Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 23 минути, Коркодила написа:

Щом не знаеш си гледай кенефите и не се занимавай с чуждите дела.

Колега, взимаш към 2000 евро като извозвач на боклуци.  

преди 22 минути, Flashback написа:

Жената е шведка, имаме някакви планове детето като стане на 18 г. да се пробваме да поживеем в България. На нея много ѝ харесва у нас, но докато детето не изкласи гимназия - няма как. 

Къде в България? Много е опасно там.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

Аз спя с каска и пищов под възглавницата.

@Звяра! Глей от забавните к'ъв сладур! Ти ще вземеш ли на твоите? 

1712842011_16.gif

А добър ви вечер.:bye1:Днес какъв смях падна с един свещенник който от време на време ми носи по някой и друг кашон платки нямам думи направо спуках се да се смея с тоя куку.:yanim::shock11:

преди 4 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Днес какъв смях падна с един свещенник който от време на време ми носи по някой и друг кашон платки нямам думи направо спуках се да се смея с тоя куку.:yanim::shock11:

Здрасти,

кажи по-подробно. Да се смеем и ний. 😁

преди 1 час, Звяра! написа:

Хора, помогнете на човека да си открие файловете, не знае къде да ги търси!

Търсиме ги файловете ,но не е сигурно че ще ги намерим :speak:

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Здрасти,

кажи по-подробно. Да се смеем и ний. 😁

Аааа пратих попа до изипей да ми вкара пари в ефбет и на връщане да ми вземе бира. И тоя ненормалник взел в касата да увива вика на женицата онзи грешник Владо ме прати при сатана. И понеже познавам жената на касата ми звъни след 30 минути, да ми каже че всичко е точно и ми разправя, как попа е направил цирк в касата пред няколко човека и тоя ненормалник като се върна при мен да ми донесе бирата само ме зяпа кръсти се и с колкото глас има увива силно. Държи библията и само повтаря сатана та даже ми чете и молитви и тъкмо да се накани да ми осветява избата му казах че ако започне да ми пръска по техниката ще се сбогува с брадата.:yanim:

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Аааа пратих попа до изипей да ми вкара пари в ефбет и на връщане да ми вземе бира. И тоя ненормалник взел в касата да увива вика на женицата онзи грешник Владо ме прати при сатана. И понеже познавам жената на касата ми звъни след 30 минути, да ми каже че всичко е точно и ми разправя, как попа е направил цирк в касата пред няколко човека и тоя ненормалник като се върна при мен да ми донесе бирата само ме зяпа кръсти се и с колкото глас има увива силно. Държи библията и само повтаря сатана та даже ми чете и молитви и тъкмо да се накани да ми осветява избата му казах че ако започне да ми пръска по техниката ще се сбогува с брадата.:yanim:

Ти направо си участвал във филма Omen 😁

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ти направо си участвал във филма Omen 😁

Мани с тоя поп пада голям смях. Добре че си би бързо камшика щото си мислех пак да го разкарам до един сервиз на един приятел който е съвсем близо до изипей касата да ми вземе от там едни документи. И ако се беше застоял и го бях пратил за документите и в сервиза на моя приятел щяха да се хванат за главите и да се чудят какво става.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Мани с тоя поп пада голям смях. Добре че си би бързо камшика щото си мислех пак да го разкарам до един сервиз на един приятел който е съвсем близо до изипей касата да ми вземе от там едни документи. И ако се беше застоял и го бях пратил за документите и в сервиза на моя приятел щяха да се хванат за главите и да се чудят какво става.

После можеш да видиш твоя поп, след 1 шише ракия.

Така.

преди 1 час, adobeaa написа:

Сега очаквам и "Ранобудна птичка" да си направи блог и да стане мазаляк.

Мернах го фтичето. Разбира се, в първия момент ми се стори, че виждам (сигурно нешо ми има) неква простотия, ма си казах - не може да бъде. И се оказах прав.

едит:

spacer.png

не четох статията, само се сетих за теб, че го спомена

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Колега, взимаш към 2000 евро като извозвач на боклуци.  

По какво сме колеги не разбрах….?

преди 1 час, Bubbles написа:

В класната стая съм. И да ти кажа няма лошо каквото и да работиш, хората са казали - Срамна работа няма, тъпото е, че се правиш на какъвто не си.

То за това ли днешните поколения са крайно неграмотни? Въпроса е риторичен, не ми отговаряй.

screenshot-53.png

преди 1 час, ^^^ написа:

@Звяра! Глей от забавните к'ъв сладур! Ти ще вземеш ли на твоите? 

1712842011_16.gif

Виж тези сладурчета.

Spoiler

Screenshot_20240422_203425_com.huawei.photos.thumb.jpg.55841f5c5aa36938b2ccee1815c76aac.jpg

А това е срамежливко. ❤️

Spoiler

Screenshot_20240422_203402_com.huawei.photos.thumb.jpg.5fc653229ad7d483dd4cecc39d722881.jpg

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Само ще кажа - ОЛЕЛЕ! От написаното никак не се разбира кой, къде и какво ви е хакнал! 

Кво не ти е ясно? във Варна...

пп

Много ми прилича на Поничката.

преди 38 минути, Коркодила написа:

Твоето интервю за кенефите така ли мина?

Колега, ти знаеш най-добре. И двамата работим в чистотата. 😁

преди 2 часа, lebel написа:

"Ти си секси" -изпълнява Анита Христова Трифонова

Не смея да го чуя, но мога да предположа (вижда ми се относително безопасно), че е посветено на Росето. Или на Стамат.

едит: или и на двамата... инспирирано от локацията на Флаш-а

🤣🤣🤣🤣 Къде това?!

Жената прави мусака. За утре имам още принцеси със сиране, обаче сега ми пече и балатони. Колегите като ги гледам сиромасите как ходят само със сух хляб, кви жени имат, то по-добре куче да си вземат. Барем то ще им бъде вярно. Ей големи мухльовци се навъдиха.

преди 12 минути, Тетя написа:

🤣🤣🤣🤣 Къде това?!

https://www.kaldata.com/forums/videos/view-12116-ти-си-секси-изпълнява-анита-христова-трифонова/

Постналият този линк не носи... не, той може и да носи, но не поема никаква отговорност за нищо, свързано с тоя пост! Както и за несвързаното.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.