Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 час, IvanKirov написа:

Вие шапкарите колко акъл завъдихте под тия фуражки?

Каква е идеята да ни карате да акаме без врати, и да ходим некъпани? Тъй ли се прави боец, като ме отвлечете и държите като добитък?

После ми искате да ви се закълна, че ще си давам живота за вас.

Плюнка си не давам!

Акаш без врата? И защо не се къпиш? Чакаш някой като Полина от Берковица да те изкъпи ли? 🤔

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Вчера старшината рече, | (2)
вчера старшината рече:| (2)
"Ти в казармата си вече !" |
Няма вече мама, тати,
има тежки автомати.
Няма вече скара, бира,
има тичай по баира.
Няма вече гаджета любезни,
има танкове железни.
Вчера старшината рече:
"Уволняваме те вече !"
Няма вече тежки автомати,
има вече мама, тати.
Няма вече тичай по баира,
има само скара, бира.
Няма вече танкове железни,
има гаджета любезни.
На ти, старши и мотора,
карай си го в коридора !
На ти, старши и колана,
обеси се на тавана !
На ти, старши и дюшега,
постели си го в ковчега !

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Акаш без врата? И защо не се къпиш? Чакаш някой като Полина от Берковица да те изкъпи ли? 🤔

Бай Ристу шапкаря, от съседната рота. Който се дърви тука, много го бил помазал соца. Нужниците им нямаха врати, ама не счупени недоправени. Ей тъй фабрично, бяха проектирани да нямат врати.

Соцът е обратно на еволюцията. От човека - добитък прави. Като гледам е необратимо, трябват 40 г. да се сменят поколението. 12 ст. им било рогчето баси, бозичката 8. Пък дето блъскат цял живот ангария, не го броят.

• Автор
преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Нали беше пионерче? Каква чалга преди 1989 година?

Апокрифните песни са се пеели и по соца бре от тях по късно се ражда любимия на фройлан Димитлер стил чалга

преди 9 минути, petie1 написа:

Апокрифните песни са се пеели и по соца бре от тях по късно се ражда любимия на фройлан Димитлер стил чалга

Тоя е рядко побъркан дядкис, никакъв чистач младеж не е. 100 пъти му казах, че през средношколството и студенцията ми, наборите им са клечали по чалготеките. Не са много по-дърти от мене. Квичат, щото ги отхвърля животът, тия с телефоните с копчета. Дето се и хвалят колко са прости.

Копейките си имат тролове на щат, дори скрийншотове ни показа Гунчева. За жълти стотинки вербуват новите поколения, колко било хубаво да не ги пускат по границите, да правят сапунки чак до детската градина на детето си, да си дават 70% от дохода на такива като Трактора.

Като казвам, че са по-вредни и от ДПС, това имам предвид.

• Автор
преди 9 минути, IvanKirov написа:

Тоя е рядко побъркан дядкис, никакъв чистач младеж не е. 100 пъти му казах, че през средношколството и студенцията ми, наборите им са клечали по чалготеките. Не са много по-дърти от мене. Квичат, щото ги отхвърля животът, тия с телефоните с копчета. Дето се и хвалят колко са прости.

Копейките си имат тролове на щат, дори скрийншотове ни показа Гунчева. За жълти стотинки вербуват новите поколения, колко било хубаво да не ги пускат по границите, да правят сапунки чак до детската градина на детето си, да си дават 70% от дохода на такива като Трактора.

Като казвам, че са по-вредни и от ДПС, това имам предвид.

Ами аз съм от Чалгаград та знам доста за чалгата първо у нас се пееха турбо чалгиите преди да стигне до другата част на страната хихи :)

Редактирано от petie1 (преглед на промените)

преди 1 час, free... написа:

Има и други слънчеви системи не е сама нашата "Млечния път".

Поправи се...

преди 1 минута, Teemo написа:

Поправи се...

?

• Автор
преди 7 минути, free... написа:

?

Млечния път е галактика а не слънчева система аз ти го загатнах

Ааа, извинявам се, сега мисля за други неща. Верно ли така го написах.

Млечният път е част от един от ръкавите на Галактиката, в която се намира нашата звездна система (наричаме я Слънчева по името на единствената й звезда), която част се вижда на нощното небе, ако не си в голям град.

"Галактика" преведено е "Млечен (път)".

Готово, редактирах за да не ми се смее Ането.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Бай Ристу шапкаря, от съседната рота. Който се дърви тука, много го бил помазал соца. Нужниците им нямаха врати, ама не счупени недоправени. Ей тъй фабрично, бяха проектирани да нямат врати.

Соцът е обратно на еволюцията. От човека - добитък прави. Като гледам е необратимо, трябват 40 г. да се сменят поколението. 12 ст. им било рогчето баси, бозичката 8. Пък дето блъскат цял живот ангария, не го броят.

Е, баня е имало. Градска баня.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

• Автор
преди 7 минути, rado_svet написа:

Млечният път е част от един от ръкавите на Галактиката, в която се намира нашата звездна система (наричаме я Слънчева по името на единствената й звезда), която част се вижда на нощното небе, ако не си в голям град.

"Галактика" преведено е "Млечен (път)".

Правилно казваш

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

О баня о кеф...

Селскатата баня голям кеф ...

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Робът няма право да напуска имението без разрешение на господаря, освен това поделението беше в село. Т.е. баня няма  за горките редници по неволя.

Христо шапкаря окрадил всичко до което се докопал.

преди 55 минути, IvanKirov написа:

Робът няма право да напуска имението без разрешение на господаря, освен това поделението беше в село. Т.е. баня няма  за горките редници по неволя.

Христо шапкаря окрадил всичко до което се докопал.

Пак ли за казармата говориш? 

Ванка, така и така повтаряш едно и също - направи си един блог и само пускай линк.

Че много ни оака хубавата темичка.

преди 19 часа, АСПЕКТ написа:

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

Нещо не ми се връзва обаче, ако работиш за 20 евро на почистване и го правиш 5 дни в седмицата, седмично изкарваш по 100 евро на седмица, 4 седмици в месеца това са 400 евро. Как свързваш двата края?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Нещо не ми се връзва обаче, ако работиш за 20 евро на почистване и го правиш 5 дни в седмицата, седмично изкарваш по 100 евро на седмица, 4 седмици в месеца това са 400 евро. Как свързваш двата края?

Що за въпрос - очетворява ги за седмица в играта тука има ,тука  нема - де е топчето, класическа игра за олихвявяне и финансови транзакции.

току-що, AAUUXX написа:

Що за въпрос - очетворява ги за седмица в играта тука има ,тука  нема - де е топчето, класическа игра за олихвявяне и финансови транзакции.

Нека той да си каже, че ми е интересно.

току-що, Гражданин написа:

Нека той да си каже, че ми е интересно.

Той каза вече, работи на няколко места за да направи 8ч дневна надница .

току-що, AAUUXX написа:

Той каза вече, работи на няколко места за да направи 8ч дневна надница .

Къде го казва това? Тоест чисти на няколко места ли? Или и други работи прави?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.