Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, AAUUXX написа:

На задна гума :rolleyes:

Вдигам я от време на време на задна гума, но в калта много не мога да я задържа. Тя със предно предаване, сложил съм и гуми за кал и правя скокове с нея! 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 10 часа, Звяра! написа:

Аз със мойта тротинетка само оф-роуд карам! :grimace:

Ти се смей, ама натам бях тръгнал.

Пиша в готлето best scooters и гледам и търся. 

Добре че не скочих на един 2х5000 че баща му ще ми опили света.

преди 2 минути, Тетя написа:

Ти пък… що тр да е мръ*сница 😀 

Ми, без стаж как е станала според това? Честна девойка с много труд? Тя е на 26.

преди 19 минути, adobeaa написа:

Ще правя подарък, един ел. скутер. И чета разни критерии...

За батерията му. 561.5 Wh/12000 mAh

Дейва тези токове, от малък ги мразя и никога, не съм се и опитвал да ги разбера.

Toва "Wh" го разбирай така: батерията може да "отдаде" 561,5 W за 1 час. Това е мярка при т.нар. "тягови" акумулатори, които са способни да отдават определена мощност ()W) за дълъг период от време, за разлика от "стартерните". Капацитета на тази батерия е 120000 mAh - тук важи правилото на Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече. Останалото зависи от мощността на самия ел.мотор

Мотора на моята тротинетка е 1600 кубика!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, без стаж как е станала според това? Честна девойка с много труд? Тя е на 26.

Като цяло е хубаво да се дава път на млади хора.Има толкова намусени лелки за смяна.Ако е завършила и е била 23-24г… може да е дъщеря на някой,защото аз лично не я виждам като мр*ница 😂 няма го този вайб 😀😀😂

Само да дообесня, къф съм спец.

През ръцете са ми минали, стотици щайги.

Преди доста време, реших да ъндерволтна един. И то си пише ( не помня точно, нещо от сорта) от 1.5 до 1.75

Да ама за мен тези 0.25 ги пропускам, защото ми малеят... И направо на не помня 2.0 - 2.25 нещо от сорта.

И се получи яко дим. 

@adobeaa,  за да стане малко по-ясно: По дефиниция, Wh е мярка за енергия. Т.е - Мощността P във ватове (W) е равна на енергията E във ватчас (Wh), разделена на периода от време t в часове (h)

Или: ватове = ват-часове / часове

ПС: Покрай караваната (преди да взема агрегатчето), колко ги борих тия акумулатори и консуматори :)

преди 2 часа, Тетя написа:

Ох,разсмя ме 😂😀😂😀 Сваляли го директно пред жена му 😀😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂

И мен днес един колега ме разсмя дето е на 50+ години и уж има някаква приятелка там, ама тя некаква феминистка, и днес цял ден кара само на сух хляб, че си бил забравил салама. Оная го е прекарала с един ипотечен кредит, за къща на нейно име. Оная го кара и да готви по три пъти в седмицата. Пък аз баламата днес си похапвам на работа, хубава домашно приготвена храна от жена ми, къщата ми изчистена, подредена, изпрано сега си лежа играя си с лапето и си пия бира, пък жената отиде до магазина, че послед трябва и да готви.

току-що, teo-glavata написа:

@adobeaa,  за да стане малко по-ясно: По дефиниция, Wh е мярка за енергия. Т.е - Мощността P във ватове (W) е равна на енергията E във ватчас (Wh), разделена на периода от време t в часове (h)

Или: ватове = ват-часове / часове

ПС: Покрай караваната (преди да взема агрегатчето), колко ги борих тия акумулатори и консуматори :)

Съвсем ще го объркаш ако тръгне да смята ,по принцип на тротинетките си пише всичко в спецификациите осреднява пробега от данните и туй то.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Сигурно е тунинговано балканче :rolleyes:

Чисто нова е на 500 000 километра само и има климатик!

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Съвсем ще го объркаш ако тръгне да смята ,по принцип на тротинетките си пише всичко в спецификациите осреднява пробега от данните и туй то.

Ей тва избрах За средно положение.

https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-electric-scooter-4-pro-eu/

преди 11 минути, Тетя написа:

Като цяло е хубаво да се дава път на млади хора.Има толкова намусени лелки за смяна.Ако е завършила и е била 23-24г… може да е дъщеря на някой,защото аз лично не я виждам като мр*ница 😂 няма го този вайб 😀😀😂

Моля ти се, много добре знаем. Аз ги надушвам, мръсни.ца е.

split depth GIF

преди 3 минути, adobeaa написа:

Ей тва избрах За средно положение.

https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-electric-scooter-4-pro-eu/

Виж това ревю, в този клас си направил добър избор :)

https://www.frandroid.com/marques/xiaomi/1454308_test-xiaomi-electric-scooter-4-pro-trottinette-electrique#conclusion

преди 10 часа, teo-glavata написа:

Моя е 1500 :) Пенсионерски "Boulevard" :) 

Голяма машина е Булеварда.

Таман си бях купил един V-Rod и го върнах, че докторите забраниха. Сега ще продавам и Априлията, да не ме захапе кучето и да я яхна. 

Оставям само Фуокото. И на жената МР3 - ката. 

преди 20 минути, Тетя написа:

На младите както казва Борисов

116714779_10213914701701124_802380353052

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Моля ти се, много добре знаем. Аз ги надушвам, мръсни.ца е.

split depth GIF

Сигурна съм обаче пак нещо не си я представям така😂

преди 21 минути, Коркодила написа:

И мен днес един колега ме разсмя дето е на 50+ години и уж има някаква приятелка там, ама тя некаква феминистка, и днес цял ден кара само на сух хляб, че си бил забравил салама. Оная го е прекарала с един ипотечен кредит, за къща на нейно име. Оная го кара и да готви по три пъти в седмицата. Пък аз баламата днес си похапвам на работа, хубава домашно приготвена храна от жена ми, къщата ми изчистена, подредена, изпрано сега си лежа играя си с лапето и си пия бира, пък жената отиде до магазина, че послед трябва и да готви.

Жена ти ходи ли на работа? 
идеята е съвсем друга,тъп си… не разбираш! 

преди 11 минути, Тетя написа:

Жена ми може и да ходи, може и да не ходи на работа моето момиче. Аз съм достатъчно кадърен и можещ да я издържам както и детето ми. Сега си ходи на училище да учи езика два пъти в седмицата после се грижи за детето ми и за домът ми. Както и за моето благоразположение естествено. Тъпа си, че не си разбрала, че феминизма е пропагадна с  идеята Разделяй и Владей, а не идеология за равни права. Нещо дето пикае клекнало и го цеди през вълна няма как да има равни права.

преди 17 минути, Тетя написа:

Николчето, ти така добре адвокатстваш пише в профила си 

Бъди вечно пиян – това е истината…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.