Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, petie1 написа:

И се хвалим колко сме учили все едно е с десет научни титли :D

Магистрала 66 гледал ли си? Те там има един пич кат теб.....

Аааа името ми е познато но нямам спомен да съм го гледал поне непомня де или явно вече бързо изкуфявам.:yanim::lol6:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, lebel написа:

Аннелизето ме дари с т'ва  spacer.png. И овощарството не я кефело. Е зат'ва не помагам.

едит: това което ме крепи е, че и @Тетя е в кюпа.

Е аз колко много мръщялки имам от АнаЛизето хихи

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Аааа името ми е познато но нямам спомен да съм го гледал поне непомня де или явно вече бързо изкуфявам.:yanim::lol6:

Свали и го виж, пича кат теб ще ти хареса даже мож ги бъзикаш така...

АнаЛизето хахахаха това е добро

анализирам го като смешката на форума :lol6:

преди 2 минути, petie1 написа:

Е аз колко много мръщялки имам от АнаЛизето хихи

Свали и го виж, пича кат теб ще ти хареса даже мож ги бъзикаш така...

Ами после ако не забравя ще го сваля. А днес какъв цирк беше та се спуках да се смея с тея пичове които си ги забирам да побачкват. Викам им айде да ходим, да плюскаме и онея аааа, не сме гладни и пак им викам айде бе и онея ъъъъ. И аз така ли на единия като му завъртях един хубав шамар зад врата та как изпляка едно хубаво само. И веднага и двамата в глас викат айде да мотаме щото умряхме от глад та ги водих на едно капанче да си ги угоя хубаво. А и аз съм такъв че необичам да ми отказват когато стане въпрос за плюскане.:yanim::turkey4:

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

@Teemo, гардероба е директен печат върху ПДЧ (бюджетна работа :) ), а масата принт стъкло 2х12 мм

image.thumb.jpeg.3bdbdc6df93a1569573c7bd38171e69a.jpeg

image.jpeg.f58923f053e8bd741ba8d3495119c78a.jpeg

Три дена съм тук някъде...

Warrior Ape.jpg

Добър вечер.

имам толкова дистра да пробвам

ама докато се наканя излизат нови версии

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

Аз няма нужда да правя. Виждам, че има заинтересовани страни. Те да направят. Аз всяка една професия уважавам и не се подигравам. Или да се гавря с дадения човек, само защото работи някаква професия.

Ама защо мислиш, че някой се гаври с теб? На мен даже ми е любопитно какво точно работиш, как минава работния ден и т.н. Даже наскоро ти бях казал, че не те обиждам. Дори направих анализ, че спрямо качеството на живота, заплащането и т.н. в Германия за този труд, ако го полагаш на някое китно местенце като някоя жп гара в Баварските Алпи, която трябва да пръскаш с парфюми след точните немци, които ползват wc-то чат-пат преди влака си забързани за работа... Ами че то даже не изглежда зле, даже не е никак лоша професия, не е като да се разправяш с "хората" като у нас, такива, каквито както днес писаха, които режат седалките на новите вагони на БДЖ с нож... Даже самият ти каза, че не е и лесно да се почне и т.н. и т.н. Ето го мнението ми, ако си го пропуснал. Може да не сме приятели, но това не значи, че ти се подигравам.

на 18.09.2023 г. в 9:43, Гражданин написа:

Няма от какво да се обиждаш. 3000 евро са си 3000 евро. Просто натъртвам как въпреки че все намират причини за нещо да плюят Западна Европа, много наши сънародници дават мило и драго да се наредят на западни оферти за работа и жовот и да се възползват от тамошния стандарт. Стоят на хубаво, западно, европейско, а по форуми създават впечатление че са върли източно православни и възхваляват колко хубаво било на изток и все не им стиска там да търсят реализация. Даже се избиват за позиция нужникар в ЕС. 50 души за една WC позиция, хора с висше образование и т.н.. Даже работата може да не е лоша на места, например на някоя китна гара в Баварските Алпи като на снимката по-долу. Няма следи от почистени спинцовки в тоалетните рула, опорвъщано и т.н.. Основните клиенти са спретнато облечените точни хора, отиващи на работа и усмихващи ти се, а ти само трябва да поддържаш WC-то след тях в определни пикови часове и да мирише на френски парфюми. Може да ходиш с колело на работа и да дишаш чист въздух...

xdeutschlands-hoechstgelegender-bahnhof-

преди 10 минути, Гражданин написа:

Ама защо мислиш, че някой се гаври с теб? На мен даже ми е любопитно какво точно работиш, как минава работния ден и т.н. Даже наскоро ти бях казал, че не те обиждам. Дори направих анализ, че спрямо качеството на живота, заплащането и т.н. в Германия за този труд, ако го полагаш на някое китно местенце като някоя жп гара в Баварските Алпи, която трябва да пръскаш с парфюми след като просто точните немци минават чат-пат преди влака забързани за работа... Ами че то даже не изглежда зле, даже не е никак лоша професия, не е като да се разправяш с "хората" като у нас, такива, каквито както днес писаха, които режат седалките на новите вагони на БДЖ с нож... Даже самият ти каза, че не е и лесно да се почне и т.н. и т.н. Ето го мнението ми, ако си го пропуснал. Може да не сме приятели, но това не значи, че ти се подигравам.

