Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, adobeaa написа:

Ма то яло ли е?

Опитала е да го нахрани, на следващия ден го завела на ветеринар за да провери защо таралежа не се храни и ветеринарът не знаел как да и каже че това е помпон от шапка :speak:

преди 2 минути, buldak написа:

майката на един приятел ползвала смартфона за подложка на горещата тенджера

познай какво му се е случило на тоя телефон :D

По добре е таблет ,но и телефона също става :D

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 5 часа, teo-glavata написа:

Не разбирам, какво точно искаш да кажеш!? Мотора си е начин на живот, начин на мислене, социални контакти и т.н. Докато мога да се качвам на мотора, ще карам, макар и вече не "пистаци". С булевард-а 5-600 км на ден изобщо не се усещат - седалката на дръгливия ти голф е по кофти, от тази на мотора ми. За есктрите няма да говоря....

Само не разбрах с кой бутон даваш газ? С ентера ли?

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Жена от Великобритания хранила помпон от шапка ,мислила го е за таралеж

Image_17510616_40_0.jpg

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/17510587

Винаги се сещам за това, когато чуя таралеж.

😁

Таралежите са странни птици… Докато не ги ритнеш, не излитат…

Не знам кой е прозрял тази велика истина, но е ужасно прав. Аз съм таралеж. И отдавна си мечтаех да полетя. Все небето ми беше в мечтите. Е... Ритнаха ме... Полетях малко...

Обаче никой не ме беше предупредил как боли приземяването. Сега имам фрактура на щастието, три счупени прешлена на доверието, а обичта ми е на командно дишане. Ама нали летях... Явно такава е цената на мечтите. Имам нужда от прегръдка...

Обаче кой е достатъчно луд да прегръща таралежи... Ще го боли повече, отколкото мен ме боли, навярно. Пък и никой не е обещал, че прегърнеш ли таралеж, той ще се превърне в принц. А и аз не искам да ме превръщат в принц. Ако някой ще ме превръща в нещо, бих желал да ме превърне в... Смисъла на живота си. Да... И скромност не ми липсва.

Аз съм таралеж... Време ми е... да се събудя някога, когато нищо вече няма да помня.

преди 2 часа, teo-glavata написа:

Абе, неграмотник...какво море и Флоренция? Ти знаеш ли на колко км от Флоренция е най - близкия бряг? Бахти чешита

Абе олигофрен, излез от плейстейшъна, и от форума до като буля не те е подкарала на точилки, че не си изпрал и сготвил, остави Флоренция. Това за теб е дестинация, която можеш да посещаваш само през Гугъл.

преди 1 час, Тетя написа:

А неделята в Пхенян,нали?! 

Никой не го попита, кой е тоя Камасутра? С когото закусва? И защо закусва с Камасутра?

Влиза мъж в антикварен магазин, вяло разглежда лавиците и тръгва да си ходи. Изведнъж погледът му се спира на малко коте, което пие мляко до входа на магазина. А паничката, в която е сипано млякото - от времето на Тутанкамон, седми век преди новата ера! Мъжът се обръща към продавача:
- Извинете, аз съм самотен човек, нямам семейство... Това красиво коте ми грабна сърцето! Можете ли да ми го дадете?
- Не, не, моите деца много го обичат!
- Много съм самотен... Ще ви дам десет долара за него!
- Не, не се продава!
След дълъг пазарлък най-после продавачът отстъпва котето срещу сто и петдесет долара. Мъжът си тръгва с животинчето и вече на входа се обръща:
- Малката сладка душица вероятно е свикнала да пие мляко от тази паничка... Ще ми я дадете ли?
- Не!
- Ще ви дам десет долара за нея!
- Какво говорите?! Това е Тутанкамон, седми век преди новата ера! Вече осемдесет и седем котета продадох с нея!

Ей шушумига, я полеко с епитетите и тона.

Аз па не съм таралеж. И сърбин не съм.

https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2006/09/15/syrbin-iznasili-taralej.27548

това сербо-зоо-еро-фентъзи, оставило нявга дълбок и неизтриваем отпечатък в съзнанието ми, явно ше пребъде. все още а си написал в сърчачката 'таралеж сърбин', а е изскочило отнейде...

• Автор

Добро утро!

Сергеев не може да си създаде, трафик на гигабайтове

хахахаахааахахахаах

преди 10 часа, teo-glavata написа:

В коя теме, това?

Windows 10 проблеми или нещо такова.

преди 18 часа, Коркодила написа:

Само не разбрах с кой бутон даваш газ? С ентера ли?

Ako питаш за cruise control-а, намира се в края на дясната ръкохватка.... ама драгливия ти голф няма такива екстри, така, че от къде ще знаеш

преди 18 часа, Коркодила написа:

Абе олигофрен, излез от плейстейшъна, и от форума до като буля не те е подкарала на точилки, че не си изпрал и сготвил, остави Флоренция. Това за теб е дестинация, която можеш да посещаваш само през Гугъл.

Кой е олигрофрен си личи :) Таз дестинация, малоумнико, съм я посещавал повече пъти, от колкото ти си посещавал кварталната кебапчийница

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Ako питаш за cruise control-а, намира се в края на дясната ръкохватка.... ама драгливия ти голф няма такива екстри, така, че от къде ще знаеш

Пак си прекалил с пърцуцата и ще трябва да ти слагаме субтитри………

IMG_0600.jpeg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.