Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Мойте мачки ме чакат, знаят че им взимам от вкусната храна и дори се изпокараха. :)

Spoiler

51.jpg.82b53370c8ca0f4e0870edb439cd8eac.jpg

52.jpg.4985a2bfde3732457d7df7aecf287657.jpg

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, Звяра! написа:

Мойте мачки ме чакат, знаят че им взимам от вкусната храна и дори се изпокараха. :)

Покажи скритото съдържание

51.jpg.82b53370c8ca0f4e0870edb439cd8eac.jpg

52.jpg.4985a2bfde3732457d7df7aecf287657.jpg

Научи ги на йога :rolleyes:

good-morning.gif

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Научи ги на йога :rolleyes:

Храненето на котки, ученето им на йога и дървенето по лелки от форуми - безценно... това осмисля живота на мъжа!

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Храненето на котки...

Добро дело е това ,виж колко са гладни животинките.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

и дървенето по лелки от форуми - безценно... това осмисля живота на мъжа!

Това е също добро дело ,поради липса на по добро :D

преди 10 часа, bulljo написа:

караманките

Тази дума не я знам. По пътя на логиката - където мъжете се драпат, когато не ги сърби... Или?

преди 13 минути, adobeaa написа:

Тази дума не я знам. По пътя на логиката - където мъжете се драпат, когато не ги сърби... Или?

Баш.

преди 43 минути, AAUUXX написа:

поради липса на по добро 

Това ли измислихте? :clap:

Знаеш, че не е вярно, но нямам намерение да споря. 

Не веднъж съм показвал и доказвал, че не лъжа и всеки е свободен да си мисли каквото си иска. Дали е вярно това което си мисли или така иска, да е вярно! 

Звяр... и ти, и Гражданин наивно се опитвате да разговаряте нормално с човек, чиято цел не е тая.

Повелителят на движимите комплекси пак зацитира сам себе си...

Соншанжмо.

много ми е тъпо, котета, кажете нещо забавно :helpwanted4:

преди 10 часа, buldak написа:

Само не искай, да е остро.

преди 37 минути, buldak написа:

преди 56 минути, buldak написа:

Нещо забавно. 

преди 20 часа, Звяра! написа:

Защо си даваш парите за хазарт?

По-добре си купи нещо или ги изяж, изпий отколкото да ги даряваш на Еврофутбол!

Виж аз сега съм на работа, няма събота, няма неделя, няма ден, няма нощ. Трудно се изкарват и по добре да ги скъсам и изхфърля отколкото да ги дам за хазарт.

Смени си работата,това не е нормално… 

преди 17 минути, Тетя написа:

Е то човек, без се семейство какво му остава друго освен да работи и да се напива с колегите. Ей го аз излезнах в 6:30 и се прибрах в 16:30. Минах напазарувах, после си ударих един врял душ, после легнах на дивана за масаж, направихме с жената един див секс, сега жената готви, аз пия бира. Събота и неделя съм фри, тогава кеф ни секс и ядене в къщи, кеф ни ресторанти, кеф ни пътувания.

преди 19 минути, Тетя написа:

Koгато нямаш чорбаджии и работиш за себе си, е нормално! И аз съм така - почти всеки ден до около 14-15 часа имам ангажименти, както и работа, която не мога да оставя на двете студентчета....машините хич не са без пари.... Влизат постоянно неща и от Upwork и Fiverr, дето не можеш да откажеш парите....

Ама так е до 1 юли :) После...караванката и да го дУат до спептември - само на консултатнтски, по телефона

преди 11 минути, Коркодила написа:

Е то човек, без се семейство какво му оставя друго освен да работи и да се напива с колегите. Ей го аз излезнах в 6:30 и се прибрах в 16:30. Минах напазарувах, после ударих един врял душ, после легнах на дивана за масаж, направих с жената един див секс, сега жената готви, аз пия бира. Събота и неделя съм фри, тогава кеф ни секс и ядене в къщи, кеф ни ресторанти, кеф ни пътувания.

Продължавай да си измисляш, може по случайност да успееш да познаеш нещо! :giggle1: 

Виж, провери на голфа маслото дали не е за смяна, че тези 500 000 километра ме притесняват, плюс минус още толкова .... :lol6: 

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Koгато нямаш чорбаджии и работиш за себе си, е нормално! И аз съм така - почти всеки ден до около 14-15 часа имам ангажименти, както и работа, която не мога да оставя на двете студентчета....машините хич не са без пари.... Влизат постоянно неща и от Upwork и Fiverr, дето не можеш да откажеш парите....

Ама так е до 1 юли :) После...караванката и да го дУат до спептември - само на консултатнтски, по телефона

И пак е много.Аз работя по 6 часа на ден,всичко отгоре ми се плаща двойно на това което взимам но рядко го правя.Възмоно е и да си прав но не мисля,че той работи за себе си.

преди 4 минути, Звяра! написа:

Продължавай да си измисляш, може по случайност да успееш да познаеш нещо! :giggle1: 

Виж, провери на голфа маслото дали не е за смяна, че тези 500 000 километра ме притесняват, плюс минус още толкова .... :lol6: 

Що обръщаш внимание на малоумници?

преди 1 минута, Тетя написа:

И пак е много.Аз работя по 6 часа на ден,всичко отгоре ми се плаща двойно на това което взимам но рядко го правя.Възмоно е и да си прав но не мисля,че той работи за себе си.

Много за душманите, казват старите хора (като мен) :) Аз за заплата не работя - колкото си изкарам, толкова! Нямам работно време - имам т. нар "Deadline" и режа главите на клиентите "от глезена", когато бързат.! Какво значи, двойно или тройно - колкото ми трябват, толкова вземам

Има ли група - АЗТС? Анонимни, зависими, от турски сериали.

преди 1 минута, adobeaa написа:

Има ли група - АЗТС? Анонимни, зависими, от турски сериали.

Не знам, дали има...но ако имаше, моята майка (41-ви набор, макар не съсвем здрава), щеше да е почетен председател :) 

преди 10 часа, teo-glavata написа:

Не знам, дали има...но ако имаше, моята майка (41-ви набор, макар не съсвем здрава), щеше да е почетен председател :) 

Онова моето, докато бях в болницата, се зарибила от някакъв Джей - Джей...

Снощи сложила слушалките и се кикоти. Викам и - алоооо, ела си ма. Ми. - Чакай че тоя Джей, много смешен. Викам и - какъв е тоя Джей от Измир - Далас?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.