Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 14 минути, adobeaa написа:

Онова моето, докато бях в болницата, се зарибила от някакъв Джей - Джей...

Снощи сложила слушалките и се кикоти. Викам и - алоооо, ела си ма. Ми. - Чакай че тоя Джей, много смешен. Викам и - какъв е тоя Джей от Измир - Далас?

Не ми говори.....не ги познавам "героите", ама и в апартамента при нашите е така - всеки си има телевизор и слушалки :) 

ПС: Не знам, дали знаеш, но сапунета опера "Далас" не е снимана в Тексас, а в Монтана....

Някох тук, разбира ли от шахмат? Че съм сложил едни 35€ за Салимова, ма не знам в каква позиция е в момента, а мога да коригирам залога

Тък е на живо партията

Салимова е сбелте пулове

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, teo-glavata написа:

@adobeaa, що се хилиш,бе :) 

Представих си картинката - два телевизора със слушалки.

Като Мюриел и стюпид дог.

Не съм капацитет - върви ми, на реми.

преди 1 минута, adobeaa написа:

Представих си картинката - два телевизора със слушалки.

Като Мюриел и стюпид дог.

Ми... да са ми живи и двамата....и трети телевизор ще им взема :)  Само мир да има

ПС: Баща ми не вярва в безжичните технологии и кара с едни обикновени слушалки с 5 м кабел :) 

преди 15 часа, lebel написа:

Как да ти кажа, Меди... откак поодъртях, посвикнах с мисълта, че разминавайки се с красива жена, вероятността да прочета в очите и (ако изобщо срещна погледа и) "тоя, ко ми падне, ше го скъсам", е пренебрежимо малка величина... Но 'се още не съм готов да видя там, вместо току-що цитираното... ъъ,  "мене праи тебе кай-кай". Кай-кай е храна, Меди (извинявай, че споменавам тая мръсна дума)... изяждане... мене праи тебе изяждане -  на наречието "Bêche-de-mer"... демек морска краставица... трепанг бе...
Накратко, ворарефилията... канибализмът, па било той и сексуален, не ме кефят. Изяжте... пфу, убийте ме с камъни исках да кажа.

Добро понеделник!

Спок, аз ям само деца и подрастващи засега.😉

преди 1 час, adobeaa написа:

Онова моето, докато бях в болницата, се зарибила от някакъв Джей - Джей...

Снощи сложила слушалките и се кикоти. Викам и - алоооо, ела си ма. Ми. - Чакай че тоя Джей, много смешен. Викам и - какъв е тоя Джей от Измир - Далас?

Да не е кореец?

• Автор

Добро утро...

Все още има подръжка на Дебиан 10...

Добро утро,

преди 9 часа, adobeaa написа:

Има ли група - АЗТС? Анонимни, зависими, от турски сериали.

Не съм срещал такава група, Гражданина да направи анкета или група АЗТС по късно, а иначе Сейран и Ферит много се карат ,баси стреса е у тва семейство :speak:

преди 18 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Не съм срещал такава група, Гражданина да направи анкета или група АЗТС по късно, а иначе Сейран и Ферит много се карат ,баси стреса е у тва семейство :speak:

- По принцип причина за скандала в семейството винаги е мъжа. Жената само осигурява озвучаването!

Добро утро,

днес минус 10 и вали, утре е плюс 30 и пече слънце. В други ден в 8 часа фъртуна, в 12 буря, в 16 часа пече слънце. 

Страхотно време също като и града .

В Германия щели да забраняват на хората да карат коли през уикенда зареди климатичните промени, очаквам след това да забранят и градския транспорт ,както и конните впрягове и да бъдат позволени само кънки, скейтбордове и тротинетките но не тези с батерии за транспорт :speak:

преди 3 минути, AAUUXX написа:

В Германия щели да забраняват на хората да карат коли през уикенда зареди климатичните промени, очаквам след това да забранят и градския транспорт ,както и конните впрягове и да бъдат позволени само кънки, скейтбордове и тротинетките но не тези с батерии за транспорт :speak:

Нищо не може да ме изненада в Германия. Страната на деби.лите. Олигофрените.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

car spaceship GIF

Може и така да карат колите си.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нищо не може да ме изненада в Германия. Страната на деби.лите. Олигофрените.

car spaceship GIF

Може и така да карат колите си.

Или с еко транспорт

Happy Dj Snake GIF

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Или с еко транспорт

Happy Dj Snake GIF

Те сега имат по-голям проблем същият проблем, който имат и в САЩ. Проблемът е какво е жена? Не могат да дефинират тази дума. Такива проблеми имат. 

Иначе глад, мизерия, болести, войни пффф, ко не? Какво е това жена, най-големият проблем.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Те сега имат по-голям проблем същият проблем, който имат и в САЩ. Проблемът е какво е жена? Не могат да дефинират тази дума. Такива проблеми имат. 

Иначе глад, мизерия, болести, войни пффф, ко не? Какво е това жена, най-големият проблем.

В много странно време живеем.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Още по-странно защо има толкова монитори пък са изключени.

Влакове. 

csm_0411_Fahrgastinfo_PortraitHolz_9f5ef

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Още по-странно защо има толкова монитори пък са изключени.

Влакове. 

csm_0411_Fahrgastinfo_PortraitHolz_9f5ef

Сигурно са с цел резерва ако се развали някой от работещите монитори ?

преди 11 часа, AAUUXX написа:

Сейран и Ферит много се карат

Направо съм - три реда сълзи, два сополи.

преди 17 часа, Plezla_1988 написа:

Здравейте🙂

По принцип от доста години пера с гел за пране. Но наскоро чух, че трябва да се пере и с прах за пране, тъй като било по - добре за пералнята. Купих си прах на Ариел за цветно, също и гел. Дори на прахът пише, че се разтваря  и в студена вода. Смятам праха да използвам за светли дрехи, а гела за по-тъмните. Обикновено най много използвам бърза програма на 30 градуса, по рядко при много пране на 40 градуса. Въпросът ми е наистина ли трябва от време на време да се пере с прах за пране и дали е ок за самата пералня? Мога ли праха да го ползвам на 30 градуса (поне на опаковката пише че може, става въпрос за Ariel Aqua Powder color)? 

Сичко пийм.

• Автор
преди 2 часа, AAUUXX написа:

Абе седят и само глупости мислят

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Аха древно китайско проклятие

преди 1 час, adobeaa написа:

Сичко пийм.

И дупки пълним сякякви

преди 10 часа, petie1 написа:

И дупки пълним сякякви

Реклама:

- Мислех че всички са еднакви, но откакто отпих разбрах разликите.

Ариел - любов, от първа глътка.

• Автор
преди 10 минути, adobeaa написа:

Реклама:

- Мислех че всички са еднакви, но откакто отпих разбрах разликите.

Ариел - любов, от първа глътка.

Ааа сега разбрах какво е АА

Аноимни Ариелци

преди 6 часа, Нушо написа:

- По принцип причина за скандала в семейството винаги е мъжа. Жената само осигурява озвучаването!

А-а-а-а, недей така. Още старите хора са си го казали:

- Какво е нужно за един скандал?
- Нищо и жена

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.