Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Звяра! написа:

Яйца? И колко картона с яйца омете ако не е тайна? :D

Ами аз обикновенно всеки път двапъти х8 яйца си пържа ама този път минах само на 8 и с триста зора едвам ги ометох. Сега чакам от последния фиш да видя дали ще ме издънят последните 2 мача. И после по някое време може да се разкарам до една бензиностанция да си вкарам щото там имат пост терминал а в тая бензиностанция до нас нямат.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Пържените яйца се лепят на гза. От опит го казвам.

Е, и? Вече не се състезавамв, така, че какво от това? По принцип и аз не съм фен на яйцата...ама, като няма пеясна нденичка да я сложиш във фртюрника набързо, остава яйца с....каквото има :) 

току-що, vlado1985 написа:

Ами аз обикновенно всеки път двапъти х8 яйца си пържа ама този път минах само на 8 и с триста зора едвам ги ометох. Сега чакам от последния фиш да видя дали ще ме издънят последните 2 мача. И после по някое време може да се разкарам до една бензиностанция да си вкарам щото там имат пост терминал а в тая бензиностанция до нас нямат.

Защо си даваш парите за хазарт?

По-добре си купи нещо или ги изяж, изпий отколкото да ги даряваш на Еврофутбол!

Виж аз сега съм на работа, няма събота, няма неделя, няма ден, няма нощ. Трудно се изкарват и по добре да ги скъсам и изхфърля отколкото да ги дам за хазарт.

преди 5 минути, teo-glavata написа:

Е, и? Вече не се състезавамв, така, че какво от това? По принцип и аз не съм фен на яйцата...ама, като няма пеясна нденичка да я сложиш във фртюрника набързо, остава яйца с....каквото има :) 

Ама ти по какво си се състезавал, ако не е тайна?

преди 16 минути, Mediterranean написа:

Защото явно харесваш Брад Пит. Аз как не се сещам за тоа филм!?!

Харесвам Ирина Чиркова. Всички разбраха, само ти и тя - не.

7 години във форума ми звучат като 7 години в Тибет.

Филма не съм го гледал, а ти не се сещаш за него, щото мислиш само за ядене.

преди 1 минута, Звяра! написа:

Защо си даваш парите за хазарт?

По-добре си купи нещо или ги изяж, изпий отколкото да ги даряваш на Еврофутбол!

Виж аз сега съм на работа, няма събота, няма неделя, няма ден, няма нощ. Трудно се изкарват и по добре да ги скъсам и изхфърля отколкото да ги дам за хазарт.

Оооо аз ако ти кажа тази седмица по колко пъти вкарвах на ден. Цялата седмица х2-3-ти и то все уш със скромни суми от х200лв и вчера и днес двапъти х500лв ама аз не цъкам само на мачове де.:D:yanim:

Имам чувството, че тази които си дават парите за хазарт не знаят колко трудно се изкарват. Имам приятели които редовно залагат на мачове и като ги попитам защо ми отговарят, че можело да спечелят. 

И какъв е смисълът дали ще спечелят след като всичко което спечелят пак ще го дадат на Еврофутбола!

преди 9 минути, Mediterranean написа:

Ама ти по какво си се състезавал, ако не е тайна?

Започнах с картинг....после, като се върнах в бг след 20 години, минах в "чалгата", че е по евтино

image.jpeg.6df2827f8c1261cc853b5a81a874b411.jpeg

ПС: Вече продаох всичко, без един картинг....по настояване на буля. Карам си пенсионерски мотоциклет за кеф и толкова

Надявам се да не сме комшии, Меди ( @Mediterranean ). Знам, не звучи добре, но... взирал съм се в дълбините на женски очи, на диета. И първата ми асоциация винаги е била галактическата корица на "Недокоснат от човешки ръце"...

spacer.png

преди 58 минути, lebel написа:

Надявам се да не сме комшии, Меди ( @Mediterranean ). Знам, не звучи добре, но... взирал съм се в дълбините на женски очи, на диета. И първата ми асоциация винаги е била галактическата корица на "Недокоснат от човешки ръце"...

spacer.png

Не знам, може да сме от един квартал. А защо се надяваш да не сме комшии?

• Автор

Добро утро..

Телефонно обаждане в КАТ:
- Ало, тука блъснах две кокошки. К’во да ги правя?
- Хвърли ги край пътя, та да не пречат на движението!
- А мотора им к’во да го правя?

Добро утро,

бре една малка страна Латвия и какви неща прави.

MikroTik

https://mikrotik.com/aboutus

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Не знам, може да сме от един квартал. А защо се надяваш да не сме комшии?

Как да ти кажа, Меди... откак поодъртях, посвикнах с мисълта, че разминавайки се с красива жена, вероятността да прочета в очите и (ако изобщо срещна погледа и) "тоя, ко ми падне, ше го скъсам", е пренебрежимо малка величина... Но 'се още не съм готов да видя там, вместо току-що цитираното... ъъ,  "мене праи тебе кай-кай". Кай-кай е храна, Меди (извинявай, че споменавам тая мръсна дума)... изяждане... мене праи тебе изяждане -  на наречието "Bêche-de-mer"... демек морска краставица... трепанг бе...
Накратко, ворарефилията... канибализмът, па било той и сексуален, не ме кефят. Изяжте... пфу, убийте ме с камъни исках да кажа.

Добро понеделник!

преди 18 часа, lebel написа:

spacer.png

Нолямо впечатление ми направи, като малък. Сега ня смея да я пречета, да не се развали.

преди 1 час, adobeaa написа:

Нолямо впечатление ми направи, като малък. Сега ня смея да я пречета, да не се развали.

Аз бех попораснал, га излезе на български. Ама па след т'ва рискувах още неколко пъти. Стигнах до извода, че Шекли не се разваля!

Цитат

Летящи скорпиони

Какво ще направите, ако видите, че към вас лети насекомо с нещо, което прилича на жило на скорпион? Най-вероятно ще се стреснете, но спокойно – няма никаква опасност то да ви ужили.
Всъщност въпросното насекомо е скорпионна муха (известно и с името скорпионник). "Жилото" му пък изобщо не е жило, а копулационният апарат на мъжките – или, иначе казано, неговият полов орган.
...

Нема що. Големо успокоение. Немало ме ужили, щело ме изчyкa. 

това списание Осем дето излиза на всяко 8мо число в месеца било интересно

EPlPOZR.jpeg

и струва 8 лева :lol6:

Средата на битката. Гимли сече по ред на номерата и брои падащите орки.
— Тридесет и седем орки, тридесет и осем орки…
— Гимли!
— Тридесет и девет орки… и един елф…

Галадриел развежда задругата из забележителностите на Лотлориен. Ходещият след нея Гимли бута Арагорн и възхитено шепне:
— Ти видя ли тя какви зъби има?
Галадриел много учудено:
— О Гимли, син на Глоин, та аз бях с гръб към теб. Как ми видя зъбите?
— Че то е ясно. Как без хубави зъби можеш да си отгледаш такова дyпe

Охоо, значи и на Меди, ще и казваме: "Да ти имам зъбките!" 😂😂😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.