Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Млъкниииииии 😫😠

Що? Викаш попа, той кръсти каймата на соя и всичко е ОК.... Ти да не си на диета, някаква? Недей бе, жено....природата си иска нейнито...лато козата :) 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

През нощите вече гладувам, че преди чипсче, снаксче, шоколадче и каквото си намеря по шкафовете. Ся твоята рецепта така ми изостри апетита , че и с кайма ще го хапна, хич не ме интересува.😋🤤

преди 3 минути, Mediterranean написа:

През нощите вече гладувам, че преди чипсче, снаксче, шоколадче и каквото си намеря по шкафовете. Ся твоята рецепта така ми изостри апетита , че и с кайма ще го хапна, хич не ме интересува.😋🤤

Има вариант и без месо - 1 към 3 сирене (извара) и кашкавал. Едно яшце - бъркаш яко с копър. Ако се наложи - малко брашно. Пълниш цветовете от тиквички с тая плънка и панираш в стандартана паста патьофри 

Изглежда като кафе, мирише та кафе и няма нищо общо със кафе!

Що е то?

Добро утро!

П.п. И пише, че е кафе.:D

• Автор

Добро утро

преди 2 часа, Звяра! написа:

Що е то?

Добро утро!

Менте кафе

преди 10 часа, parmobil написа:

Чандлър трябва да влезе в задължителната литература.

Сети ме  за удоволствието някога, да се запозная, заедно с Марлоу, с Малой Лоса. Доставих си го пак. Даже помнех част от описанията/репликите... трудно е да  се забравят. Благодаря!

Цитат

...

... „При Флориан“. Някакъв мъж също гледаше надписа. Втренчил се бе в прашните прозорци с унес, също като дрипав емигрант, който за пръв път зърва Статуята на свободата. Бе едър мъж, но не по-висок от два метра и не по-широк от камион за бира. Стоеше на около три метра от мен. Ръцете му висяха свободно и между огромните му пръсти димеше забравена пура.

Стройни, кротки негри сновяха по улицата и го стрелкаха с коси погледи...

...

Вратите се върнаха обратно и застанаха почти неподвижни. Преди да спрат да се движат напълно, те се отвориха отново рязко навън. Нещо прелетя през тротоара и се приземи в канавката между две паркирани коли. Приземи се на ръце и колене, като издаваше високи жални звуци, подобно на притиснат в ъгъла плъх.

...

Тишина. Движението се поднови. Пристъпих към двойните врати и застанах пред тях. Сега те бяха неподвижни. Не ми беше работа, но аз ги разтворих и надзърнах.

Една ръка, в която можех да седна, се подаде от сумрака и така ме сграбчи за рамото, че го смачка. После ръката ме вмъкна през вратите и небрежно ме повдигна с едно стъпало. Огромното лице ме огледа. Дълбок мек глас ми каза спокойно:

— Какво търсят тия черни мутри тук, а, приятелче?

...

— Цели осем години не съм виждал Велма — каза той с дълбокия си тъжен глас. — Осем дълги години откак се сбогувахме. От шест години не ми е писала. Но тя сигурно си има причина. Работеше тук. Хубавица беше тя. Качваме се, нали?

— Добре — изкрещях аз. — Ще дойда. Но престани да ме носиш. Пусни ме да ходя. Нищо ми няма. Съвсем съм пораснал. Ходя вече сам до банята и тъй нататък. Само не ме носи.

— Велмичка работеше тук — каза нежно той. Не ме слушаше.

...

На бара се бе облегнал едър дебеловрат негър с розови ластици връз ръкавите на ризата, а бяло-розови тиранти пресичаха широкия му гръб. Целият му вид говореше, че той е биячът. Той бавно спусна вдигнатия си крак, бавно се извърна и се вторачи в нас, леко разкрачил крака, прекарвайки широк език по устните си. Имаше очукано лице, което, изглежда, бе удряно от всичко освен от кофа на въжена линия. Покрито с белези, сплескано, степано, нашарено и скълцано. Лице, което нямаше от какво да се страхува. Всичко, което човек може да се сети, вече му бе сторено.

...

Барманът вдигна ръце високо във въздуха. Гигантът пристъпи откъм гърба ми и ме опипа грижливо с лявата си ръка. Дъхът му пареше врата ми. Отдръпна се.

— И господин Монтгомери не знаеше къде е Велма. Опита се да ми каже… с това.

Грубата му ръка потупа револвера. Бавно се извърнах и го погледнах.

— Даа, ще ме познаеш. Няма никога да ме забравиш, приятелю...

...

Добро утро, вентрилоквисти от 6-ия ден. Па и от останалите дни. 

