Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 минути, dioib написа:

Жив си! :) Много са ма "съветвали" мен! :) 

За какво са те съветвали.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 минута, vlado1985 написа:

За какво са те съветвали.

Че, хумора от Сливен е "по-лют" от шопския. ;) 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Да не му дреме шпагата

Не само на нея. а и на шапката. ;) Или си зная = слагам си главата в другия крачол.  ;) 

преди 13 минути, M.Николов написа:

Не бре, сериозно ми допадна идеята.:)

Благодаря ти! 

Идеята е "по-голяма", но тук не споделям всичко. ;) 

п.п. Евентуално ще правя НПО.  (фондация)

преди 22 минути, vlado1985 написа:

Е имал съм и други жени по големи от мен. Сега се сетих за една от бившите ми жени от Русе тя е по голяма от мен с 10 години и за малко да изям бой от един от братята и който е рокер и то щото една вечер се бяхме надрънкали и аз мотах какво мотъах и взех да давам на заето.:shock11:

Щом те влече,няма лошо! ❤️ да има  е важно! 

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Да вземе да си ходиш в раздела за религия, че ако дойда верно ще има лопата зад врата. Абе ти на какво наркотици си бре?!

Късно е! = Вече дойдоха другари от Сливен. :) = Станахме много, та идвай с подкрепа. :) 

Ке видиш поп боб яде ли ... :) 

Пак ли си назад с материала??? :) Не си си ъпгрейдвал чипъ ли? :) 

преди 10 часа, lebel написа:

ае па същото с ccleaner-a

spacer.png

Изтегли: CCleaner 6.23.11010 Portable                                     https://download.ccleaner.com/portable/ccsetup623.zip

Това съм го ползвал два пъти. И след двага преинстал...

Сега пробвах доунлоуда - без проблеми.

преди 12 минути, adobeaa написа:

Това съм го ползвал два пъти. И след двага преинстал...

Сега пробвах доунлоуда - без проблеми.

Е то доунлоуда си е без проблеми. Само дето и двата линка свалят едно и също нещо - сетъпа (exe-то).         
едит: засега! А ако имаш предвид "моя" линк - да, няма проблем, ама що трее да е тъй...

Иначе, чистя понякога с него. Без белина и не преинсталирам.

Шегата настрана, преди сто години се преебах с подобната "систем механик" и оттогава не съм чак такъв чистник

Тези Китайци шегуват ли се с мен? :no-no: Не мога да повярвам, че за една седмица пристигна едната пратка! :no-no:

Spoiler

IMG_20240417_181021.jpg.ad2bbd7146672189abb58d9948fd49b6.jpg

IMG_20240417_181054.jpg.7aae9a140a68dce30f4878ff8bfee6a4.jpg

IMG_20240417_181107.jpg.11e459a89828767f019164c7dfd2d627.jpg

Искам да подчертая, че планката струва 4 евро и доставката е безплатна!!! :cantbelieve::no-no:

Е то доунлоуда си е без проблеми. Само дето и двата линка свалят едно и също нещо - сетъпа (exe-то)

Иначе, чистя понякога с него. Без белина и не преинсталирам.

Шегата настрана, преди сто години се преебах с подобната "систем механик" и оттогава не съм чак такъв чистник

Виж на //builds

Untitled3.png

преди 3 часа, Тетя написа:

Ох и ти като един дето започнахме спора,че душичката се изказал в тема за раждането… Аз като жена и живот мога да. Дам и шкаф могя да кача. Ще дойде време такива като теб ще бъдат излишни… та кроки,натискай си парцалите,че едва ли друга ще те вземе.

Абе ти като искаш си ги качвай сама, отпушвай си каналите сама гледай децата,изкарвай си парите сама, купи си и дилдо и мъж не ти трябва. Бъди си и мъжът и жената в къщи. Ама повечето жени искат да бъдат само жената и търсят мъже като мен, за да не им се налага да бъдат мъже. Недей събравя, че Бог първо е създал мъжът, след това жената и след това светът. Всяка жаба трябва да си знае гьола, за да не я настъпи вола.

преди 27 минути, dioib написа:

Късно е! = Вече дойдоха другари от Сливен. :) = Станахме много, та идвай с подкрепа. :) 

Не, ще ядеш бой ти! Цялата електроцентрала ще ти наместя аз! 

преди 16 минути, Коркодила написа:

Абе ти като искаш си ги качвай сама, отпушвай си каналите сама гледай децата,изкарвай си парите сама, купи си и дилдо и мъж не ти трябва. Бъди си и мъжът и жената в къщи. Ама повечето жени искат да бъдат само жената и търсят мъже като мен, за да не им се налага да бъдат мъже. Недей събравя, че Бог първо е създал мъжът, след това жената и след това светът. Всяка жаба трябва да си знае гьола, за да не я настъпи вола.

Да,МЪЖ не див селянин като теб,Графе! 

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Не, ще ядеш бой ти! Цялата електроцентрала ще ти наместя аз! 

Няма проблем. :) Под земята са мини. = Та,  има къде да ги полагам за вечен живот. :) 

Отделно съседите ми са от "Марица -2" :) = Тъ, "свиркам" и подхода към мен е ограничен. :) 

Емо и из електроцентралите имам позиции. ;) И те споменават "майката" на Вива де ком. :) 

Линкът с болда в предишния ми пост (както и в този за версия 6.22 от март месец) е от "//builds"!

От твоя и на мен ми тегли ехе

Ако искаш да го дръпна и да ти го препратя.

преди 56 минути, dioib написа:

Емо май иска да те даулоудне с лопатен у тиквен :speak:

преди 31 минути, Коркодила написа:

Кроки, ти верно заприлича на "трети пол". :) Какво се обясняваш? :) 

Все едно чувам жена, която казва: Аз съм истинска жена. :) После уточнява: Аз изкарвам парите и решавам кой да ме заплоди. :) 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Емо май иска да те даулоудне с лопатен у тиквен :speak:

Да идва :) = Ке го регенерирам. :) Т.е. ке го направя "механик". :) С лопатен не гиф ърбайтен. Зъ тъз цел има АЙ. :) = Смърт телефункин. :) 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Диода ме зариби ,ще проверя за свободни позиции кат теляк :rolleyes:

преди 15 часа, dioib написа:

Цялото котило на маца. Това е щото маца не му пусна. Характерно при котките, т.е. натъкнат ли се на чужди котета -> морят ги, за да се разгони отново котката или котките. 

Както и да е. Хем ги знам тези неща, но уви ... в първия момент = съжалих, че нямам оръжие, а да мятам нож по котка е смешно. :) 

Горките бебета. Мацата е много красива трицветна. Може да му отмъсти на тоя рижия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.