Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 49 минути, Звяра! написа:

Нашият крокодил разбра значението на израза "споделяне на задълженията", че той трябва да ражда! :lol6:

Кроки сигурно мисли, че всяка сутрин след кафето извършва вид раждане. :giggle1:

Аве ти къде се обаждаш като живееш с котки. Като почнеш да се грижиш за жена и деца имаш право да говориш, до тогава баста и си налягай парцалите.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 28 минути, Коркодила написа:

Аве ти къде се обаждаш като живееш с котки. Като почнеш да се грижиш за жена и деца имаш право да говориш, до тогава баста и си налягай парцалите.

Защо мислиш че не се грижа за жени и деца?:grimace:Пак си измисляш

Мислиш си че си единствения на света който се грижи за жена и дете и има голф на 500 000 км.:lol6:

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Какво е изял рижия котарак?

Цялото котило на маца. Това е щото маца не му пусна. Характерно при котките, т.е. натъкнат ли се на чужди котета -> морят ги, за да се разгони отново котката или котките. 

Както и да е. Хем ги знам тези неща, но уви ... в първия момент = съжалих, че нямам оръжие, а да мятам нож по котка е смешно. :) 

преди 1 час, Звяра! написа:

голф на 500 000 км.

К'во, имаш нещо против голфъ ли? Имах един който сед 200 000 се "отвори". Двигателите им са ОК. На даден момент го подарих на един познат. Скоро не съм се чувал с него, за да питам как е, но при положение, че поддържаш ходовата част, не гният ламарините му, то няма проблем до 1 000 000, а после = към Перник и там вече перничани по-знаят как е. :) 

На един брътчет му обещах къ спечеля от тото да му купя Голф-кънтри! :) Двойка де, че 3-ка не съм мяркал. :) Тройките имат "синхро", но бръдчедъ е ловец на "съкровища" и гъби из Байканя. :) 

Добро утро,

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Аз ще им кажа какво е жена. Нежно същество от рода Хомо Сапиенс с голямо дупе. Мога и снимка да им пратя. 

Нали имах тема за това как ме мразят, защото съм красива. Още го мисля.🤫

Изпрати снимка на дупито на нас тук в темата остай ги тез в гедерето :rolleyes:

• Автор
Добро утро
преди 4 часа, dioib написа:

К'во, имаш нещо против голфъ ли? Имах един който сед 200 000 се "отвори". Двигателите им са ОК. На даден момент го подарих на един познат. Скоро не съм се чувал с него, за да питам как е, но при положение, че поддържаш ходовата част, не гният ламарините му, то няма проблем до 1 000 000, а после = към Перник и там вече перничани по-знаят как е. :) 

Нали го виждаш, че постоянно се хвали с този голф, все едно ние коли нямаме, само той има. И то не каквато и да е, а голф на 500 000 километра. :giggle1:

Той всъщност освен да се хвали друго нищо не е писал. Хвали се за работата си, за доведената си жена с дете, за колата, за това че е вдруга държава. той е като светия граал.:D

преди 10 минути, Звяра! написа:

Нали го виждаш, че постоянно се хвали с този голф, все едно ние коли нямаме, само той има. И то не каквато и да е, а голф на 500 000 километра. :giggle1:

Той всъщност освен да се хвали друго нищо не е писал. Хвали се за работата си, за доведената си жена с дете, за колата, за това че е вдруга държава. той е като светия граал.:D

Добро утро,

ми голф 5.

на 23.01.2024 г. в 14:07, Коркодила написа:

Автомобил Фолксваген голф 5. Двигател 1.9 ТДИ 105 к.с. Изминати километри 495 000км. Състояние безупречно. Разход на гориво 4 литра дизел на 100км. Подръжка за последните изминати 50 000 км. Филтър на купе два пъти активен въглен. Два пъти смяна на масло 5w 40 Castrol turbo diesel. Смяна на въздушен филтър. Смяна на ЕГР клапан. Комплект чистачки Бош. Смяна на комплект накладки на двете задни колела. Смяна на спирачен апарат на ляво задно колело. Смяна на лагер на предно ляво колело. И четири крушки да къси светлини. Колата днес излиза от бокса и е готова за следващите 50 000км. 

преди 23 часа, petie1 написа:

А да зема една сопа ги подкарам сите тежки диагнози две  теми за помощ за Линукс и само ние  със Зверо се мъчим да помагаме

Кажи какво да помагаме. Мен @AAUUXX ме е учил - sudo apt install prez djama -y  && sudo cat var dai - che nema tuhli 

преди 2 часа, Звяра! написа:

...:giggle1:

Погледни некак по-глобално. Той се хвали, ама поне е един. И едва насмогва на тия, които само се оплакват. То... според мен АСПЕКТ и сам би му видял сметката... просто е свикнал да работи отборно.

Честит ден на хайкуто! 

Те ено позитивно набързо...

Мрачна сряда...
А вън припръсква немощно.
Eбaти кeфa!

