Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, lebel написа:

Т'ва с шейха не знам що ми прозвуча като "Жена, ти сигурна ли си., че децата са от теб?"

А това нинам що ма подсети за една реална случка от младостта ми...

Май съм я споменавал из форума, но.... а бре който я е чел да не чете, пиша я за другите....

Имах един познат, рядко тъпо парче...

Не помня точно ква глупост бе направил с колата на баща си, но оня му вика:

- Сине, сине, колкото повече та наблюдавам, толкова повече ми става ясно, че е крайно време с майка ти да си поговорим сирйозну...

Не съм ревнив, но ти си живото доказателство, че поне веднъж ми е изневерила.....

Нито в моя род е имало, нито в нейния съм чувал да е имало толкова гламав индивид....

Нема начин да съм та прайл аз....

След което се обърна и се прибра в къщата....

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 30 минути, ^^^ написа:

...

Не с лошо де, нали се извиних! 

Адии, лекинка от мен! Утрото казват е с повече, ммм ... дюни :) 

Ок. Мир. Гълъбът няма да е военен, а... разпространяващ средновековен спам.

Стои принцесата, понамества опротивелия ѝ девствен пояс и чака... Годо. Три дни и три нощи чака. Долита пощенски гълъб. Принцесата с досада отваря писмото. А там - "Денонощни ключарски услуги!"

Лека, Екси

току-що, lebel написа:

Ок. Мир. Гълъбът няма да е военен, а... разпространяващ средновековен спам.

Стои принцесата, понамества опротивелия ѝ девствен пояс и чака... Годо. Три дни и три нощи чака. Долита пощенски гълъб. Принцесата с досада отваря писмото. А там - "Денонощни ключарски услуги!"

Лека, Екси

Уффф, има една снимка, която много точно илюстрира тоя "средновековен спам", но... тук са мноо целомъдрени и ша ма анатемосат....

Бях я пращал на един познат ключар, като първо му писах, че има спешен та спешен случай при негов колега, който нимой са справи и търси помощ....

Като я получи и вика - "Давай адреса, вече пътувам"....

• Автор
преди 6 часа, adobeaa написа:

Е, той е два квадрата. Ако сложа и една диня...

Една ама шампион :)

В шок съм те били виолетови а аз си мислех че са сиви ама той Сергеев ма излъга

преди 22 минути, andiay написа:

Уффф, има една снимка, която много точно илюстрира тоя "средновековен спам", но... тук са мноо целомъдрени и ша ма анатемосат....

Бях я пращал на един познат ключар, като първо му писах, че има спешен та спешен случай при негов колега, който нимой са справи и търси помощ....

Като я получи и вика - "Давай адреса, вече пътувам"....

Май съм виждал нещо по темата. Нищо. "Оригиналът", може би ти е попадал, е по-благопристоен... 

Стои принцът и вегетира, чакайки писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Долита пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там - "Точа мечове. Изгодно!"
[средновековен спам - ХV в.]

ма допуснах, че на дамата и е през пояса за тия мечове и го попромених набързо (и тромаво) с желание да и засвидетелствам почтението си и най вече да я зарадвам...

----------------------

лека, банда... малко е рано, но... в замяна на това съм я "пускал" безброй петъци

Добър вечер банда!

преди 11 часа, Звяра! написа:

От тогава предпочитам да си карам колата или джипа, а и вече съм дърт, гоня четирсетака.

Ти си бая одъртел, мислех те за по-млад. 🤦‍♀️

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Ти си бая одъртел, мислех те за по-млад. 🤦‍♀️

И на мен ми се иска да съм по-млад.:)

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Не ми разправяй. 

До преди три четири години като се кажеше петък, мислех за барове и дискотеки. Сега не нямам желание за такива неща, като отида и видя лапетата .... Си мисля, къде съм тръгнал да ходя, моите наборки и те отдавна спряха да ходят по дискотеки. 

преди 2 минути, Звяра! написа:

До преди три четири години като се кажеше петък, мислех за барове и дискотеки. Сега не нямам желание за такива неща, като отида и видя лапетата .... Си мисля, къде съм тръгнал да ходя, моите наборки и те отдавна спряха да ходят по дискотеки. 

