем съзнателна възраст. Аз бях  и пионерче. 

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

...

Ооо, доайена! Ше омръ.

Расскажи, Снегурочка, как было...

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Тъпанджийо, 85 пъти ти казах, че служих като магистър. Не съм служил 18 годишен. 

Много си жалък, лъжеш умишлено, после тичаш при модовете да ти обършат сопола. 

Дори да беше прав, 9 годинки са съвсем съзнателна възраст. Аз бях  и пионерче. 

98 година ти каза, че си четял BASIC 6 в казармата. Според теб BASIC 6 кога излиза?  

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

98 година ти каза, че си четял BASIC 6 в казармата

Не съм казал кога съм го чел, и спри да лъжеш нагло!

Кенефчия!

току-що, IvanKirov написа:

Не съм казал кога съм го чел, и спри да лъжеш нагло!

Кенефчия!

Лъжеш най-нагло после се чудиш.

току-що, АСПЕКТ написа:

Лъжеш най-нагло после се чудиш.

Къде съм казал, че съм служил 98-ма?

Измисляш си и после що те псували!

• Автор
преди 2 часа, Тетя написа:

Оле,чакай да се върна да го прочета цялото тогава,че само бегло му хвърлих око..то нали си знаем,секс няма,няма да ходи на Франция и така 😁

И се хвалим колко сме учили все едно е с десет научни титли :D

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Магистрала 66 гледал ли си? Те там има един пич кат теб.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.