преди 10 часа, lebel написа:

Погледни некак по-глобално. Той се хвали, ама поне е един. И едва насмогва на тия, които само се оплакват. То... според мен АСПЕКТ и сам би му видял сметката... просто е свикнал да работи отборно.

Честит ден на хайкуто! 

Те ено позитивно набързо...

Мрачна сряда...
А вън припръсква немощно.
Eбaти кeфa!

хахаах

Сега ще пусне някое меме с Джон Траволта от "Криминале" .

преди 18 минути, adobeaa написа:

хахаах

Сега ще пусне някое меме с Джон Траволта от "Криминале" .

А аз - ена сълза 

Отивам да пийна кафе. Хубав ден, лоша и чувствителна компания, дами...

И при нас го дават рязко да се промени, очакват ни дъжд, на високите места сняг и вятър.

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

На 1:20 има неколко трогателни секунди с едни, които се опитват да попият водата...

преди 9 минути, Звяра! написа:

И при нас го дават рязко да се промени, очакват ни дъжд, на високите места сняг и вятър.

Да, и тук взе яко да духа. Добре, че изпреварих вятъра и отидох по навреме да си взема една Лаваца и една палачинка. Чува се и как капандурата на покрива се удря (аз нали съм на последен етаж).

преди 3 минути, lebel написа:

На 1:20 има неколко трогателни секунди с едни, които се опитват да попият водата...

Да, и аз ги забелязах. То не е за смях де, ама с тея мопове ме напуши на смях малко. Завалиите. :(

Като полудееш от кинти и вече няма какво да те впечатли, започваш тераформ... После си теглиш, последиците.

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

...

Да, и аз ги забелязах. То не е за смях де, ама с тея мопове ме напуши на смях малко. Завалиите. :(

Не е за смях, но човек е така устроен, че... бих написал, че и Света Тереза от Калкута сигурно би се позасмяла на... да речем на някое видео с фалове, но няма да е тя. Представи си некой друг, като ангел на милосърдието... щото за майка Тереза още се водят спорове...

screenshot-40.png

преди 15 часа, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Аз си нацъйах няколко фиша и сега ги чакам да видя как ще завършат ама и гледам вие бая страници сте изписали та ме домързя да ги прочета.:D

Душа сега се сетих като каза слугиня. Последната ми жена малко преди да ме изгони кажи речи се опита да ме превърне в неин роб и да си кажа честно понеже необичам и мразя лъжата от части и се получи. И нали не си ме слуша главата абе въртя си ме на малкия пръст и по едно време незнаех къде се намирам но то нали имаше една поговорка кой както си го направи.:shock11:

Владо… много неща мога да кажа НО не е моя работа.Та тук говорим за споделен живот с партньора и това значи освен леглото и задълженията.Няма нищо лошо в това да измиеш 2 чинии,да направиш нещо за вечеря и/или да пуснеш пералня.Това не те прави по-малко мъж / като цяло,не теб конкретно/.

преди 14 часа, Коркодила написа:

Тоест аз трябва да мога и да раждам, а тя да може да качи холова гарнитура до третия етаж? 

Ох и ти като един дето започнахме спора,че душичката се изказал в тема за раждането… Аз като жена и живот мога да. Дам и шкаф могя да кача. Ще дойде време такива като теб ще бъдат излишни… та кроки,натискай си парцалите,че едва ли друга ще те вземе.

P.S: Здравейте на всички 😀😂

• Автор
преди 5 часа, adobeaa написа:

Кажи какво да помагаме. Мен @AAUUXX ме е учил - sudo apt install prez djama -y  && sudo cat var dai - che nema tuhli 

Ами мисълта ми беше че всички са наврели в тежките диагнози и почти не се пише в другите раздели :(

преди 13 часа, Звяра! написа:

голф

Пред винкело всички са равни, пред голфо всички са бавни.......

преди 20 минути, petie1 написа:

Ами мисълта ми беше че всички са наврели в тежките диагнози и почти не се пише в другите раздели :(

В другото отделение мислят ,че като защитават Русия или Украйна им помагат по този начаин ,който най много глупости изпише за неговия фаворит във войната той ще я спечели ,същото е и в политичските теми ,пишат за своя фаворит , а на фаворита не му пука за писачите и така вече ден ,месец, година ,век по век.

Наздраве! :beer:

image.png.60e06b77f9ae92dffe9af0d7bba81be1.png

image.png.768e43d2ac5b3d02239c199b8e96d741.png

• Автор
преди 13 минути, AAUUXX написа:

В другото отделение мислят ,че като защитават Русия или Украйна им помагат по този начаин ,който най много глупости изпише за неговия фаворит във войната той ще я спечели ,същото е и в политичските теми ,пишат за своя фаворит , а на фаворита не му пука за писачите и така вече ден ,месец, година ,век по век.

Баш така е на никой не му пука за мнението на плебса :)

Фьотейля де разтучвъм! :)

image.png.0ee3c51a8e936c3927ee4718d2a707b0.png

преди 8 часа, Звяра! написа:

хвали с този голф

Е, я се хваля со фьотейля :) К'во мърлефъ е въ!!! На няай колку километруе ъ?! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.