Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да имам здравославни проблеми? Работят няма да изпадат в детайли. Както казах, не обичам да пиша за личния си живот в публичното пространство, както Иван Киров. 

Ами ако си здрав и прав младеж или даже и да си 40 годишен девственик, което няма значение, да работиш за 20 евро на ден и да тежиш на семейството си при всичките тия оплакваници тук във форума как си се бил мъчил на запад "заради парите", а сега се оказва че пари даже и не изкарваш ми си на помощи от семейството си... Еми, какво да предположа?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ами ако си здрав и прав младеж или даже и да си 40 годишен девственик, което няма значение, да работиш за 20 евро на ден и да тежиш на семейството си при всичките тия оплакваници тук във форума как си се бил мъчил на запад "заради парите", а сега се оказва че пари даже и не изкарваш ми си на помощи от семейството си... Еми, какво да предположа?

Каквото си искаш. Разгърни въображението си.

А добър ви вечер.:bye1:Абе много страници сте изписали бре та едвам ги дочетох. Направо да има как ша напиша цяла книга, ама то па аз пиша много грозно, и едвали някой ша я чъте. И като гледам в хубавата спам темичка сте го обърнали и на дразги че някой си чистил кефи и тем подобни а друг се прави на такъв какъвто не е и си живее в някакъв си негов измислен свят направо нямам думи. Ама то вие си знаете де но все пак малко или много става смешно и поне според мен лично едвали някой има право да държи сметка на когото и дае какво бачка и как си изкарва парите. То и аз си бачкам ама за мен си де нямам си шеф горкия, аз и за седмица, си изкарвам предоволно а за месеца е то ще излезне сигурно като прехваляне от моя страна. Макар че необичам да се хваля а до колкото си спомням мисля че бях споделял част от заниманията ми и повечето са хобита но си действам и по тях де та и сега в последно време ептем се сдухвам щото ми е толкова акъла и нямам време да обърна внимание на другите ми ангажименти. Но както казах изкарвам си доволно и съм доволен на това  което си изкарвам и честно да си кажа въобще не ме вълнува чуждото гърне колко е дълбоко и как и от какво е изкарало еди какво си.

преди 8 минути, Гражданин написа:

И къде съм се оплаквал? По-скоро ядосвания.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ами ако си здрав и прав младеж или даже и да си 40 годишен девственик, което няма значение, да работиш за 20 евро на ден и да тежиш на семейството си при всичките тия оплакваници тук във форума как си се бил мъчил на запад "заради парите", а сега се оказва че парои не изкарваш ми си на помощи от семейството си... Еми, какво да предположа?

Мани го тоя сенилник, беше писал, че работел за 15 (ПЕТНАДЕСЕТ) евро на час.

Нито се ходи по 200 интервюта в Германия, нито е стъпвал в самолет, като го гледам.

Добре, че не се разпространява мирис по нета. Имаше един такъв досадник, виси на касата в Комет, пуснал си телевизия на телефона, и продавачката се чуди какво да го прави. От комарите са по-зле.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Това е целта. Сега ли чак схвана?

Скоро Копейкин ще те изрита, при Пасков, Ченалова, Гунчева, и още стотици дето му движеха пропагандата.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И къде съм се оплаквал?

Не спря да ревеш за соц икономиката бе, не спря да квичиш от джендъри. У селото ви не сте виждали джендър на живо.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Нито се ходи по 200 интервюта в Германия, нито е стъпвал в самолет, като го гледам.

Добре, че не се разпространява мирис по нета. Имаше един такъв досадник, виси на касата в Комет, пуснал си телевизия на телефона, и продавачката се чуди какво да го прави. От комарите са по-зле.

Скоро Копейкин ще те изрита, при Пасков, Ченалова, Гунчева, и още стотици дето му движеха пропагандата.

Не съм от село, а от град. Не съм писал, че работя за 15 евро на час. Нито съм писал, че съм ходил на 200 интервюта. Но продължавай да фантазираш.

Другото е просто абсурдно и ми е под нивото даже да го коментирам.

преди 11 минути, Teemo написа:

Аве хайтитата - имаше ли 10 битови игри ?

Не.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не съм от село, а от град. Не съм писал, че работя за 15 евро на час. Нито съм писал, че съм ходил на 200 интервюта.

Хихи, вече забравил какво дрискал по темите.

Казах ти, че не ставаш за трол!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Защо гледаш в паничката на другите ,а не в своята ?

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не.

Хихи, вече забравил какво дрискал по темите.

Казах ти, че не ставаш за трол!

Кога съм казвал, че съм трол? Или съдиш по себе си?

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм от село, а от град. Не съм писал, че работя за 15 евро на час. Нито съм писал, че съм ходил на 200 интервюта. Но продължавай да фантазираш.

Другото е просто абсурдно и ми е под нивото даже да го коментирам.