Това, което мислите, че са чистачите в България, някакви ромки с метли обикалят улиците и опушват, дигат прах не съм виждал тук. А такаво място със спринцовки, бири по земята, кондоми, някакви пияници обикалят и да им чистя повръщането, примерно след бирфеста в Байерн или в някаква дискотека в Берлин, аз лично няма да приема да работя на такова място. Който иска да работи. Желая му късмет, воля и много успехи.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Това, което мислите, че са чистачите в България, някакви ромки с метли обикалят улиците и опушват, дигат прах не съм виждал тук. А такаво място със спринцовки, бири по земята примерно след бирфеста в Байерн или някаква дискотека в Берлин, аз лично няма да приема да работя на такова място.

Да, вярно е че в България тази работа обикновено е за ромкините, но Германия не е България. Не случайно и ми стана любопитно дали не работиш на някое китно място като описанието ми на жп гарата в Баварските Алпи? Разкажи повече каква е работата. Няма да го ползвам срещу теб.

преди 1 час, Гражданин написа:

Да, вярно е че в България тази работа обикновено е за ромкините, но Германия не е България. Не случайно и ми стана любопитно дали не работиш на някое китно място като описанието ми на жп гарата в Баварските Алпи? Разкажи повече каква е работата. Няма да го ползвам срещу теб.

Ми, като пример мога да ти дам, място в фабрика на 2 етажа.

Идва домоуправителя и пазача, отключва, спира алармата и се почва. Докато дойдат работниците на фабриката към 10 часа сутринта обикновено, а чистачите си тръгват. Няма много за разказване. Чистене, каквото окото ти види по тази сграда. Прахосмукачка там, където видиш текстил, събираш боклука навсякъде, където има кошче и сменяш торбичка за смет с нова торбичка за смет, боклука е разделен, хартия и общ боклук, моп там, където няма текстил, метла там, където няма текстил, паяжини по ъглите навсякъде, мръсните чинии, мръсната посудата се слага в съдомиялната, след като чистите чинии се слагат в шкафа в кухнята... Масите се бършат, долу моп. Шкафът се бърше, хладилника също.  Столовата там където е кухнята е това, стълбите моп, коридорите прахосмукачка, защото е от мокет, склада моп, стаите прахосмукачка, офисите прахосмукачка и вашето любимо нещо тоалетните...

Съответно 2 кофи. Едната за кухнята и едната за банята. За другите се ползва кофата за тоалетната.

Водата е само в стаята на чистача, мръсната вода се хвърля пак там. Нямаш право навън да хвърляш водата.

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

• Автор
преди 2 часа, Kiеli написа:

АнаЛизето хахахаха това е добро

анализирам го като смешката на форума :lol6:

Само една буква ама доста смях

преди 2 часа, free... написа:

Добър вечер.

Оо добър вечер

Направо ми се дорева, в темата за батериите.

Влади, този е за теб.

• Автор

Абеее тая берковска принцеса без кайма още ли не може да зацепи съм човек с увреждане?

на 26.09.2023 г. в 19:36, Емил Костов написа:

Много добър психолог съм аз. 

Цитат

Интервю за работа. - Писали сте в CV-то си, че сте били работник в социалната сфера, както и психолог... Бихте ли обяснили по-подробно? - Барман.

:) 

• Автор

Добро утро!

преди 9 часа, АСПЕКТ написа:

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

С 20 и нещо евро, 400 и нещо месечно, как си плащаш наема и режийните?

добро утро

днес ще си издиря други спагети със сосче ама тоя път да не са люти :D

преди 48 минути, IvanKirov написа:

С 20 и нещо евро, 400 и нещо месечно, как си плащаш наема и режийните?

4 такива фирми и обикаляш Берлин. Който е по-голям от София и по-голям от Париж. 10 пъти по-голям от Париж.  Примерно може разстоянието е да е 40 км.  Не можеш ли да смяташ? Таблица за умножение? 4 по 2 колко е? Или търсиш 2 места по 4 часа.  И май се получава ? 🤔 Ех, висшо! 😟

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

4 такива фирми и обикаляш Берлин. Който е по-голям от София и по-голям от Париж. 10 пъти по-голям от Париж.  Примерно може разстоянието е да е 40 км.  Не можеш ли да смяташ? Таблица за умножение? 4 по 2 колко е? Или търсиш 2 места по 4 часа.  И май се получава ? 🤔 Ех, висшо! 😟

Мога да смятам бе нужникар, за 1600 евро месечно се пребиваш от търчене, след мопа и метрото.

Все повече ми е жал за теб, поне 12 ч. дневно си на крак, просто за да вържеш двата края.

Само не ми се връзва кой те пуска да чистиш в нечие работно време.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.