Дъртанян

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Дъртанян

:grimace:

преди 1 час, Коркодила написа:

Аз съм си спокоен по природа. 

А най-вероятно си,вярвам тиКато има кИфтета и чалга канала,всичко е 6! 😂

преди 6 минути, Звяра! написа:

Mдаа...и аз като разкарах Ninja-та и се появих с пенсионерския Boulevard, младежите ме гледаха странно в клуба... Ама, как да му обясниш на това младо биче, че тялото вече не понася подобни натоварвания? Как да "навия масура" на 50+....314 кмч имам с нинджата (документирани от КАТ и платени съответно) :lol6:

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Ужас, кой ползва такъв оцет?

Аз, но домашен. Ти ракията без салата ли я пиеш, а салатата без оцет ли? :) 

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Mдаа...и аз като разкарах Ninja-та и се появих с пенсионерския Boulevard, младежите ме гледаха странно в клуба... Ама, как да му обясниш на това младо биче, че тялото вече не понася подобни натоварвания? Как да "навия масура" на 50+....314 кмч имам с нинджата (документирани от КАТ и платени съответно) :lol6:

Аз документирани нямам, 299 показва мойта тротинетка. Сега ми е по приятно на колата, зимата ми е топличко, лятото хладно като си пусна климатика и не събирам мухите по пътя! :D

преди 3 минути, Звяра! написа:

Аз документирани нямам, 299 показва мойта тротинетка. Сега ми е по приятно на колата, зимата ми е топличко, лятото хладно като си пусна климатика и не събирам мухите по пътя! :D

Бяхме млади, бяхме диви и щастливи.... Нинджата беше доста....тунингована - мисля, че при добър пилотот и достатъчно дълга права....400 км/ч бяха достижими...за няколко секунди, щото после ти ттрябва поне 400 метра за спиране до около 100 :) 

Бензина в кръвта никога не се изпарява.... Булверда, сега е друга планета - много мощ, голям въртящ момент, подггрев на всияко, радио, USB....караш с в групатра пенсии, вдигащ яко шум и....се надяваш, женати вечерта да нете пребие с точилката :) (спирачния диск, моите са изцяло сменени с карбови) е 300€ единия

Абе, хора...преди дни стана дума за гларуси и чайки...

Ам току що стана беля с едно йорки (кученце)....бахти...живея на поне 400 м (пелинг) от брега...тия гадове, гларусите станаха прекалено много и са агресивни. А разни баби, пускат жалби с/у мен ппстоянно, защо съм ги ги стрелял!? 

Знам процедурата, водя с 3:1 в Хага срещу Държавата, ама се замислям, дали на няма  още един мач

Моторите са доста скъпо удоволствие.

Аз сега нямам време почти за нищо, работа, работа ... 

преди 1 минута, Звяра! написа:

Моторите са доста скъпо удоволствие.

Аз сега нямам време почти за нищо, работа, работа ... 

Така е....бая пари гълта това хоби...

Ама пък е до време...после...само пускаш една брада, оствяш няколкото косъма на чутурута да си растат....и си вееш оная работа :lol6:

преди 1 час, teo-glavata написа:

(спирачния диск, моите са изцяло сменени с карбови) е 300€ единия

Щом карбонови дискове за кул'ло са $150, чифт педали - 100...

преди 2 часа, Звяра! написа:

Добър вечер банда!

Добра вечер и на теб!
Прекрасна песен, благодаря!

преди 50 минути, teo-glavata написа:

Така е....бая пари гълта това хоби...

Ама пък е до време...после...само пускаш една брада, оствяш няколкото косъма на чутурута да си растат....и си вееш оная работа :lol6:

Бе аз се чудя що мотористите викат че било  голям кеф да караш мотора, пък то глей къде бил ключа от палатката. 😁

преди 35 минути, Mediterranean написа:

Разгонен е затуй чука! 

🤭

САЩ дадоха жителство на някакъв наркоман, а има колко хиляди хора, искащи да работят в САЩ и не дават даже и виза. Значи САЩ е свърталище на наркомани.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/prints-hari-ofitsialno-potvardi-che-veche-e-zhitel-na-sasht

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.