Всъщност баш това как си минавал интервюта, за да се класираш за нужникар съвсем наскоро го писа това и смея да твърдя, че нямам амнезия, но сега не ми се рови в последните ти 1000 мнения. И наистина е съмнтелна историята ти как работиш за 800 лв в Германия и като ти казах, че сметките ти не излизат изведнъж съчини и как всъщност със семейството ти сте там и си помагате и т.н.. Отделно, че наистина си тролиш в политическите теми в полза на копейките въпреки опитите си да замазеш, че си бил от ИТН. Какво ИТН и какви 5 лв след като хвалиш копейките т.н.?

Хора днес в Берлин има страхотна Луна да се стъмни малко и ще опитам да я снимам. Но сигурно в нета има снимки.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Хора днес в Берлин има страхотна Луна да се стъмни малко и ще опитам да я снимам. Но сигурно в нета има снимки.

157e91a3-d5b9-4d20-9083-210d29eb7105.jpe

преди 2 минути, Гражданин написа:

Всъщност баш това как си минавал интервюта, за да се класираш за нужникар съвсем наскоро го писа това и смея да твърдя, че нямам амнезия, но сега не ми се рови в последните ти 1000 мнения. И наистина е съмнтелна историята ти как работиш за 800 лв в Германия и като ти казах, че сметките ти не излизат изведнъж съчини и как всъщност със семейството ти сте там и си помагате и т.н.. Отделно, че наистина си тролиш в политическите теми в полза на копейките въпреки опитите си да замазеш, че си бил от ИТН. Какво ИТН и какви 5 лв след като хвалиш копейките т.н.?

С Иван Киров имате ли роднинска връзка?

Младеж, завършил университет и постъпил на работа във фирма. На втория ден шефът го извикал и попитал:
- Ти силен програмист ли си?
- Как да ви кажа?
- Е силен ли си?
- В общи линии, да.
- Тогава ще се заемеш с преместването на компютрите.

току-що, NewRedDragon написа:

.....я тв кулата.... Има ли го още ресторанта в "кълбото"?

Да. Има го. 

Северна Корея скоро ще отоври границите си за чужденци ,за сега само един китайски е туроператора който предлага тази екскурзия.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

.....я тв кулата.... Има ли го още ресторанта в "кълбото"?

Home - Berliner Fernsehturm (tv-turm.de)

току-що, NewRedDragon написа:

Леле, как се бях наквасил там.....:lol6:Чак бях забравил, че се върти и станах за резил с въпросите си :) 

sphere-restaurant.jpg.webp

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Толкова е голяма на живо.

Supermoon-rising.jpg

Хубава луна ,не знам защо но винаги такава луна я асоцирам с вук под нея който вие :rolleyes:

Меню

Microsoft Word - SPEISEKARTE HERBST ABEND.docx (tv-turm.de)

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Хубава луна ,не знам защо но винаги такава луна я асоцирам с вук под нея който вие :rolleyes:

Нямам изток и трябва да изляза навън, на улицата. Току-що се стъмни.

Sonne und Mond heute in Berlin, Deutschland (timeanddate.de)

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Еха - вече работят до 11. Преди беше до 9.30 заради асансьора....

Все още не съм бил там. Отбягвам да ходя на Алекса. Квартал центъра също отбягвам.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

157e91a3-d5b9-4d20-9083-210d29eb7105.jpe

Очевидно вадиш рандом снимка, която не си снимал ти, така че с това не доказваш нищо. 

преди 32 минути, AAUUXX написа:

Защо гледаш в паничката на другите ,а не в своята ?

Щото имам 3 бана, заради тоя лъжлив, бесен трол!

преди 16 минути, AAUUXX написа:

Младеж, завършил университет и постъпил на работа във фирма. На втория ден шефът го извикал и попитал:
- Ти силен програмист ли си?
- Как да ви кажа?
- Е силен ли си?
- В общи линии, да.
- Тогава ще се заемеш с преместването на компютрите.

Губил съм интервю, заради контузена ръка. Беше свързана с програмиране на яки роботи, в смисъл тия дето местят големи неща. Имало и физическа работа понякога, и не се класирах.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

С Иван Киров имате ли роднинска връзка?

Нямаме. Тука и тоя, дето мрънка, че псувам шапкарите. Каза, че ги мрази повече и от мене. Т.е. всичко е точно, нормален човек не иска казарма, бригади с вечерна проверка и строяване, и Белене (о-в Персин). Фуражките целуват ръката, дето ги хранила, ама беше за сметка на 95% от останалия народ.

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Кога съм казвал, че съм трол? Или съдиш по себе си?

Не си казвал. Аз ти го казвам. Трол, и то некадърен. Не помниш кво си писал преди месец.

Няма ама чак толкоз смотани младежи, туй те издава, че не си такъв.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Очевидно вадиш рандом снимка, която не си снимал ти, така че с това не доказваш нищо. 

Какво трябва да докажа и на кого? Че живея в Берлин ли?

:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.