Хубав уикенд ви желая!

Добро утро. 

Чандлър не трябва да влиза в никакъв случай за изучаване. Иначе ще има още повече самодоволни умнокрасавци с пищови и други пушкала. Ще станем better сащ, съответно и с много трупове. Съвсем ще се стопим.

преди 5 часа, teo-glavata написа:

Има вариант и без месо - 1 към 3 сирене (извара) и кашкавал. Едно яшце - бъркаш яко с копър. Ако се наложи - малко брашно. Пълниш цветовете от тиквички с тая плънка и панираш в стандартана паста патьофри 

Не искам да те тревожа, но Меди в момента харесва Колев повече от теб!

преди 4 часа, цър-вул написа:

А на колко етажа? Хидропоника? 😎

Мхм. Осмирамида.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Що е то?

Добро утро!

Може би цикория, навремето я наричахме Инка - безкофеиново кафе или леблеблия.

Добро утро! 
„На Западния фронт нищо ново“  :D

преди 42 минути, Sliderum2 написа:

Добро утро. 

Чандлър не трябва да влиза в никакъв случай за изучаване. Иначе ще има още повече самодоволни умнокрасавци с пищови и други пушкала. Ще станем better сащ, съответно и с много трупове. Съвсем ще се стопим.

Нямам идея кой е. Значи някакви простотии от САЩ. Отново. Нищо ново.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Що е то?

Добро утро!

Твоите чорапи накиснати в легена след 20 часа каране на ТИРА?

images?q=tbn:ANd9GcRk8a28Dm9WRgB8G-jpc9C

преди 39 минути, цър-вул написа:

Даже так?

Даже-о как!... а если чесно... хер его знает...

----------

Приятно е да се види, че дори и след години виртуално тралене, се намират риби (рапани и вся остальная... ээ, живность), които се мислят за рибари.

едит: приятно и в някакъв смисъл трогателно...

,

- Шукри, що се кикотиш, бре!? Нали идваш от погребението на бай Али? Що ме срамиш пред целото Махала!?
- Голем смех, бате! Пускаме ний кофчега. Капака се отваря и бай Али седа у кофчега!!! Жив бил!
- Аде бе!?
- Верно бе! Че кат' са почна! Радос, песни, кючеци, купон... Едвам го заровихме!

Няма познал, това е кафе от блендинг автомат. :D Уж е кафе, пише че е кафе, мирише на кафе, а е някаква черна чорбичка! Всъщност и аз не знам какво е, но не е кафе. Само прилича на кафе.

В София пускам левче за него, а в провинцията 60 стотинки.

преди 2 минути, Звяра! написа:

Няма познал, това е кафе от блендинг автомат. :D Уж е кафе, пише че е кафе, мирише на кафе, а е някаква черна чорбичка!

В машините не сменят водата цял месец, после идват с една гюдерия която са мили поне 10 автомата с нея, а тя е служила в употреба цели 5 години. Сиреч мръсна. 

За кафето по-добре без коментар.

Честито.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

В машините не сменят водата цял месец, после идват с една гюдерия която са мили поне 10 автомата, а та служила в употреба цели 5 години. Сиреч мръсна. 

Честито.

А на ОМВ преди един час за малко Лате, бутилка минерална вода и дъвки ме одрусаха с 10 лева! След като платих ми пожелаха приятен ден. :D 

Немците когато говорят помежду си се хилят като Джокера.

Warner Bros Lol GIF by Joker Movie

Въпреки, че няма нищо за смеене. Гутен хахаха Таг хахаха! Какво хахаха правиш хахаха?

Много е дразнещо.

А добро утро ви.:newspaper:Вчера ми се наложи да сменя 2-3 плочки в хола и както си бях на терасата в хола и си бях приготвил теракола ме домързя да отида до банята да налея малко вода. И с целия си акъл капнах малко бира в теракола и си забърках теракол за плочките.:yanim:

преди 12 минути, Звяра! написа:

Няма познал, това е кафе от блендинг автомат. :D Уж е кафе, пише че е кафе, мирише на кафе, а е някаква черна чорбичка! Всъщност и аз не знам какво е, но не е кафе. Само прилича на кафе.

Чувал съм разказ за намерено мишле в кафе машина. Опънало петалцата от т'ва кафе. То колко му е душицата. Не е левент, като Владов Ванчо...

преди 18 минути, Звяра! написа:

А на ОМВ преди един час за малко Лате, бутилка минерална вода и дъвки ме одрусаха с 10 лева! След като платих ми пожелаха приятен ден. :D 

А, преди да платиш денят не беше приятен? 🤔Цццццц, всеки те гледа в джеба.

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.